Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca...........4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
alak........................... 5 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
:uhm: :uhm: :uhm:

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Fatoşum hoşgeldin :)

Yaaa bekleyenler listesi uzamış da uzamış!Güzel haberlerrini alırız inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Daha siftah yapamadık bu ayaaaaa (

Hoşbuldum cicişlerrr alkisalkisalkis

Muhabbet bayağı koyulaşmışş smartçım leyleklermi getirecek sana ikizi hem keyfim yok çalışmam hem ikiz kaydirigubbakcemile3

Şaka bi tarafa ben inanırım öle şeylereee bilmiyorumkismile Neden olmasın ki rahatsın ya tutmuştur belki yerimseniben ama sen yinede yokmuş gibi davrannn :hulya:

tabiki Allah bilir canımcım ama ne bileyim öyle hisseden bazı kişiler var..

kız niye olmasın insan hissedermiş ya belki de ikizin olur ay ne güzel bi tane beklerken bi an da iki tanee şaka gibiiii

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yazılarınızı çokmu geç yazıosunuzzz banamı yavaş geliooo

Canımcım!Bilimsel çalıştık da ne oldu delikafadulden Bu ay saldım bayora Mevlam kayıra şeklinde takıldık;olmasa da hiç üzülme hakkım yok açıkçası bu ay :roflol: ama olursa ikiz olacak gibi bir his var içimde.Ama hi.bir zaman bunu anlayamamak da var işin içinde :roflol:
tabiki Allah bilir canımcım ama ne bileyim öyle hisseden bazı kişiler var..

kız niye olmasın insan hissedermiş ya belki de ikizin olur ay ne güzel bi tane beklerken bi an da iki tanee şaka gibiiii

Yaaaa!Haklısınız!Kafa bulmakta benimle :dance: bende olsam gülerdim;ama olursa İKİZ görürsünüz 2-3 ay sonra :hooray: (tabi tuttuysa kafamçokkarıştı)

Evet bunlar bu akşam pek yavaş bana da öyle geliyor.Yazıyorum sonra iki saat bekliyorum
Tabi Su formdan düştü;kaç gündür gelmeyince ;pembe de her an icraata geçmiş olabilir :)))))

Yaaaa!Haklısınız!Kafa bulmakta benimle :dance: bende olsam gülerdim;ama olursa İKİZ görürsünüz 2-3 ay sonra :hooray: (tabi tuttuysa kafamçokkarıştı)

kız kafa bulmuyorum valla neden olmasın :) işallah hissettiğin gibi olur canım :Saruboceq::Saruboceq:

Evet bunlar bu akşam pek yavaş bana da öyle geliyor.Yazıyorum sonra iki saat bekliyorum
Tabi Su formdan düştü;kaç gündür gelmeyince ;pembe de her an icraata geçmiş olabilir :)))))

ya ben hemen yazıyorummm geç mi geliyor acaba CADIARZU

Tamam tamam vazgeçtim;bilmiyporum! laelaelaelaelae

öylesine sormuştumm :1closedeyes:

kız kafa bulmuyorum valla neden olmasın :) işallah hissettiğin gibi olur canım :Saruboceq::Saruboceq:

Varsa İKİZ!Bak ciddiyim,bu kadar da iddialı çıkıyorum sırnaşık şey
Ama olmama ihtimali çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha yüksek o başka tabi :roflol:
Acaba başka birinin ikizi olacak da benim mi içime doğuyr ne :roflol:

Ha:roflol:,bu arada kadın diğer arkadaşa fal bakarken senin çok yakınında biri haneden hamile dedi;ama sen değilsin tabi deyip güldü naniknanik O da evet ablam 3 aylık hamile dedi :1shok:

Benimkini de bilmişmidir ki naniknanik Bomba olur haaa,ömrüm boyu bunu da unutmam artık;eşimi de falda tanımıştım onunla tanışamdan önce malum delikafadulden

CADIARZU doğru kız söylemiştin nasıl geçti ?

bu satte ne süpürmesi kız :))

bak unuttugun bişi çıktııı :lepi: nasıl olsun işte kayınvalide ziyareti kaydirigubbakcemile3

süpürmeye gelince yarın yogun bi gün olacak süpürimde geç kalkim diorum malum bide dogumgünü ya belki gelen olur bebişler dışında

Kız kendini platese sardı forma girim die iyice formdan düştü haberi yok bırak şunu artıkkk klava:

bugün icraat yok, ya bende mesela reglden önce daha fazla çalışma isteği oluyor... sizdede var mı o kızlar yaa??

ya sonuçta fal ama dediğim gibi hissedenler olabiliyor ay düşünsene hamile olduğunu şok şok şok :1shok::1shok: topik coşar vallaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt:dance::sm_cool:

Yaaa!Benimkilerin bana bir zararı yok açıkçası ama yine de diken üstünde oluyor insan nedense.Hakikaten bir zararlarını görmedim kendi hallerinde insanlar amaaaaa!Amannn ne bileyim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…