kızlar ben bugüb kırmızı kartı gördüm .yeni tarih.7 mart
berenim canımmmm. bir bakayım dedim. ama kıslar izin vermedi.. sayfa açık ben birinin kusmuğunu temizliyom birinin sidiğini:))
kısss varya sayfaları okurken kıskandım yaa.. eski günler geldi aklıma dedim ne paylaşımlarımız vardı şimdi kısların peşinde koşmaktan bi haberim canım dostum senden..
ama bişey dikkatimi çekti ve kızmadan geçemeyeceğim. yavrum sen niye kendinle ve metebolizmanla oynuyon allahıma şükürler olsun senin sağlıklı yumurtaların oluyordu.. bence sen kendinle uğraşma yine havuç suyuna başla:))
seni çok özledimmm
canımmm bak yine girdi kıslar aramıza akşam oldu mu yavrulara bişey oluyor coşuyolar yawalsanaalsanasmilecanımmmm benim normalde akşamları nete pek girmem biliyosun.ama bizimkiler maç izliyodu canım sıkıldı bi bakim dedim seni gördüğümde nasıl oldum bi anda wavyyy diye yazabilidm bişi gelmedi o an aklıma. adını yazmayı bile özlemişim. senle bişiler paylaşmayı saatlerce telde konuşmayı falan çok özlüyorum biliyorum hep aklındayım sende benim aklımdasın ama işte zilli kızlar rahat bırakmıyolarki az büyüsünler diye bekliyorum.. hiç şikayetçi deilim kuşum çünkü kızlar olana kadar neler çektik sen ben ve kocan hahahahha..görende üçünüzmü yaptınız dicek. valla nerdeyse öyle dimi :)))))
neyse tüp bebek öncesi denemediğim bişi kalmasın diye istedim gülüm.
bugün adet günüm. 28 günde olurdum geçen ay 29 oldu. bu ayda 29a göre bugün ama biliyosun bazen 30.gün de oluyo. yarın öbürgün beklicem çoooooook öpüyorum
Burdayım bak bi önceki mesajıma. Sence sevinmelimiyim?:hooray:pemmişşim mi burdaymışşş :)))
Smart Şubat ayı boş geçti diyordun. Bak bakalım beğenecek misin? Demekki çalışanın elması kızarıyormuş :) Kızlar artık anne adayıyım ben. Doktor onaylamasada testler pozitif!
Teşekkür ederimmm. İlk tebriğimi senden aldım :)))))) Allah herkese nasip eder inşallah. Henüz ben bişey anlayamadım ama burda sizlerle paylaşmak çok güzel....tbrkler tatlım
allah tamamına erdirsin inşallah
Tebrik yok mu kızlarrrr. sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?