ya varya heray aynı terane artık kafamıza takmıcaz diyoruz sonra bu siteyi girip yazılanları okuyup karamsarlığa düşmekten umutlanmaktan geri alamıyoruz kendimizi buna bende dahilim
o kdar merakla okuyorumki yazdıklarınızı inanın bilmediğim bir çok şeyi burda öğrendim ne kadar cahalmişim ama şimdi çok tecrübelendim. önümüzdeki hafta benim yumurtlama haftem ve bu ay çok umtluyum kendimden çalışmalara pazar itibariyle başlıyorum ve 10 gün durmak yok gün aşırı ve özellikle sabah bakalım bu ay yakalayabilecekmiyim bebeğimi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum. iyi akşamlar, iyi tatiller hepinize. kocaman öptüm her birinizi a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ya bir sey diycem ama gülmeyin... kafamçokkarıştı hamile kalmak ne zormuş yaaa... :bbo: ben 1 gece kaza olduda hamile kaldım diyenlere inanmıycam artık... yok öyle bir numara...lmaz:
evet canım gerçekten zormuş bunu daha öncede demiştim ben filmlerdeki gibi 1 kerede hamile kalırım sanıyodum :)) ama sadece filmlerde oluyo o galiba :)))
kaydirigubbakcemile3 benim kankim evliliğin ilk gecesi hamiş kaldı kaydirigubbakcemile3
adi karının hormonları süper çalışıo :)))
kaydirigubbakcemile3 valla ne şanslıymış maşallah :)
kaydirigubbakcemile3 benim kankim evliliğin ilk gecesi hamiş kaldı kaydirigubbakcemile3
adi karının hormonları süper çalışıo :)))
ona sorarsan bebeiş konusunda şanslı ama mutlu dilim dio bebek olunca bırakıp çalışamıyor dedimye ormonları iyi çalışıo die annelik hormonuda fena kaydirigubbakcemile3 evde oturmaktan kafayı sıyırdılaelaelaelaelae
o nasıl hormon yaaa... arkadaşlar ben doktora gittim ne sizde ne eşinizde hiç bir sorun yok... herşey %100 performansla çalışıo dedi... ben rahim filmime kadar çektirdim kanallarıma dahi bakıldı... ay sinir oluyorum yaaa.. mafoldumben bide sağdan soldan hamile kalıp bebeğini sokağa atanlar geliyo aklıma.. bizse bebek için taklalar atıyoruz her allahın günü... mafoldumben
valla gelsinde bu topiği bi okusun bellki o zaman ne kadar şanslı olduğunu anlar :))) o da haklı tabi ama ben sıkılmaya evde oturmaya hazırım :)))
aaaahh... ahhhhhhhh... bebiş bi olsa... millet için bütün gün didineceğime oturur bebişime bakarım... servise yetişicem diye sabah körü kalkacağıma bebişimi emzirmeye kalkarım... :ecrin_bebek:
canımcım İSYAN yok!!! Benim hep aklıma gelen ve sakinleşmeme yarımcı olan ;
Rabbimin verdiği her şerde bir hayr her hayr da bir şer vardır.
Rabbim hayırlı olan evlat için hayırlı bir zaman bekliyor. içinmi ferah tutt:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah... :Saruboceq: gelsin bizimkilerde artıkın sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?