Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ya okuma, dinleme.. ben hiçbir şey bilmeden gittim... korkmuyordum... ama anlatmıyım.. fakat öyle rahimi çıkrtıyor filan diye abartılı bir şey değil.. canın acıyor ama.. işleme fazla takılma... yerimseniben

Yok!Ben Türkiye'de hiç gitmedim de;hani negatif sonuç almak için de yormayayım kendimi hastaneye kadar diyorum sırnaşık şey

vereliniortak katılıyorum sana ... hem böylece sabır sınırlarımız görürüz laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

O neeee yaaa? :S Ne anlatıyorsun sen?

smaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt sana kotu bı haberım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.....yaaa kızlar yaaaaaaa offf yaaaaa ben kırmızı kartı yediiiiiiiiiiiiiiiimmm

selam smart ozaman benıde eklıyebılırmısınızzzzyerimseniben en son 29 aralık ve sıklum 26 gun... saoluuunnnnnyerimseniben

neyse ben sorumu sorayım...arkadaşlar bu elma yağı hakkında neler biliyosunuz.sözümona iltihabı söküyomuş....bilgisi olan var mı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm............................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

smaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt sana kotu bı haberım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.....yaaa kızlar yaaaaaaa offf yaaaaa ben kırmızı kartı yediiiiiiiiiiiiiiiimmm

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!
Ön ce Butter şimdi de sen!Beni yalnız bıraktınız hani pazartesi test yapacaktık hep birlikte Ben tek mi kaldım.... Seni listeden nasıl sileceğim şimdi ben yaaa

Sileyim mi gerçek mi şaka mı bu? :gitme:
Üzülme eğer gerçekse olurmu!Geleceğim ben yanına...Magmada buluşuruz :) Bu arada magma listenin orta sırasının en altı oluyooo :) )

evet canım yaaaa dogru sabah sancıyla uyandım ..ama kırmızılar ogleden sonra geldıler..
Kırmızılaaaarrr kırmızılaaaaarr benı bu ayda aglatttılaaarrr

Bana diyordunuz senden bekliyoruz diye ama ben kendimi biliyorum,belirtisiz hamile mi olunurmuş :)
Bak bugün regl olacağım zamanki sızı hafif hafif hissedilmeye başladı.Haliyle yakındır benim de gelmesi.
Ben kendimi tanıırrımmm.. Hiç hamileyim diye geçmedi aklımdan;ama şu siyah lekelere üzüldüm.Az ama hiçolmasa daha iyiyidi,ınşallah bir dahaki ay sıkıntı yaratmaz denemelerde :S

Anlaşılan bu p.tsi test yapacak kimse kalmayacak :S

evet canım yaaaa dogru sabah sancıyla uyandım ..ama kırmızılar ogleden sonra geldıler..
Kırmızılaaaarrr kırmızılaaaaarr benı bu ayda aglatttılaaarrr

Üzülme sakın canım yaaaaaaaaaaaaa,birlikte bekleriz bir dahaki ay.kaçında olacaksın?Ben yarın olursam bir dahaki ay 20sinde olurum yarın deği pazar olursam 21'inde senin siklusun benimkinden iki gün mü kısaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…