Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Rabbim gonlundekini versin insAllah en kisa zamanda hayirlisi ile!!

Biz bayanlar sabirliyiz,bekleriz olsun!!!!

selam kızlar günaydıııınnn
kırmızı kart yiyen kızlara çok üzüldüm ama sıkmasınlar canlarını herşeyde bi hayır vardır önümüzdeki aya bakalım biz bakalım bu hafta kaç hamiş çıkıcak topikten bu hafta biraz yoğunluk varkaydirigubbakcemile2

Kızlar benide yazın 10 ocak adet tarihim bu ay sıkı bir çalışma bizi bekliyor kaydirigubbakcemile3
yalnız bende enfeksiyon çıktığı için soğan suyu içiyorum akşamları yumurtlama döneminde de içmeye devam edeceğim 15 gün süreyle devam edilmesi gerekiyormuş.Acaba o ara bebekte rahime yerleşirse ve herhangi bir risk oluşurmu bu yüzdende korkuyorum :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selamlar sizlere biş sorcam nolur bana bi akıl verin..
1gün önce 2 gün süren kahverengi kırmızı karışık bi akıntım oldu...
tamam adet olucam ondan böle oluo dedim..
ama dün birden bire kesildi..
ve eğer tarihim şaşmazsa bu ayın 23ünde adet olmam gerekio..
eee bu akıntıda neyin nesi şimdi yaaaa....

çok fazla bilgim yok ama daha adetine 5 gün var o yüzden bu yerleşme lekesi olabilir tabi korunmuyosanız ama üşütmüşte olabilirsin seni ümitlendirmek istemem bekle baklaım hayırlısı

çok fazla bilgim yok ama daha adetine 5 gün var o yüzden bu yerleşme lekesi olabilir tabi korunmuyosanız ama üşütmüşte olabilirsin seni ümitlendirmek istemem bekle baklaım hayırlısı

canım 7 aydır korunmuoruz..
inşallah yerleşme kanamasıdır yaaa

slm kızlar listenize beni de ekler misinz? inş. agustos 15 de bebiş gelecek çok şükür...darısı tüm isteyenlerin başına....

arkadaşlar bugün adet tarihim inşallah gelmezzz..ne olur allahım dualarımı geri cevirme ne olursun hamile olayım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:adet belirtisi olarak sadece bel ağrım var başkada birşey yok..gögüslerim fazla şiş değil birazcık kenarında sızı var..ne bilim anlamıyorum artık ne olucanı ama allahtan tek dileğim hamile kalmak..canlarım rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsin inş..en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza versinn..aminnnnn:Saruboceq:adeti gelenderde hiç üzülmesinlmaz:çalışmaları yoğunlaştırın olucaktır inş...opuyorumnanaktan

işallah duaların kabul olur canım... allahım gönlüne göre versin.:Saruboceq:

ayyy geçmio günler... 21 olmadı 22 adet olmam lazım... inşallah olmam... çok ilginçtir perşembe gün belim ve kasıklarım sanki 1 saat sonra adet olcakmışım tgibi ağrıyordu... ne dün nede bugün bişicik yok.. ne adet belirtisi var ne hamiş belirtisi... bişey anladıysam arap olıyım...:bbo:

iyi geceler kızlarrr :)) smartttttttttttt nerdesin canım yaa merak ettim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…