Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kimse gelmediki kız akşamdan beri haftasonu böyle oluyor

sana az kaldı kızz hadi hayırlısı,işallah en alta inersin şeref tribününe :)

kimse gelmediki kız akşamdan beri haftasonu böyle oluyor

sana az kaldı kızz hadi hayırlısı,işallah en alta inersin şeref tribününe :)

kırmızılar her an gelecekmiş gibi ama...çokta çalıştığım için bi umut war tabiii.... hayırlısı olsun bakalım...:hooray:

Sana küsümmmm Suuuuucum!!!! klava: gelmeyecektim ama neyseee!!! :dilcikar:
Nerdesin kaç gündür?

kırmızılar her an gelecekmiş gibi ama...çokta çalıştığım için bi umut war tabiii.... hayırlısı olsun bakalım...:hooray:

belli olmaz kız dur bakalım daha 2 gün var işallah gelmiştir pıtırcık

Sana küsümmmm Suuuuucum!!!! klava: gelmeyecektim ama neyseee!!! :dilcikar:
Nerdesin kaç gündür?

ben de sana küsüm :dilcikar:

ya spora başlayınca valla halim kalmıyor henüz alışamadım ondan kalamıyorum geceye bugün direndim haftasonu diye :))

smartta öle düşünmüştü zaten... ondan öğrendim spora başladığını bende...:teytey: çok iyi olmuş ama...

Ama insan bu kadar da ihmal eder mi arkadaşlarını ((( Özledik seni!Çiçeğim de yok sen de yok Pembemle kanadımız kırık kaldı (((
smartta öle düşünmüştü zaten... ondan öğrendim spora başladığını bende...:teytey: çok iyi olmuş ama...

Ben o kızın ciğerini biliyoooommmmm sırnaşık şey

Bu arada ilk sıran hayırlı olsun :) VAr mı gelen giden o günde sonra?

vallaha yok yaa.. aslında bugünden sonra gün saymaya başlayabilirim. bugün gelmesi gerekirdii.... bakalım hele 8ide olsun , beklicesss görcesss....

Bana bu akşam bir kadın fal baktı gittiğimiz evde....!

Pat diye durdu;dedi ki sen hamilesin...sempatiksalakcinni Şok oldum tanımam etmem ve hadi cinsiyetini de söyleyyeim dedi ;'kızın olacak'i.:lepi: Ben de hiç öyle bir niyetimiz yok ama kızsa alayım dedim sırnaşık şey GÜLÜŞTÜK...Buraya kadar normal tabi.
Sonra dediki bir arkadaşa bakmıştım 10 yıllık evliydi ;sen hamilesin dedim ,güldü.Bir hafta sonra geldi hakikaten hamişeymişim dedi dedi.Ondan sonra bir sürü kişi fal baktırdı ama o gün bugün ilk kez içimden geldi tekrar bunu söylemek dedi.

vallaha yok yaa.. aslında bugünden sonra gün saymaya başlayabilirim. bugün gelmesi gerekirdii.... bakalım hele 8ide olsun , beklicesss görcesss....

İnşallah güzel haberlerini alırımz be PEMBEM...Ya,neden olmasın;çalışmaysa çalışma,istemeyse isteme,yaş da müsait niye tutmasın yaniii!!!! alkisalkisalkis

ben aslında çok inanmam böle şeylere ama arada insanın hayatında dönüm noktaları olur ya... hakikaten yakalıyor iyi yorum yapanlar...
eşimle tanışmadan 1 ay önce rüyamda görmüştüm ben onu...tamamen gerçek oldu rüyam..

umarım canım bebiş seninledir yaaaa...

İnşallah güzel haberlerini alırımz be PEMBEM...Ya,neden olmasın;çalışmaysa çalışma,istemeyse isteme,yaş da müsait niye tutmasın yaniii!!!! alkisalkisalkis

di mi yaaa... ama karnımda bişiilerr bekliyo sanki çıkmak için her an. yine mi stresten kaçıyolar acaba ki... ben yine sıcak duş olayına girişeyim...

Ama insan bu kadar da ihmal eder mi arkadaşlarını ((( Özledik seni!Çiçeğim de yok sen de yok Pembemle kanadımız kırık kaldı (((

evet ihmal ettim kusura bakmayın cicilerim bundan sonra daha dikkat ederim :)) özlendiğini bilmek güzel opuyorumnanaktan

Ben o kızın ciğerini biliyoooommmmm sırnaşık şey

hangi kızın ciğerini biliyosun kız :)

Fala inanma falsız da kalma tabi;ama ben bekarken İzmitte gittiğim bir kadın bana eşimden bahsetmişti;asker olduğunu söylemişti.Başka bir ile evlenip gidiyorsununa kadar herşeyi söylemişti ve ben daha eşimi tanımıyordum bile.Bilen de biliyor CADIARZU Çok şaşırmıştım çıkınca.

Bu akşamki muhabbetteki fala tabiki takılmadım sadece paylaştım o kadar.

Pebe demiş ya spora başladığını smart söyledi diye senin için söyledim ben de ciğerini biliyorum diye :)))

:1shok::1shok: ciddimi kızz şaşırdım bak şimdii

di mi yaaa... ama karnımda bişiilerr bekliyo sanki çıkmak için her an. yine mi stresten kaçıyolar acaba ki... ben yine sıcak duş olayına girişeyim...

Asıl regl günün bugünse ;evet küvete falan uzan eğer varsa;yoksa da sen ne yapacağını biliyorsun zaten naniknanik Kırmızılar gelmezseeeeeeeeee umutlanamlım birlikte

:1shok::1shok: ciddimi kızz şaşırdım bak şimdii

O öyle söyledi;ama Allah bilir tabi.
Ya,bu arada gülmeyin ama kızlar;içimden bir ses eğer hamile falansan kesin ikizin olacak diyor!:1shok: Şimdi ortada yumurta yokken bir de ikiz diy:1shokr delirmiş bu diyebilirsiniz ama olursa ikiz olcak sanki.
Gerçi olmayacak büyük ihtimal ama olursa ikiz.Demişti dersiniz naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…