adetine kaç gün kaldı elson
bak 3,2 bencede bişi ifade ediyo
önemli olan bu değerin 2kat artarak yükselmesi
yarın tekrar yaptırmalısın
ya canım gebelık testınde saatler sonra çıkan sonucu aslında degerlendırmeyın dıyor doktorlar ama ben öyle çok kısı duydum test yapmıs saatler sonra ıkıncı çızgı çıkmıs ve hamıleymıs kanda çıkmıs yanı ama çok da umutlanma yınede sen bazen ıstısnalar olabılıyo bu durumlarda ve hamılede olmayabılıyorsun yanı kanda baktırman çok önemlı ve bence daha çok beklemeden baktır
günaydın canım hoşgeldin
iyide ayşe akşam 7de yaptım sabah 7de baktım 12saat sonra sağlıklımı bilmiyorumki
kanama da yok
aslında benim aklıma başka bişi geliyo öle olabilir mi
akıllı kızsın sen bilgin vardır belki
biz adetin 8.9.12.15.16 ve 23.günleri beraber olmuştuk
bu 23.günde olan beraberlikten önce hep diyodumki size kist var solda hissediyorum diye
o beraberlikten sonra o kisti hiç hissetmedim
eğerki onda hamile kaldıysam
acaba diyorum dün beraberliğin 9.günüydü ve o pembe akıntıda yerleşme kanamasımıydı
yerleşme günü 9-10. günler oluyodu yalnış hatırlamıyosam
ozaman henüz belirti olmaması normal erken çünkü.
ayy kafamçokkarıştı
canım hadi diğerlerini anlıyorum da yumurtlama nasıl olmuyo kafam almıyo her ay
oluyodu da bu ay niye yok yumurta Allah Allah :bbo:
hayırlısı olsun inşallah ya ne desem bilemedim
ayyy inanmıyorum ne bereketli bi ay e_pack hayırlı olsun canım son adet tarihine göre
buradan Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe hesaplayabilirsin canım
kucağına almak da nasib olur inşallah inşallah opuyorumnanaktan
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
canım ya inan üzüldüm :teselli: ama hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını :teselli:
canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al işallah hihoyyyt
haydi beren haydi beren haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiii sositosositosositosositohihoyyyt
bayankarasu canım benım herseyde bır hayır vardır lütfen üzülme ılaçla hersey yoluna gırecektır tatlım yanındayız
adetine kaç gün kaldı elson
bak 3,2 bencede bişi ifade ediyo
önemli olan bu değerin 2kat artarak yükselmesi
yarın tekrar yaptırmalısın
iyide canım bi hastalığın varsa onun ilacını kullanmak zorundasın
ne demek nefret ediyorum içeceksin
ki dostinex hergün alınan bi ilaç deil
haftada 2 gün içiliyor
nesinden nefret edecenlmaz:
[
beren aplacımmm o bebiş olmasın sen testi yap istersen günlerce bekle çıkmıyo o ikinci
çizgi hani bende senin gibi test yapmıştım çıkmamıştı da saatler sonra silik bi çizgi gördüm demiştim ya hatırlıyo musun ve nolmuştu hamiş çıkmıştım inşallah sende de
öyle gibi geliyo bana kan testi yapılsa tabi daha kesin sonuç olur ayy
inşallah hamilesindir cngemn naaptı acaba
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
günaydın canım hoşgeldin
iyide ayşe akşam 7de yaptım sabah 7de baktım 12saat sonra sağlıklımı bilmiyorumki
kanama da yok
aslında benim aklıma başka bişi geliyo öle olabilir mi
akıllı kızsın sen bilgin vardır belki
biz adetin 8.9.12.15.16 ve 23.günleri beraber olmuştuk
bu 23.günde olan beraberlikten önce hep diyodumki size kist var solda hissediyorum diye
o beraberlikten sonra o kisti hiç hissetmedim
eğerki onda hamile kaldıysam
acaba diyorum dün beraberliğin 9.günüydü ve o pembe akıntıda yerleşme kanamasımıydı
yerleşme günü 9-10. günler oluyodu yalnış hatırlamıyosam
ozaman henüz belirti olmaması normal erken çünkü.
ayy kafamçokkarıştı
canım ben adet göremiyorumki.prolaktin yüksekliği çıktı ya bende..en son 16 aralıkta gördüm..evet 3.2 bişey ifade edebilirmi acaba..dr.a da sormadım..
Canım prolaktinin yükselmesi progesteronun düşmesine neden oluyo, progesteronun düşük olması da çatlamayı engelliyo, gelişmiş bi yumurtam var benim, ultrasonda baktım, ama çatlamamış, çatlaması için önce progesteronun yükselmesi lazım yerimseniben
Çok teşekkür ederim tatlım, yavaş yavaş kendime geliyorum zaten sayenizde olumunekankayizsmile
canım ben adet göremiyorumki.prolaktin yüksekliği çıktı ya bende..en son 16 aralıkta gördüm..evet 3.2 bişey ifade edebilirmi acaba..dr.a da sormadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?