Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben çıkıyorum. iyi akşamlar, iyi tatiller hepinize. kocaman öptüm her birinizi a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aynen canım... valla biz adetim bittikten sonra ilk 10 gün full her sabah beraber olduk... :jeyyar: çok sıkı çalıştık çooooooooookkk... ama mafoldumben

ya bir sey diycem ama gülmeyin... kafamçokkarıştı hamile kalmak ne zormuş yaaa... :bbo: ben 1 gece kaza olduda hamile kaldım diyenlere inanmıycam artık... yok öyle bir numara... lmaz:

ya bir sey diycem ama gülmeyin... kafamçokkarıştı hamile kalmak ne zormuş yaaa... :bbo: ben 1 gece kaza olduda hamile kaldım diyenlere inanmıycam artık... yok öyle bir numara... lmaz:

evet canım gerçekten zormuş bunu daha öncede demiştim ben filmlerdeki gibi 1 kerede hamile kalırım sanıyodum :)) ama sadece filmlerde oluyo o galiba :)))

Kızlarrrrrr meryem suresi varmış Rabbim günah yazmasın ama ben yeni duydum derler ki onu bir surahi suya okumak lazımmış 41 gün ve 41 gün o sudan içmek azaldıkça su eklemek hamile kalmak isteyenler bunu yapıyormuş ama duayı bulamıyorum

evet canım gerçekten zormuş bunu daha öncede demiştim ben filmlerdeki gibi 1 kerede hamile kalırım sanıyodum :)) ama sadece filmlerde oluyo o galiba :)))

kaydirigubbakcemile3 benim kankim evliliğin ilk gecesi hamiş kaldı kaydirigubbakcemile3
adi karının hormonları süper çalışıo :)))

kaydirigubbakcemile3 valla ne şanslıymış maşallah :)

ona sorarsan bebeiş konusunda şanslı ama mutlu dilim dio bebek olunca bırakıp çalışamıyor dedimye ormonları iyi çalışıo die annelik hormonuda fena kaydirigubbakcemile3 evde oturmaktan kafayı sıyırdılaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 benim kankim evliliğin ilk gecesi hamiş kaldı kaydirigubbakcemile3
adi karının hormonları süper çalışıo :)))

o nasıl hormon yaaa... arkadaşlar ben doktora gittim ne sizde ne eşinizde hiç bir sorun yok... herşey %100 performansla çalışıo dedi... ben rahim filmime kadar çektirdim kanallarıma dahi bakıldı... ay sinir oluyorum yaaa.. mafoldumben bide sağdan soldan hamile kalıp bebeğini sokağa atanlar geliyo aklıma.. bizse bebek için taklalar atıyoruz her allahın günü... mafoldumben

valla gelsinde bu topiği bi okusun bellki o zaman ne kadar şanslı olduğunu anlar :))) o da haklı tabi ama ben sıkılmaya evde oturmaya hazırım :)))

canımcım İSYAN yok!!! Benim hep aklıma gelen ve sakinleşmeme yarımcı olan ;

Rabbimin verdiği her şerde bir hayr her hayr da bir şer vardır.

Rabbim hayırlı olan evlat için hayırlı bir zaman bekliyor. içinmi ferah tutt:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

aaaahh... ahhhhhhhh... bebiş bi olsa... millet için bütün gün didineceğime oturur bebişime bakarım... servise yetişicem diye sabah körü kalkacağıma bebişimi emzirmeye kalkarım... :ecrin_bebek:

aaaahh... ahhhhhhhh... bebiş bi olsa... millet için bütün gün didineceğime oturur bebişime bakarım... servise yetişicem diye sabah körü kalkacağıma bebişimi emzirmeye kalkarım... :ecrin_bebek:

Ogünlerde Gelecek ....:Saruboceq:

amin canım inşallah... :Saruboceq: gelsin bizimkilerde artıkın sırnaşık şey

ayyy ben salı gününü nasıl yapıcammmm öleceğim meraktaaaan laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

dinledim canım çok güzeldi.. senağlama

bu arada bende ya pazartesi ya salı... aynı şeyi düşünmüştüm 1 saat evvel bu haftasonu nasıl geçer diye... :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…