Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
SU 'cum, okuduğum kadarıyla teraziymişsin yerimseniben bendeee
berenim, senden ne haber ?
ipeğim, sen naparsın?
deniz, hoş geldin tatlım

evet canım ben de teraziyim kaydirigubbakcemile5

canım evet haklısın ama işte regl gecikmeden ümitlenmemek lazım gerçi senin reglin baya gecikmişti ama demekki hayırlısı böyleymiş..Allah gönlüne göre versin,işallah en yakın zamanda bebişin seninle olur :teselli:

Arkadaşlar selam herkese,
Kusura bakmayın bayağı bir süredir giremedim, girsem de şöyle hemen bir bakınıp çıkmak zorunda kalıyordum, işyerinde biraz gerginlik vardı ve bazı kararlar almam gerekiyordu kafam çok doluydu ama şimdi toparladım biraz kendimi,
VE FARKEDEBıLDıĞıM KADARIYLA ÇOK ÇOK HAMıLEMıZ OLMUŞ BU AY NE GÜZEL BAŞLAMIŞ YA, ÇOK SEVıNDıM

pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge

CANLARIM TEBRıK EDERıM HEPıNıZı, AY NE HEYECANLI YA.... ıNŞALLAH SAĞLIKLI BıR HAMıLELıK GEÇıRıP BEBELERıNıZı ALIRSINIZ KUCAĞINIZA, O DÜNYANIN EN TATLI VARLIKLARINI...
a.s.a.s.a.s.
BU ÇıÇEKLER ÇOK KIYMETLı TAZE ANNECıKLERıMıZE......

şubat ayı annelerimizi tebrik ediyorum..şubat ayına cok hızlı bir geciş yaptık.galiba bu gidişlede artıcak görünüyor..umarım hepinizde bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız..darısı bizlerin başına aminnnn

mrb kızlar
bugün doktora gittim
veee kesemizi gördük
5.8 milimmiş kesemiz
2 hafta sonrada kalp atışlarını duycaz inşallah
benden haberler bu kadar kızlar

hatunsultan
tşk ederim darısı isteyen herkese inşallah a.s.

Hayyırlı olsun.Ne çabuk gördün keseyi maşallah.Daha yeni öğrendik hamileliğini,baya gecikmen vardı demekki.
İnşallah kalp atışını da duyarsına.s

Hayyırlı olsun.Ne çabuk gördün keseyi maşallah.Daha yeni öğrendik hamileliğini,baya gecikmen vardı demekki.
İnşallah kalp atışını da duyarsına.s

keseyi vajinal muayenede gördük cnm
ultrasonda gözükmedi
2 hafta snrada kalbinin atışlarını duycaz inşallah
5 tanede foto var elimizde
üzüm çekirdeği kadarmış bebiş öyle dedi doktor

mrb lar hamile kalanları tebrik ederim eşlerinide tebrik ederim inşallah gebelikleri iyi sağlıklı huzurlu geçer inşallah allah bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder etsin

süperiz kızzzz üstüste hamile haberleri aldıkkk daha ne olsun:)) sen nasılsın?

evet ya ne güzel darısı olmayanların! başına :)))
bende iyiyim işte sabırsızlıkla 17 şubatı bekliyorum bi kırmızıları görsemde bir dahaki ay çalışmalara başlasak diye :)))

selam kızlar .................hamile arkadaslarımız çogalmıs.hepsini tebrik ederim. darısı bize

amin kızlarrrrrrrrr darısı bizlere olsun işallah..

aysulay selam canım opuyorumnanaktan

sanırım bu ay patlama olacak daha şubatın yarısı olmadan 5 hamilemiz var ay sonuna doğru kimbilir kaç olur :) :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…