bendede ilk yaptığı guatr dı ve tsh değerim 8.35 çıktı levetron ilacına başladık inanılmaz iştah açıyo 20 gün sonra tekrar bakılcak ilaç iyi gelmişmi diye ona göre doz yükseltecekler
:roflol: bazen diyorum ki çiziptemi değiştirsem
ama yok işimden dil annemden gelen bişi oda hep değiştirir
değiştirip temizleyip alıp kahvemi içmekten daha güzel bir keyif yok
yarın konuşcaz maliyetini deryada ilhitap olabilme ihtimalı yüksekmiş bugun derya doktoru aramış doktor söylemiş kistlerde çatlıyorolabilirmiş
İnşallah!!!! :Saruboceq:
nasıl soğuk mu oralar?Burda paso kar yaıyor yaaa.....
Eskiden İzmitte çalışıyordum orası da İstanbul ayağı bilirsin;Ankaraya gelince 'yaa bunalr ne akdar saygılı çocuklar' demiştim ilk çalıştığım okulda;ama bunda bir gün olsun da olay olmasın delikafadulden Alıştım artık!Lise öğretmenliği de zor .Liseye göre değişiyor tabii.Ama iyi ki istanbul da değilsin.Burdaki liselerin hali ortada
Benim üst katta eskiden bir komşum vardı kadına gıcık olurdum;her pazar insan evinin şeklini mi değiştirir yaa...Bir uyuyacağım gün o ; onda da delinin kanepe çekmelerini dinliyordum her hafta.Allah'tan 6 ay oturup gittiler...kafamçokkarıştı
aaaaa leylekler ne işe yarıyoooooo mafoldumben mafoldumben
aslında pembeden fena gaza gelmiştim ama fos çıktııı boshayallersmile
Ayrıca bana diyene bak çalışmadan ikiz olacak dionnnnn belki verir bize allahım aaaa olumunekankayizsmile
yarın konuşcaz maliyetini deryada ilhitap olabilme ihtimalı yüksekmiş bugun derya doktoru aramış doktor söylemiş kistlerde çatlıyorolabilirmiş
Yahhuuuu benimki İKİZZZZZZZZZZZZ!!!! neden kimse bana inanmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme: HAmişler bağri sizz inannın.İnandıramıyorum şu bizimkileri
bugün hava güzeldi,ama tabi genel itibariyle soğuk,karı dört gözle bekliyorum ama birtürlü yağmadı maalesef..inş. biz gidene kadar biraz yağar yaa..ne güzel orda olmayı çok isterdim şimdi :)
Yahhuuuu benimki İKİZZZZZZZZZZZZ!!!! neden kimse bana inanmıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme: HAmişler bağri sizz inannın.İnandıramıyorum şu bizimkileri
ben o konuda şanslıyım alt kattakilerin bebeği var sabahın köründe dikiliyor ayağa sempatiksalakcinni veee ben zaten geç kalktıgım için ancak akşam saatlerinde değiştiriyorum onlarda genelde evde olmuyoo
ben kaçıyorum sabah iş varrr ufff ütüyüde yapim uyuyimmm opuyorumnanaktan
Bak ilk bebişin İKİZ ona inanıyorum daaa !!!! Çalışmadan nasıl olacak varsa bi bildiğin bana söle bare banada yazık dilmi mafoldumben
E tabi;misafirhaneden zilemek zevkli olsa gerek. kaydirigubbakcemile Bir de benim gibi o karın içnde okula gitmen gerekseeeklava:
Şu an yerlerde yok ama salıya kadar olacak yine sanırım.
:) Allah gönlüne göre verir inş. canım benm ben inanıyorum sana,inş. en kısa zamanda o güzel haberi verceksin bizlere..aşk olsun biz başkalarının mıyız(hani bizimkiler demişsin yaa ) =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?