hımm ben de başka birinden bahsediyorsun sandım okeyto kaydirigubbakcemile3
O öyle söyledi;ama Allah bilir tabi.
Ya,bu arada gülmeyin ama kızlar;içimden bir ses eğer hamile falansan kesin ikizin olacak diyor!:1shok: Şimdi ortada yumurta yokken bir de ikiz diy:1shokr delirmiş bu diyebilirsiniz ama olursa ikiz olcak sanki.
Gerçi olmayacak büyük ihtimal ama olursa ikiz.Demişti dersiniz naniknanik
Burda ciğerini bilebileceğim kaç kişi daha var! naniknanik
Hoşbuldum cicişlerrr alkisalkisalkis
hoşgeldin bekçicim bugün nöbet ikimizin ama sen geç kaldın biraz :roflol:
biliosun ama kayınvalidedeydik 12 gibi geldik evi toparladım süpürmeye baaşladımki bi bakim dedim sizeee kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldum cicişlerrr alkisalkisalkis
Muhabbet bayağı koyulaşmışş smartçım leyleklermi getirecek sana ikizi hem keyfim yok çalışmam hem ikiz kaydirigubbakcemile3
Şaka bi tarafa ben inanırım öle şeylereee bilmiyorumkismile Neden olmasın ki rahatsın ya tutmuştur belki yerimseniben ama sen yinede yokmuş gibi davrannn :hulya:
tabiki Allah bilir canımcım ama ne bileyim öyle hisseden bazı kişiler var..
kız niye olmasın insan hissedermiş ya belki de ikizin olur ay ne güzel bi tane beklerken bi an da iki tanee şaka gibiiii
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yazılarınızı çokmu geç yazıosunuzzz banamı yavaş geliooo
Yaaaa!Haklısınız!Kafa bulmakta benimle :dance: bende olsam gülerdim;ama olursa İKİZ görürsünüz 2-3 ay sonra :hooray: (tabi tuttuysa kafamçokkarıştı)
CADIARZUhımm nerden biliyorsun kız :)
hoşgeldin bekçicim bugün nöbet ikimizin ama sen geç kaldın biraz :roflol:
Evet bunlar bu akşam pek yavaş bana da öyle geliyor.Yazıyorum sonra iki saat bekliyorum
Tabi Su formdan düştü;kaç gündür gelmeyince ;pembe de her an icraata geçmiş olabilir :)))))
Tamam tamam vazgeçtim;bilmiyporum! laelaelaelaelae
kız kafa bulmuyorum valla neden olmasın :) işallah hissettiğin gibi olur canım :Saruboceq::Saruboceq:
CADIARZU doğru kız söylemiştin nasıl geçti ?
bu satte ne süpürmesi kız :))
Evet bunlar bu akşam pek yavaş bana da öyle geliyor.Yazıyorum sonra iki saat bekliyorum
Tabi Su formdan düştü;kaç gündür gelmeyince ;pembe de her an icraata geçmiş olabilir :)))))
ya ben hemen yazıyorummm geç mi geliyor acaba CADIARZU
öylesine sormuştumm :1closedeyes:
Varsa İKİZ!Bak ciddiyim,bu kadar da iddialı çıkıyorum sırnaşık şey
Ama olmama ihtimali çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha yüksek o başka tabi :roflol:
Acaba başka birinin ikizi olacak da benim mi içime doğuyr ne :roflol:
Ha:roflol:,bu arada kadın diğer arkadaşa fal bakarken senin çok yakınında biri haneden hamile dedi;ama sen değilsin tabi deyip güldü naniknanik O da evet ablam 3 aylık hamile dedi :1shok:
Benimkini de bilmişmidir ki naniknanik Bomba olur haaa,ömrüm boyu bunu da unutmam artık;eşimi de falda tanımıştım onunla tanışamdan önce malum delikafadulden
bak unuttugun bişi çıktııı :lepi: nasıl olsun işte kayınvalide ziyareti kaydirigubbakcemile3
süpürmeye gelince yarın yogun bi gün olacak süpürimde geç kalkim diorum malum bide dogumgünü ya belki gelen olur bebişler dışında
Kız kendini platese sardı forma girim die iyice formdan düştü haberi yok bırak şunu artıkkkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?