cngemn'den haber gelmedi mi kızlar? Bugün bol hamişli bir gün olsuun :))
amin tatlım allah isteyen herkeze nasip eder inşallahe_pack tebrik ederim canım allah kucağınada almayı nasip etsin inş.
valla fatoş dediğin gibiymiş darısı sana kısmetse:lepi: :lepi: :lepi: YAŞASINNNNN :lepi: :lepi: :lepi:
Kız ben sana demedimmi dün gece adet belirtisyle aynıymış die çooooook sevindim canımmmmmmm
amin tatlım tşk ederim.allah isteyen herkeze nsip etsin inşallah :Saruboceq:e-pack canım tebrik ederim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.... :)
canımmm.asla üzülme..sen değilmiydin bana moral veren...dün görümcemlede konuştuk.iyi düşün iyi olsun diyo.onun eşinede kimi dr olur demiş kimisi olmaz demiş.bilmemne..düşünki korunurlarkenb az bi spermle hamile kalmış görümce.neyse fazla detaya girmiyim..kaydirigubbakcemile3
sence bu çok ama çok az yükselen beta hcg ne anlama geliyor..varmı bi fikrin..bu arada iki gündür belim tutldu..kasıklarım deli gb ağrıyor..korkuyorum bel fıtığı falan olurmu diye...resmen yamuldum yani..ilk defa böye oluyorum..kafamçokkarıştı
smartttttttttt sana diyorum kızzzzzzzz kötükedihüso
hoşbulduk :)
beven aplacım elsona yazdıgımın aynısını yazıca sana da :) beta hcg gebelik yoksa hiçbi
şekilde çıkmaz yani o idrar testleri o kadar hassaslarmış ki beta hcg yoksa o çizgi
sittin sene beklesen de çıkmazmış valla kız doktorun ağzından söylüyorum aynısını
söyledi yani tabii ki ilk 5 dk da alınan sonuc daha sağlıklı ama o çizgi niye kızardı diye
de bi soru çıkıyo ortaya ayrıca evet yerleşme kanaması da olabilir olabilir yani
aaa hatuna bak ya olmıycak diye öyle inanmış ki inandıramıyoz kaydirigubbakcemile3
tabii ki bunların hepsi hala bir ihtimal dahilinde ve ayrıca o ne tür bi kist ?
eğer yumurtan kiste dönüştüyse zaten bu ay unutucan bebişi ve evet kist adeti geciktiryo
benim bi ay kiste dönmüştüde yumurtam doktor o zaman söylemişti ama şiddetli
bi ağrısı oluyo o kistin
ama genede o test niye kızardı bu hala bi soru en mantıklısı kan testi diyorum ben
diyovum ama annatamıyovum ki boshayallersmile
elson sen bi de idrar testi yapsana bakalım saatler sonra kızarcak mı
kız çok merak ettim heee CADIARZU CADIARZU CADIARZU
Cingenemm seni bekliyorduk bizdee, hamilesin cnmm, saskinligini ustunden at :):)s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
Yazdım ya canımcım.... bilmiyorumkismile
Berencim kac yasindasinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?