Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aynennnnn
akşam olsada kocama kavuşsam onla konuşunca rahatlıyom :sinifsinif:

Off ya iş çok önemli gerçekten.mutlu değilsek olmuyo yani,yürümüyo,ayaklarımız geri gidiyo.zor canım günün 10 saati burda geçiyo.umarım çözülebilecek bişeydir,değilse de Allah her zaman hayırlısını verir kulları için güven buna.

beren valla biz ne zaman müstehcen konuşsak sen olmuyosun.merak ediyoruz yani senin de gerdeğini,ilk görüşünü vskaydirigubbakcemile3

merhaba canım nasılsın?yaa sna bir şey sormak istiyorum,çatlaklar için nasıl bir önlem aldın bana bilgi verebilir msn?

amin inş.
bigün halloluyo dört elle sarılıyorum sonra gene bişe çıkıyo hep tek taraflı vermekle olmazki bide almak lazım
bazen düşününce gülüyorum ya haline bak diye

işe alakalı canımmmm benim yarın yine eski ben olurum ama tekrarlamazsa tabi

Sıkma hiçbişeye canını boşver, ben de başlarda okulda herkese gıcık oluyodum, çok kafama takıyodum, her işlerine beni kullanıyolar, sonra da arkamdan konuşuyolar diye ağlayıp duruyodum ama artık takmıyorum hiçbişeyi, hiçbirini adam yerine koymuyorum artık, ne öğretmenler var bilseniz, insanlıktan nasibini almamışlar, gelmiş çocuklarımıza öğretmenlik yapıyolar,kimlere emanet ediyoruz çocuklarımızı düşün yani :umursamaz:
hiçkimseyle muhattap olmuyorum artık okulda, evimden işime, işimden evime, kimseyi takmıyorum, kimsenin işini yapmıyorum, sadece kendi işimi biliyorum artık, bi de zaten akşam kocişime sarılınca unutuyorum hepsini boshayallersmile sen de öyle yap yerimseniben

merhaba canım nasılsın?yaa sna bir şey sormak istiyorum,çatlaklar için nasıl bir önlem aldın bana bilgi verebilir msn?

selam canım..cuma ya bomba gibiyim.sen nasılsın?çatlaklar ne yaparsan yap genetik olduğu sürece faydası yok önlemin bi şekilde oluyo.Annene sor onda olmuş mu?Benim annemde olmamış öyle abartı.bende de olmadı ama gerilme hissediyorum bazen o yüzden sadece bebek yağı kullanıyorum.bazıları çok daha ağır kremler falan kullanıyo ama ben gerek duymadım.bebek yağı şimdilik yetiyo bana.

sağol canım bende akşamı dört gözle bekliyom zaten kocişime sarılmak içinnnnn:1hug:

Canlarım ben çıkmak zorundayım, kociş geldi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan Pazartesi görüşmek üzere,
dua edin güsel haberlerle döneyim boshayallersmile

amin inş.
bigün halloluyo dört elle sarılıyorum sonra gene bişe çıkıyo hep tek taraflı vermekle olmazki bide almak lazım

ben önceden acaip hırslıydım.bana derlerdi evlendikten sonra kalmıycak bu hırsın.çünkü bekarken düşünecek çok şeyin yok ama şimdi evin var kocan var bebişin olacak ve bunun türevleri tabii.o yüzden ben de sallıyorum.gittiği yere kadar.tek ekmek kapısı şuan çalıştığımız yerler değil herhalde.Onda da hayır vardır mutlak diyorum.

amin inş.

YA EVET tatlım tabiki iş yerindeki huzur çok önemli bende diyom bazen çalışıyorum çalışıyorum elimden geleni yapıyorum ama değer veren bunu gören yokk ama çok takmamak lazım tatlım sıkma canını

inş.. canım Allah neşeni mutlulugunu arttırsın...:Saruboceq: bende çok şükür iyiyim..anneme bi sorayım bakalım,bir ablamda bayagı olmuştu da digerinde çok olmamıştı inş. bende de olmaz yaa..bende aktar da bir çatlak kremi gördümde önce sizlere danışayım sonra alırım dedim,artık başlamam gerekli di mi?gerçi henüz bi kilo alımı filan yok ama ...

uykum geldi yaaa ayy şimdi evde olsam bide soba olsa yaa kalarüfer o kadar çok ısıtmıyo sobann yanında uyumak istiyorum sobanın yanı çok başka yaa

aktardan alma bence daha bilindik bişey al.bebek yağı ideal neden dersen.onlar bebek ciltlerini baz alınarak yapılıyor olabildiğince az katlılı ve zararsız.Aktarda içlerinde ne var bilmiyoruz.Sonuçta deri tarafından emiliyo sürülenler hem de tam bebişinin olduğu yere sürüyosun.ne kadar erken başlarsan ii tabii.deriyi nemlendirmiş oluyosun.

normal canım sırt,bel,ağrımadık yerin kalmıycak.hele adet tarihlerinde isen daha çok ağrıycak ilk zamanlar.çok garip ama benim bacaklarım bile çekilir gibi oluyo bazen.

ay daha geçmedi valla nası ağrıyo he :bbo: sabredicez :)

beren valla biz ne zaman müstehcen konuşsak sen olmuyosun.merak ediyoruz yani senin de gerdeğini,ilk görüşünü vskaydirigubbakcemile3

valla yaaauuuu neyse şu 15 tatıl bitsinde konustururz sositososito

Canlarım ben çıkmak zorundayım, kociş geldi, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan Pazartesi görüşmek üzere,
dua edin güsel haberlerle döneyim boshayallersmile

güle güle canım güzel haberlerle dönersin inşallah :) mucukkk

uykum geldi yaaa ayy şimdi evde olsam bide soba olsa yaa kalarüfer o kadar çok ısıtmıyo sobann yanında uyumak istiyorum sobanın yanı çok başka yaa

üşüyon muuu kıızzz ay ben yandım hee çok sıcak :icecream:

evet çoğu kişi bebek yağı diyo zatendiğerleri kıl tüğ neym yapıyomuş

göbüş büyürkene inşallah bende başlıycam bebe yağına :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…