selam caanımmm kıss ben sana küsümmm :dilcikar:
istanbula geliom görüşelim dedin cvp yazdım ama dönmedinnnn
millet çalışıo kızımmmm aklinialirimsmile bizde burada birbirimize yetelim baksana smart bile yok kaydirigubbakcemile3
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
ay canım ya valla görmedim ne yazdığını görsem karşılık verirdim mutlakaay çok üzüldüm valla ne yazmıştın :))
amin kızlarrrrrrrrr darısı bizlere olsun işallah..
aysulay selam canım opuyorumnanaktan
bugun bır tuhaflık oldu bende yaaaaa
adetm gecıkmıstı bugun ıkı tane test yaptım coooook acık renklı tuhaf bır cızgı belırdı ıkı test tede ama azar azar kanamada oldum..kafam karıstı yaa:uhm:
hoşgeldin canımmmmm..
kız senin adetin de baya geçtiii hadi sen de müjde verrrrrrrrrrrrrrrrsositososito
adetm gecıkmıstı bugun ıkı tane test yaptım coooook acık renklı tuhaf bır cızgı belırdı ıkı test tede ama azar azar kanamada oldum..kafam karıstı yaa:uhm:
arkadaşlar selamlar,
topiğimiz çok büyük alkışı hak etti artık bu ay di mialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ya ne berekli bir hafta bu hafta. kızlar bizede sans getirir işallah
çiçeeem hadi kıs sende sevindir bizi zemuszemus
işallah bebişin senledir canım
valla hec bısey anlamadım gulum yaa ıkı testtede ıkıncı cızgı var ama sılık yanlıs kanamamda var offffff kımyasal gebelıkmı acaba
valla bende bu nedır bı anlayabılsem sevıncem ama kanamam oldu noluyo yaaaaaaaaa:uhm:
hımm CADIARZU acaba kan testi mi yaptırsan kızz 3 gün oldu gecikeli..ya da bir kaç gün daha bekleyelimm..
çok anlamam ama üzerine görüyo olabilir misin acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?