ee çok da kolay değilmiş yanee kaç ayrı işlemi var.bi de yorumlarda kolay yazmamışlar mı kendimi embesil gibi hissettim.el becerisi biraz yetenek biraz çocukluktan gelme merak işte.ben evlenene kadar annem mutfaga sokmadı beni.simdi bile evlerimiz yakın olsa yemeklerımı yapacak.hergun su yemegi yaptım gecerken al falan diyo halaaaaaaa..
işte türkiyede erkek çocuk yetiştirme teknikleri.kızların da genetiğinde var anaçlık.seninkiler bi de 2 kişiler baba oğul e oğlan da büyüdü.zor olsa gerekfisfisfis
evet ya yeni evlendiğimizde eşimde öyleydi şimdi yavaş yavaş daha temiz
olmaya başladı başak burcu zaten çok pis olamaz ama erkek sonuçta
tertip düzen fln da alıştı azbuçuk eh 1,5 yılda bu kadar oluyo boshayallersmile
estf. ama kolay yani kekını yap kremasını yap kekın üstüne dök bittiiiii
ama eşim delisi bu tatlının kavga bile çıkartıyo yapmadıım zaman kaydirigubbakcemile3
TABİ 12 YAŞINDA ARTIK.. AMA YARAMAZ DEĞİL ODASINI HİÇ ELLEMEM SÖYLERİM KENDİ YAPAR. ÖYLE ALIŞTIRDIM YOKSA BABASI GİBİ OLCAK. EŞİMİNDE BANA EZİYETİ YOKTUR. HANİ ÖLE DAĞINIK PİS Bİ ADAM DEİLDİR TEMİZDİR SAOLSUN AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA MEYVE ÇEREZ V.S. GETİRİR GÖTÜRÜR ÇALKALAR KOYAR
FALAN.. HANİ KİMİ ERKEKLER SUYU BİLE KARISINDAN İSTER YA DELİ OLUYORUM EŞİM BİŞİ İSTEDİİ ZAMAN GİDEER KENDİ ALIR. ŞÜKÜR BUNADA
E 1,5 SENEDE BÖLE OLDUYSA SONRAKİ SENELERDE SEN OTURUYOMUŞUN
HERŞEYİ O YAPIYOMUŞ MAŞALLAH VALLA kaydirigubbakcemile3
görümcen gitti mi?ee yasağın bitmesine şurda 2 haftanız kaldı?nasıl gidiyo?zor mu dayanmak hala:bbo:
ben çıkıyorum
öperim cümleten
saat 6ya geliyo
oğlumu uyandırmak 15dk
kıyamam buralarda sürünüyo çocuk ya offffffff
yoooo onun önlemini alıyo kendi bi işi gerekli zamanlarda ve yeri geldiğinde yapıyomuş
yoksa o iş zamanla onun üstüne kalırmış ve onun görevi zannedilirmiş bi de böyle
açıklama yapıyo boshayallersmile
evet bizde hala ama sorun olmaz canıımm :kedi: :kedi: :kedi:
yasak biticek 2 hafta kaldı evet zor oluyo tabii ama napalım :)
bende çıkıyorum öpüyorum herkesi
ayy geç kalıcam otobüse yarın görüşürüz kızlar :)
yoooo onun önlemini alıyo kendi bi işi gerekli zamanlarda ve yeri geldiğinde yapıyomuş
yoksa o iş zamanla onun üstüne kalırmış ve onun görevi zannedilirmiş bi de böyle
açıklama yapıyo boshayallersmile
evet bizde hala ama sorun olmaz canıımm :kedi: :kedi: :kedi:
yasak biticek 2 hafta kaldı evet zor oluyo tabii ama napalım :)
ayy canım yaaa.hadi yarın sabah görüşürüz.muck
hah bak benim eşimde yapar bunu.. oooo üstüme yapışıyo der bişiyi 2kez yaptırınca
olsun diyorum bnen kazırım zamanı gelince :roflol:
yinede allah razı olsun ya çok severim eşimi :kedi:
görüşürüz canım sabah belki gelemem
dr.a gidicem tüp bebek görüşmesi için
gün içinde haber veririm size hadi byee Şeniz
merhaba arkadaşlar benim aşılamam tutmadı hastalandım bu sabah ve moralim çok bozuk aglamaktan bi hal oldum ama ne yapalım bundada bi hayır vardır rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere allah nasip ederse herhalde artık tüp bebege geçicegiz ama onun içinde nisana kadar beklemek zorundayız 3 senenin dolması için beni listeden silersiniz arkadaşlar
canım hayırlısı olsun sıkma canını :teselli: bizler de senin gibi sabırla bekliyoruz işallah hepimiz meleklerimize kavuşacağız Allah'ın izniyle :Saruboceq::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?