Kızlar geldim ama çıkmışsınız.Son durumu vereyim de öyle çıkayım madem çünkü yarın çok işim var giremeyebilirim.Tam da düşündüğüm gibi ;ben kırmıızıyı yedim yiyeceğim haberiniz olsun :) Sızılar başladı
kızlar selamlar sizlere biş sorcam nolur bana bi akıl verin..
1gün önce 2 gün süren kahverengi kırmızı karışık bi akıntım oldu...
tamam adet olucam ondan böle oluo dedim..
ama dün birden bire kesildi..
ve eğer tarihim şaşmazsa bu ayın 23ünde adet olmam gerekio..
eee bu akıntıda neyin nesi şimdi yaaaa....
çok fazla bilgim yok ama daha adetine 5 gün var o yüzden bu yerleşme lekesi olabilir tabi korunmuyosanız ama üşütmüşte olabilirsin seni ümitlendirmek istemem bekle baklaım hayırlısı
Kızlar geldim ama çıkmışsınız.Son durumu vereyim de öyle çıkayım madem çünkü yarın çok işim var giremeyebilirim.Tam da düşündüğüm gibi ;ben kırmıızıyı yedim yiyeceğim haberiniz olsun :) Sızılar başladı[/QUOTE
klava: klava:
arkadaşlar bugün adet tarihim inşallah gelmezzz..ne olur allahım dualarımı geri cevirme ne olursun hamile olayım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:adet belirtisi olarak sadece bel ağrım var başkada birşey yok..gögüslerim fazla şiş değil birazcık kenarında sızı var..ne bilim anlamıyorum artık ne olucanı ama allahtan tek dileğim hamile kalmak..canlarım rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin inş..en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza versinn..aminnnnn:Saruboceq:adeti gelenderde hiç üzülmesinlmaz:çalışmaları yoğunlaştırın olucaktır inş...opuyorumnanaktan
işallah duaların kabul olur canım... allahım gönlüne göre versin.:Saruboceq:
aynı belirtiler bendede var ama adetimede daha 10 gün falan var anlamadım
evet ya kimsecikler yok(
smartın neyini merak ettin test falan mı yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?