Offff tatil bittttiiii;hala dikkat edeceğim diyor!klava: Beni yine uyutmayacaksınız değil mi naniknanik
Bu arada 5 te değildi yaaaa :tomato: 3-4 flandı :roflol:
Mart sonunda eşim gidiyor zaten evde olmuyr.Sen de nisan gibi geleceğim diyordun.Burdaki askeri gazinodan yer ayırtırım hafta sonu cuma ya da c.tesi için.İstersena rkadaşlarında gelir. :lepi: Yer içeriz :sm_cool: ,canlı mizk de dinleriz :sm_cool: Su da belki gelirrrrrrrrrrr :1hug:gelcemmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
kızlar bugün trt de sezeryan doğumu gösterdi hem de canlı hem de ikiz ay izlerken çok tuhaf oldum gözlerim doldu çok garip birşey yaaaa :gitme:
E,tabi benimki doğal ikiz :sm_cool: Sen de ikiz olsun illa seninkiyle synı diyorsan ; tüp süper;kesin çözüm :lepi: Ama tek de olur bence yaaa,yetişrsin bana :roflol: hadi bu ay azcık sık dişini;bir ay geriden gel ne olacak :roflol:
Mart sonunda eşim gidiyor zaten evde olmuyr.Sen de nisan gibi geleceğim diyordun.Burdaki askeri gazinodan yer ayırtırım hafta sonu cuma ya da c.tesi için.İstersena rkadaşlarında gelir. :lepi: Yer içeriz :sm_cool: ,canlı mizk de dinleriz :sm_cool: Su da belki gelirrrrrrrrrrr :1hug:
ayy işallah kızzz süper olurrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5:lepi:
Ben izleyemem yaaa!İzlesem doğruamam herhalde :roflol:
Mart sonunda eşim gidiyor zaten evde olmuyr.Sen de nisan gibi geleceğim diyordun.Burdaki askeri gazinodan yer ayırtırım hafta sonu cuma ya da c.tesi için.İstersena rkadaşlarında gelir. :lepi: Yer içeriz :sm_cool: ,canlı mizk de dinleriz :sm_cool: Su da belki gelirrrrrrrrrrr :1hug:
Ben izleyemem yaaa!İzlesem doğruamam herhalde :roflol:
ne sıkcam beeee :bbo: zaten sıksamda sorunlar var unutma benim tek çözümüm tüp :sm_confused:
çok sıkıştırılıyoruz bu ara gelin die ama güneşi gördügümüz gün gelcez diyoruz... Belki nisana kalmaz nisanda bir fuar çıktı almanyada yinede herşey kısmet
ayrıca su yuda görmeden gitmem bizde apartmanının girişine gideriz oda kapıya iner naniknanik merhaba görüşürüz der kaçarız kaydirigubbakcemile3
,
Benim yatmam lazım artık sizden kopamıyom ama malum kocaylada oturup iki laf etmem lazım sempatiksalakcinni
zensel söledi bana da sezeryan var izle die bende bayılırım dedim :)
topic e yazacaktım ama çok yogumdum o an topicte olanlardan özür dilerim :)))
Amaannnn ben ona hiç inanmıyorum.Kimler ne mucizelerle hamile kalıyor;sanki bilmiyorsun. :Saruboceq:
Ona bakarsan belkibenim de tüplerimde tıkanıklık vardır ya da eşimin spermleri normal değlidir.Sonuçta ben sadece hormon sonuçlarımı biliyorum o kadar.
Poiztif düşüenlim pozitif olsun.
ne sıkcam beeee :bbo: zaten sıksamda sorunlar var unutma benim tek çözümüm tüp :sm_confused:
çok sıkıştırılıyoruz bu ara gelin die ama güneşi gördügümüz gün gelcez diyoruz... Belki nisana kalmaz nisanda bir fuar çıktı almanyada yinede herşey kısmet
ayrıca su yuda görmeden gitmem bizde apartmanının girişine gideriz oda kapıya iner naniknanik merhaba görüşürüz der kaçarız kaydirigubbakcemile3
,
Benim yatmam lazım artık sizden kopamıyom ama malum kocaylada oturup iki laf etmem lazım sempatiksalakcinni
aa banada o söyledi ama msn de yoktun ki sen nerden söyledi kız CADIARZU
Ancak suyun kapısına gidersek görürüz onu :lepi:
tamam ben aşşağı inerim :roflol::roflol:
ben de yatıyorum kızlarrrrrrrr başım dönmeye başladı:bbo:
Ancak suyun kapısına gidersek görürüz onu :lepi:
Aa,senin kociş hala ayakta mı!!!! :tomato: Bu saatte uyumayan bir koca düşünemiyorum :roflol: Dün bir ara saat 1 gibi uyandı Pembe biliyor ŞOK oldum.Hayret dedim delikafadulden
Bol sohbetler güzel geceler canımcım....
ben msn deydim sen yoktun hatta bgn çok geç açtınnn CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?