Tam 1 yıldır kaçıyorum :kedi: kendiliğinden olur diyorum ama yok anlaşılan olmayacak ondan kaçış yok şimdi okudumda rahimi dışarı çekip suyu öle veriyomuş ayyy bayılabilirim korkudannn benimde canım çok tatlıdır beee delikafadulden
Yok!Ben Türkiye'de hiç gitmedim de;hani negatif sonuç almak için de yormayayım kendimi hastaneye kadar diyorum sırnaşık şey
ya okuma, dinleme.. ben hiçbir şey bilmeden gittim... korkmuyordum... ama anlatmıyım.. fakat öyle rahimi çıkrtıyor filan diye abartılı bir şey değil.. canın acıyor ama.. işleme fazla takılma... yerimseniben[/QUO
bu form sitesinin bana en büyük zararı bu oldu biliomusun. dr ilk rahim filmi dedi eve koşa koşa gelip açtım oturdum başına dün gibi hatırlıyorum gece yarısına kadar aglaya aglaya ben yaptıramam die ağladım.
bu defa kararlıyım bu doktor eğer isterse yaptıracağım :sinifsinif:
ya okuma, dinleme.. ben hiçbir şey bilmeden gittim... korkmuyordum... ama anlatmıyım.. fakat öyle rahimi çıkrtıyor filan diye abartılı bir şey değil.. canın acıyor ama.. işleme fazla takılma... yerimseniben
O neeee yaaa? :S Ne anlatıyorsun sen?
Arkadaşlar!Sizlerde beklenen regl tarihlerinizi söyleyin listemize ekleyelim ve o güne kadar ve sonrasında birbirimizden haberdar olalım. :)
Çünkü diğer türlü kim ne zaman ne bekliyor hatırlayamadığımız için yanlış bilgilendirebiliyoruz birbirimizi. :S
smaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt sana kotu bı haberım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.....yaaa kızlar yaaaaaaa offf yaaaaa ben kırmızı kartı yediiiiiiiiiiiiiiiimmm
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
ön ce butter şimdi de sen!beni yalnız bıraktınız hani pazartesi test yapacaktık hep birlikteben tek mi kaldım.... Seni listeden nasıl sileceğim şimdi ben yaaa
sileyim mi gerçek mi şaka mı bu? :gitme:
üzülme eğer gerçekse olurmu!geleceğim ben yanına...magmada buluşuruz :) bu arada magma listenin orta sırasının en altı oluyooo :) )
evet canım yaaaa dogru sabah sancıyla uyandım ..ama kırmızılar ogleden sonra geldıler..
Kırmızılaaaarrr kırmızılaaaaarr benı bu ayda aglatttılaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?