Kızlar ben balkona Çıkayım bİraz hava alıp gelİcem
sen tehlikeyi atlatıyosun.kötü dönem bitiyo.3-6 ay arası bomba gibi olacaksın.bebiş yok gibi zinde:ecrin_bebek:
Akşam kocişin bi sarılır, bişiciğin kalmaz boshayallersmile bana öyle oluyo valla bayanssulusmile hele bi de masaj yaptıysa tamam işte bittim ben orda boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ayy kıyamam ben sanaaa akşama bi güzel dinlen canım eşinin gögsünü koy başını ohhh ne yorgunluk kalır nede başka bişeyyy
EVET YARIN KUŞUM AMA BEKLEMİYOM BEBEK NEYİM. KİST VAR BİLİYORUM ÇÜNKÜ.
OKUYORUM YAZDIKLARINIZI BİLEREK KATILMIYORUM ÇÜNKÜ HOŞLANMIYORUM BUNLARDAN BAHSETMEYİ DESEM GERİ KAFALILIK OLARAK MI ALGILARSINIZ :1rolleyes: ohaoldumsmile
KUDURUKSUNUZ HEPİNİZ YA :roflol:
GERİ KAFALIYIM HEMİ :kedi: :kedi:
KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU TİP KONULARDAN RAHATSIZ OLMUŞUMDUR
MESELA BEN HİÇ HAYATIMDA ERKEK DR.A GİTMEDİM DESEM akannehir
JİNEKOLOG OLARAK YANİ..
ÇOK KASILIYORUM NAPİM
biliomusun bende hep kadın olsun isterimki çok rahat konuşim die muane değilde konuşlamıyorum soramıyorum erkeğe ama hep erkek denk gelirmi yaaa
Yok ben her türlü rahatsız oluyorum bu konuda
muayene veya konuşmak çok çok zor benim için
çok samimi arkdşlarımla bile bu tip şeyleri konuşurken
kızarıp bozarırırm gülerim falan napim sevmiyorum :asigim:
hormon bozukluğu olunca erkek gibi oluyo ya sert,siyah ve uzun.tedavi olunca bile geçmiyormuş ancak epilasyon.ayva tüyü sorun değil pek çok kişide az da olsa varmış.
ya benimde var ama göbeğime yakın yerde niye oluyo bilmiyorum bi kere aldım daha
çok kuaförde alma kendiliğinden dökülüyo bi süre sonra dedi bekliyom dökülsün diye
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ama çok gıcık bişey ya göbüşte kıl çıkması uzamıyo ne ayva tüy nede kalın
ikisinin ortası acaip bişey :çok üzgünüm:
Yok ben her türlü rahatsız oluyorum bu konuda
muayene veya konuşmak çok çok zor benim için
çok samimi arkdşlarımla bile bu tip şeyleri konuşurken
kızarıp bozarırırm gülerim falan napim sevmiyorum :asigim:
cavplar için çok sagolun canlarımm. ya böle erkek tügü gibi değil canım da ince bir kere akdım biraz kalınlaşdı tabi ama şimdi almıyorum ben aldıkca daha çok çıkıyo sankii inş hormon bozuklugum falan yokdur yani ayaklarımda mesela benim çok yok göbişde neden var anlamıyom valla.ayşe dediğin gibi çok gıvık bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?