Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

topiktende hamiş war mı bi soraydın ayyy, bizim içindee!!:teytey:
senin ikizler gelsin bizde sana geliriz artık, o falcıyı yakalamaya...

bugün icraat yok, ya bende mesela reglden önce daha fazla çalışma isteği oluyor... sizdede var mı o kızlar yaa??

senin fark ediomuyduuuuu bende hep istiyosun sanıyodum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bugün icraat yok, ya bende mesela reglden önce daha fazla çalışma isteği oluyor... sizdede var mı o kızlar yaa??

Ben de hiçbir zaman olmadığı için ne desem yalan olur be pembem :bbo:
ya sonuçta fal ama dediğim gibi hissedenler olabiliyor ay düşünsene hamile olduğunu şok şok şok :1shok::1shok: topik coşar vallaaaaaaaaaaaaaaa hihoyyyt:dance::sm_cool:

Ayyyy!Bu topikteözlellikle bazı arkadaşlar için konuşursam hamile olduğunun duyarsam kendim kadar sevineceğim insanlar var ya...Benim için de birileri öyle düşünebiliyorsa ya da düşündürebildiysem ne mutlu bana.:1hug:

senin fark ediomuyduuuuu bende hep istiyosun sanıyodum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızla kafabulma yaaaaaaaaaaa :dilcikar:
Bilimsel olarak doğru Pembecim regle doğru ya da regl sürecinde kadınalrın cinsellik arzulama seviyesi artar.Muhtemelen vücuttaki progesteron hormonunun yumurtlamayla birlikte düşmesi ve östrojenin tekrar artmasıyla ilgili bir durumdur.

Yani normal olan seninki Fatoşla benimki anormal.Su'nunki de senle bizim ortamız gibi geldi bana sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:

ya hatta regl zamanı daha çok istiyo canım opuyorumnanaktan

ay benim bebiş tam aşk böcüüü olacak baksanıza bana.. hamile kalcam dediğim andan itibaren boşa zaman geçirmedim galiba...:roflol::roflol:

onun için belkide hormon testleri en üst sewiyedeyken regl döneminde bakılıyor... di mi amaa!

topiktende hamiş war mı bi soraydın ayyy, bizim içindee!!:teytey:
senin ikizler gelsin bizde sana geliriz artık, o falcıyı yakalamaya...

kadın evine gittiğimiz arkadaşın apartmanından komşusu.
O bahsettiğim falı baktıktan sonra (hani 10 yıldır çocuu olmayan) bir sürü kişi gelmiş ona.
Ve o gün bugün ilk kez sana kurdum aynı cümleyi hadi hayırlısı dedi. yerimseniben

Eğer bilirse var yaaaa;hediye almak lazım ama 'biz düşünmüyoruz daha neler' faland edim.Ayıp olur :kedi:

Yaaa!Benimkilerin bana bir zararı yok açıkçası ama yine de diken üstünde oluyor insan nedense.Hakikaten bir zararlarını görmedim kendi hallerinde insanlar amaaaaa!Amannn ne bileyim işte.

banada öle de geriliyorum rahat otur kalk yok sürekli hizmet

hahahaha sen hala bilimsel düşünebiliyonmuuu smartım senle benim çaremiz yokkk beklicez bu halimize bilim bile çözüm bulamazzz regl bitmek üzere 5 günüm erken bitiyo die üzülüommmmmm mafoldumben

ya hatta regl zamanı daha çok istiyo canım opuyorumnanaktan

ay benim bebiş tam aşk böcüüü olacak baksanıza bana.. hamile kalcam dediğim andan itibaren boşa zaman geçirmedim galiba...:roflol::roflol:

MaşAllahh sana bacım

Dip Not ; Smart yoğurdumu yiyorum , sütümü içiyorum :))) SAOL :)

Ya!Seksle arası iyi olmamak hamile kalmaya engel değil ki.Doğru zamandaki br iliişki bile yetiyor;belki tuttururuz kim bilir! :bbo: Diğer arkadaşlara göre daha zor bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldir :sm_cool:

Ya!Seksle arası iyi olmamak hamile kalmaya engel değil ki.Doğru zamandaki br iliişki bile yetiyor;belki tuttururuz kim bilir! :bbo: Diğer arkadaşlara göre daha zor bir ihtimal ama ihtimal ihtimaldir :sm_cool:

Allahtan ümit kesilmez yaniii sabrın sonu selamet canımcım boşversen kaydirigubbakcemile5

ay bi arkadaşım geçen gün bebk düşünüyo musunuz fln deyince, olursa inşallah dedim bende. ay onun bi günü var dedi. bi site ismi werdi gir bak dedi. ben bi kerede hamile kaldım dedi... ayyy bende bilmiyomuş ayaklarına yattım... aaa öle mi fln diye!!
al burdan yak...

heralde kızzzzz kendim hamile kalmış kadar sevinirim yemin ederim sositosositosositososito

Yani normal olan seninki Fatoşla benimki anormal.Su'nunki de senle bizim ortamız gibi geldi bana sengözlerimebaksanab

ben de o kadar değilim kızlar ya olmasa da olur akannehir

ay bırakma şekerim...önümüz yaz...başlamak lazım şimdiden zaten...
bende ekmek yemeyi bıraksam :tomato:

sağol kız bi sen destekledin beni olumunekankayizsmile

banada öle de geriliyorum rahat otur kalk yok sürekli hizmet

Ben yılsa toplasan 3-4 gün görüyorum ;başka ilde onalr ziyaretlerine gittiğimzde bayram oluyor genelde.Ben hiç hiizmet etmiyorum açıkçası;çünkü öyle bir bayram kalabalıkları var ki benim yetşimem mümkün olamz.Zaten yılda en fazla iki defa gittiğimiz ve ikişer gün kadlığımız için misafir gibi davranıyorlar.E,zaten ben de kendimi öyle hisseiyorum. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…