Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dinledim canım çok güzeldi.. senağlama

bu arada bende ya pazartesi ya salı... aynı şeyi düşünmüştüm 1 saat evvel bu haftasonu nasıl geçer diye... :bbo:

ya ben kimseye söleyemiyorum ama gittiğimde kesim rahim filmi istiyecem ben çok KORKUYORUM:gitme:senağlama

Görünen o ki haftasonu bütün arkadaşlar bizi kaderimizle başbaşa bırakacak :) Herkes p.tesi görüşürüz demiş.
Bu arada ilk lekelenmem olduğu gün regl olacakmış gibi hafif bir sancı olmuştu şu an da aynısından var sanırım bu kez olacağım.Günümde yaklaştı zaten

Sen neden salıyı bekliyorsun ki senin çok oldu geçeli yaa,benim geçerse bir gün sonra yaparım ben.

canım diye diye zorla getircen reglini ya :)) ben pes ettim tamam kaydirigubbakcemile3

şiiittt sessiz ol duymasınlar bunu dediğini kötükedihüso canımcım Allah hakkında hayırlısını versin çıkmadık candan umut kesilmez bu kadar kız senin için dua ediyoruz belkide gerçekten :CüvCüv: :Saruboceq:

ya ben kimseye söleyemiyorum ama gittiğimde kesim rahim filmi istiyecem ben çok KORKUYORUM:gitme:senağlama

korkma tatlım... gerçi pek iyi bişey değil yalan söyleyerek avutmıyım seni... ama ben çektirdikten sonra öğrendimki... 1 gün önceden ve o sabah ağrı kesici alarak gidersen daha az ağrı yapıomuş... ben bilmiyodum... doktorda söylemedi bana... çok ağrılı geçti benim o nedenle... mafoldumben

smart_girl ben varım haftasonu... evden takılırım artık.. :lepi:

Tam 1 yıldır kaçıyorum :kedi: kendiliğinden olur diyorum ama yok anlaşılan olmayacak ondan kaçış yok şimdi okudumda rahimi dışarı çekip suyu öle veriyomuş ayyy bayılabilirim korkudannn benimde canım çok tatlıdır beee delikafadulden

Tabi seninki de benimkinden bir gün sonra :) Çiçeğim de girer,burda hep birlikte çatlarız;ama benm paso misafirim var yaaa bu hafta sonu... Kaçar kaçar bakarım haberlere artık

Sen testi neden bu kadar beklettin hala anlamış değilim canım yaaa!Bizimle mi yapacaksın pazartesi?

ben test yaptım ama idrar testi 2 defa negatif. ama eşim buna inanmıyor bgn doktoru kendsi aradı dr da 15 gün geçsin bi daha yapsın geç döllenme olabilir demiş 15 gün sonra kan testi eger yine yoksa söktürücü iğne yapılacak

Hmmm!Anladım canım.Hayırlısı olsun inşallah yaaa...Sen de benim gibi kan testi yaptırmak istemiyorsun herhalde hastaneyle falan uğraşıp.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…