sengözlerimebaksanab tereciye tere satmış desene naniknanikay bi arkadaşım geçen gün bebk düşünüyo musunuz fln deyince, olursa inşallah dedim bende. ay onun bi günü var dedi. bi site ismi werdi gir bak dedi. ben bi kerede hamile kaldım dedi... ayyy bende bilmiyomuş ayaklarına yattım... aaa öle mi fln diye!!
al burdan yak...
heralde kızzzzz kendim hamile kalmış kadar sevinirim yemin ederim sositosositosositososito
ben de o kadar değilim kızlar ya olmasa da olur akanneh
sağol kız bi sen destekledin beni olumunekankayizsmile
Ben yılsa toplasan 3-4 gün görüyorum ;başka ilde onalr ziyaretlerine gittiğimzde bayram oluyor genelde.Ben hiç hiizmet etmiyorum açıkçası;çünkü öyle bir bayram kalabalıkları var ki benim yetşimem mümkün olamz.Zaten yılda en fazla iki defa gittiğimiz ve ikişer gün kadlığımız için misafir gibi davranıyorlar.E,zaten ben de kendimi öyle hisseiyorum. senağlama
Bende bu gece ekibine hastayım vallaaaa gece uyku uyumak istemiyom kızlar aynı anda hamiş olalımmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kesinlikle sporunu destekliyorum;biliyorsun,ama hazır tatildeydim saatlerce konuşma kaynatma fırsatımız vardı sen bunu elimizden aldın :1no2: Haftaya yine başlarım ben okula gideceğim yatayım demeye! :tomato:
Bende bu gece ekibine hastayım vallaaaa gece uyku uyumak istemiyom kızlar aynı anda hamiş olalımmı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bi arkadaşım geçen gün bebk düşünüyo musunuz fln deyince, olursa inşallah dedim bende. ay onun bi günü var dedi. bi site ismi werdi gir bak dedi. ben bi kerede hamile kaldım dedi... ayyy bende bilmiyomuş ayaklarına yattım... aaa öle mi fln diye!!
al burdan yak...
Ben yılsa toplasan 3-4 gün görüyorum ;başka ilde onalr ziyaretlerine gittiğimzde bayram oluyor genelde.Ben hiç hiizmet etmiyorum açıkçası;çünkü öyle bir bayram kalabalıkları var ki benim yetşimem mümkün olamz.Zaten yılda en fazla iki defa gittiğimiz ve ikişer gün kadlığımız için misafir gibi davranıyorlar.E,zaten ben de kendimi öyle hisseiyorum. senağlama
Demek ki eşin çok düşkün değil;genelde aynı ilde olanlar daha sık gidiyor aile ziyaretlerine.ben aynı şehirde aynı şekildeyim...
ayda bir gideris, ondada bi telaş olmaz... azcık oturur geliriss...
ayy sağol kızzz ben de pembeye demiştim bi sen destekledin diye :kedi:
ama sen ilk bir hafta hiç gelmedinnnnnnn biz hep burdaydıkkkkk ona ne diceksinnklava:
:1hug: Canımsın...... :1hug: Keşke çiçeğim de burda olsaydı;o da sizden benden her (kimdense iştenaniknanik) iyi olmasın çok şiirin iyi niyetli boıl muhabet bir insan.
Kız fatoşşş!Gece ekibine katılmana çok seviniyorum haaa,haberin olsun :sm_cool:
Bir de sen de benim gibi çatlaksın farkındayım;sabahın körüü kalkacaksın ama 1.30dan önce yatmıyorsun bir haftadır dikkat ediyorum(bir gün hariç şakkıdı)
çiçeğimmm yok, özledim valla onuda... çok alıştım...
Fatooşşşum hamiş olalım mı hep birlikte demişsin ya;hadi acele edin ggarriiiiiiiii :))) ben ikizlerin siparişini verdim yolda :lepi: bir kaç güne yerleşir sırnaşık şey
Destekledim ya kızım daha ne yapayımklava: Ama ikinci plana atılma kısmını sevmedim :gitme:
Canımcım ollurmu karşıtıryorsun;gündüzleri gelmedim;her gün bir yerlerdeydim çünkü alkisalkisalkis ama akşamları geldim hep. Perşembeden sonra. naniknanik
Evett şanslıyım o konuda ama eşim de bişey yapacak olsam hemen otur der.Çünkü herkesin düzeni ayrı.İçine gireyim istemez.Ailesine bağlıdır ama bağımlı değilidr.En çok o yönünü seviyoeum.Burasımııııı nasıl yani neymişki bu site hemen hamiş bırakmış.. Yönetime yazcam bunu 2.5 yıldır sürünüyom burada dieee Çok üzgünüm çoook
en güzeli valla ohhh misler gibi çok şanslısın çooook
OOO yakın takipteyim lülülülülülü napim yaaa regliyim ya rahat dolanıyom ortalıkta kaydirigubbakcemile3
Çatlaklık !!! azıcık dil canım yaaa bayağı var bende bilmiyorumkismile Heleki günümdeysem ohaoldumsmileohaoldumsmile:sm_cool::teytey:
Bende doktoru arıyorum şimdi tüpleri hazırlasınnn madem öle birlikte doğuralım demiii :CüvCüv: :roflol:
tamam tamam dikkat edicem artık Şeniz
hımm hatırladım ama sen biz çıktıktan sonra geliyordun sabah 5 te falan :umursamaz:
Evett şanslıyım o konuda ama eşim de bişey yapacak olsam hemen otur der.Çünkü herkesin düzeni ayrı.İçine gireyim istemez.Ailesine bağlıdır ama bağımlı değilidr.En çok o yönünü seviyoeum.
Azcık demedim ki :roflol: benim gibi ÇATLAK dedim!Ordan bakıldığında ben azcık mı görünüyorum :roflol: Ankaraya hele bri gel de gözlerinle gör azı çoğu delikafadulden Anlatılmaz yaşanır cinsinden :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?