s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
35 YAŞINDAYIM CANIM
ANAMMMMMMMMMMM BEEEEEEEEEEEEE
ARKADAŞIMMM ÇOKK SEVİNDİMM
KIZLAR BEN KAN TESTİNE GİDİYORUM eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
s.a cümleten kıslarrr ben geldim vee ya bilmiyorum kafam karışık ama hamileyimmmmm sanırım değerim 55 .27 çıkdı sonucu verene sordum bu ne demek pozitif dedi ama bilmiyorummm hamileyimmm dimiii eşimle hala inanamıyoruzzz
canımmm.asla üzülme..sen değilmiydin bana moral veren...dün görümcemlede konuştuk.iyi düşün iyi olsun diyo.onun eşinede kimi dr olur demiş kimisi olmaz demiş.bilmemne..düşünki korunurlarkenb az bi spermle hamile kalmış görümce.neyse fazla detaya girmiyim..kaydirigubbakcemile3
sence bu çok ama çok az yükselen beta hcg ne anlama geliyor..varmı bi fikrin..bu arada iki gündür belim tutldu..kasıklarım deli gb ağrıyor..korkuyorum bel fıtığı falan olurmu diye...resmen yamuldum yani..ilk defa böye oluyorum..kafamçokkarıştı
yazdın ama bi soğukluk var anlamadım CADIARZU
ayol tabikide hamilesin..sorumu bu..tebrikleeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.....:lepi::lepi:
smart sen nasısın canım
ya bende çook merak ediyorum..diyorumki enazından cumaya kadar bekleyip idrar testimi yapsam.cuma günü..sonra çift çizgi çıkarsa dr.a giderim.bana bak doktorcumm..iki çizgi çıktı yürü git lan,,yemişim prolaktinini derim..:roflol::roflol:
günaydın kızlarr
testimi yaptımmmm
veeeeeeeeeeee
2 çizgiyi gördüm
hala inanamıyorum yaaa
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Ayy kıslar yaa hepınıze Çok teŞekkÜr ederım hala ınanamıyoruz daha kımseye sÖleyemedık bılıyormusunuz ya deĞılse yaa doktorda bulmam lazımmm Şımdı benım hemen folık asıde baŞlamama gerek mı hemen doktora gıtmelımıyım beklemelımıyım ne yapmalıyım yaaa
Ayy kıslar yaa hepİnİze Çok teŞekkÜr ederİm hala İnanamıyoruz daha kİmseye sÖleyemedİk bİlİyormusunuz ya deĞİlse yaa doktorda bulmam lazımmm Şİmdİ benİm hemen folİk asİde baŞlamama gerek mİ hemen doktora gİtmelİmİyİm beklemelİmİyİm ne yapmalıyım yaaa
Yok canım ya olurmu!Sen ben geldiğimde çıktığın için suçluluk psikolojisine girmişsinidr belki ondan öyle gelmiştir sana... sırnaşık şey
Okuldayım iş çok ara ara iki kelime yazıp yazıp kaçıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?