Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr
testimi yaptımmmm
veeeeeeeeeeee
2 çizgiyi gördüm
hala inanamıyorum yaaa
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

:lepi: :lepi: :lepi: YAŞASINNNNN :lepi: :lepi: :lepi:

Kız ben sana demedimmi dün gece adet belirtisyle aynıymış die çooooook sevindim canımmmmmmm

e-pack canım tebrik ederim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.... :)

smart küsmüyüz kız :dilcikar:

dün akşam geldin ama çıkmak zorunda kaldım çok uykum vardı yoksa bırakırmıydım seni

Canım progesteron bebişten önce yumurtlamayı gösteriyo, ama bebişten sonra da bebişinin tutunmasını sağlıyo, hatırlamıyomusun ben onun yüzünden düşük yapmıştım, prolaktin 92 çıkmıştı o ay, progesteron 0,4 e düşmüştü ve progesteron yükselemediği için de bebeğim tutunamamıştı :çok üzgünüm: o yüzden hamimemere verilir progestanlar yerimseniben

kIZLARR gunaydinnnn....

bende sabah girdim bir ara sonra kayboldum cunku isler yogunduu.. bugun nasilsiniz bakalimm.. yine baya gelismeler olmuss... muahhbet baya ilerlemiss ben gelen kadarr...
Allah hepinizin gonlune gore versinnnnnnnnnnn en kisa zamanda herkesin hamileyim demesini bekliyorumm onaa goreeee :):)

hımm anladım evet bende düşük tehlikesiyle hastaneye yattığımda

bana serum serum progestan vermişlerdi evet hesap mutabık canım yerimseniben

cngemn'den haber gelmedi mi kızlar? Bugün bol hamişli bir gün olsuun :))

Yok kıs kızarmıyım hiç canım benim, beni düşündüğün için söylediğini biliyorum :1hug:

Iyiym cnm saol senden nbr bakalim?
isteyim yarim saat sonra yemege cikicam, suanda bosum sizi takip ediyorumm..
bol boll hamis haberi duymak istiyorumm, sizler icin dua ediyorumm ins. zamani gelince benimde kolay bi sekilde olurr..

canımmm.asla üzülme..sen değilmiydin bana moral veren...dün görümcemlede konuştuk.iyi düşün iyi olsun diyo.onun eşinede kimi dr olur demiş kimisi olmaz demiş.bilmemne..düşünki korunurlarkenb az bi spermle hamile kalmış görümce.neyse fazla detaya girmiyim..kaydirigubbakcemile3
sence bu çok ama çok az yükselen beta hcg ne anlama geliyor..varmı bi fikrin..bu arada iki gündür belim tutldu..kasıklarım deli gb ağrıyor..korkuyorum bel fıtığı falan olurmu diye...resmen yamuldum yani..ilk defa böye oluyorum..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…