üzülme sakın canım yaaaaaaaaaaaaa,birlikte bekleriz bir dahaki ay.kaçında olacaksın?ben yarın olursam bir dahaki ay 20sinde olurum yarın deği pazar olursam 21'inde senin siklusun benimkinden iki gün mü kısaydı?
üzülme sakın canım yaaaaaaaaaaaaa,birlikte bekleriz bir dahaki ay.kaçında olacaksın?ben yarın olursam bir dahaki ay 20sinde olurum yarın deği pazar olursam 21'inde senin siklusun benimkinden iki gün mü kısaydı?
hemen hesabımı yaptım canım 30 /12 yumurtlama....13/01 2010 adet tarıhımmmm
ya okuma, dinleme.. ben hiçbir şey bilmeden gittim... korkmuyordum... ama anlatmıyım.. fakat öyle rahimi çıkrtıyor filan diye abartılı bir şey değil.. canın acıyor ama.. işleme fazla takılma... yerimseniben[/QUO
bu form sitesinin bana en büyük zararı bu oldu biliomusun. dr ilk rahim filmi dedi eve koşa koşa gelip açtım oturdum başına dün gibi hatırlıyorum gece yarısına kadar aglaya aglaya ben yaptıramam die ağladım.
bu defa kararlıyım bu doktor eğer isterse yaptıracağım :sinifsinif:
git hayatım eğer kanallarda tıkanıklık varsa o işlem açıyor ve ilk 3 ay içerisinde hamile kalıyorsun... bana bunu doktorum söyledi.. hemde yüzdesi %95 dedi bana... korkma 5dk sürüyor.. sık dişini azıcık...
smaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttt sana kotu bı haberım vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.....yaaa kızlar yaaaaaaa offf yaaaaa ben kırmızı kartı yediiiiiiiiiiiiiiiimmm
uff kızlar nerdesiniz yaa senağlama
hoşgeldin canımmmmm evet yaa kimsecikler yok(
selam canım ya geldı benımkılerde..kısmet napalım...
selam canım ya geldı benımkılerde..kısmet napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?