:) hoşgeldin canım nasılsın? zemuszemus
Selammmmmmmmmsssssssssssssssssssssssssssss!!!
Offf bir sürü işim var yaaa;daha duş almam laızm;yarın giyeceklerimi ütülemem lazım;lazım da lazım!
Bu gündür ne yapıyordun derseniz;verecek pek cevabım yok yaa! :S
Hoşgeldin
İyi geceler sana da.İyiym .Sen nasılsın.Topiğin ilk hamilelerindensin sanırım.Nasıl,rahat geçiyor mu hamileliğin?
bir yıldır olmuyodu ocakta tedaviye başladık klomen ve iğne oldum adetim 10 şubat ama dayanamadım bugün bhcg yaptırdım sonuç 1. 36 çıktı gebelik yokmuş acaba yükselirmiki
Sen halletin mi hepsini? :dilcikar: Hiç bir zaman çalışkan öğretmen olmadım bu konuarda yaaaa!!!İlk güünlerden nefret ederim;ne akdar geç hazırlanmaya başlarsam tatilim o kadar geç bitiyor gözümde :lepi:
Ben hiç değiştirmem evin şeklini;evlendiğimiz gün neyse şimdi de aynı.hoşbuldum biraz tembellikle iyi sayılırım
hehehehe benim de yapmam lazım onlarııı ama evin dekorasyonunu değiştirmekle ugraştım yaaa asıl işleri yapmadım ama hoş oldu
hoşbuldummmmmm
teşekkür ederim canm,bende iyiyim elhamdülillah..evet öyle sayılır,valla ilk 7hafta güzeldi ama sonraları baya sıkıntılı oldu bulnatım baş ağrısı çok fazla oluyordu ama çok şükür biraz düzeldim sanırım ilk 12haftanın bitmesiyle sıkıntılar geçmeye başladı..
Selammmmmmmmmsssssssssssssssssssssssssssss!!!
Offf bir sürü işim var yaaa;daha duş almam laızm;yarın giyeceklerimi ütülemem lazım;lazım da lazım!
Bu gündür ne yapıyordun derseniz;verecek pek cevabım yok yaa! :S
hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün değerim 1.36 çıktı(
merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim adetim geçeli 3gün oldu ama 12gün önce kasık ağrısı batmalar ve sancı nedeniyle doktora gitmiştim 6cm kist olduğunu söyledi ve hiç bir ilaç falanda vermedi patlayabilir diye adetin 2.günü gel dedi ama adetimi en son 4ocakta oldum doktora gitmeden önce gece test yapmıştım çamaşır makinesinin altına gitmişti alamamıştım gelince baktım silikte olsa çift çizgi bugüne kadar ertesi günde olsa hiç görmemeiştim 3gün önce yine yaptım ertesi gün yine çift çizgi ama kanda bakılmıştı negatifti ne olur yardımcı olun arkadaşlar bekleyeyimmi söktürücü alayımmı ne yapayım
merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum benim adetim geçeli 3gün oldu ama 12gün önce kasık ağrısı batmalar ve sancı nedeniyle doktora gitmiştim 6cm kist olduğunu söyledi ve hiç bir ilaç falanda vermedi patlayabilir diye adetin 2.günü gel dedi ama adetimi en son 4ocakta oldum doktora gitmeden önce gece test yapmıştım çamaşır makinesinin altına gitmişti alamamıştım gelince baktım silikte olsa çift çizgi bugüne kadar ertesi günde olsa hiç görmemeiştim 3gün önce yine yaptım ertesi gün yine çift çizgi ama kanda bakılmıştı negatifti ne olur yardımcı olun arkadaşlar bekleyeyimmi söktürücü alayımmı ne yapayım
Ben hiç değiştirmem evin şeklini;evlendiğimiz gün neyse şimdi de aynı.
:tomato: İçine sindiyse güzel olduysa ne mutlu sana. :lepi:
Öğlci olmak bir açıdan da dez avantaj aslında!Bir yıl sabah bir yıl öğleci misin?Bir çok şeyi son dakikaya bıraktığım oluyor çoğu kez.Bir de avantajlıyım.Öğlenciyim ve okul eve yakınşakkıdı
Smart eşim dioki ; eee bitti regl gün aşırı çalışacakmıyız şimdi :jeyyar:
Sence ben ne demiş olabilirim :umursamaz:
Testi 10 dk.dan sonra okuman yanlıiş öncelikle onu söyleyeyim.Hatta bazısı 5 ya da 3 dk dan sonra bile sonucu göz önünde bulundurmayın diyor.Son yaptığın testte eğer hemen pozitifi görebildiysen silik de olsa;bir umut var demektir.Kanda tekrar baktırmanı tavsşye ederim.Kaç gün geçti kan testinin üzerinden?Biliyorsun 5in altı olunca Negatif diyorlar 5e yakın bile olsa.
Zor ve riskli dönemleri atlatmılsın.Sağlıkle bebeğini de kucağına alırsın umarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?