tesekkurler kıslaaarrrrr..rahatladım azcık...
valla hec bısey anlamadım gulum yaa ıkı testtede ıkıncı cızgı var ama sılık yanlıs kanamamda var offffff kımyasal gebelıkmı acaba
valla bende bu nedır bı anlayabılsem sevıncem ama kanamam oldu noluyo yaaaaaaaaa:uhm:
İi geceler kızlarrrr, Çiçeğim tatlım bu kanama(yerleşme) bazılarında adet gününe yakın ya da adet gününde olabiliyormuş az ama adet kanaması kadar çok değiL.Bekle biraz daha 1-2 gün falan kanaman devam etmezse bi daha test yaparsın canım.Hemen pes etmek yokkklava:
aa smartın ikizleri olcak kız sen bilmiyor musun :))
CAnımsın...Bak hiç bişey de kaçmıyor gözünden :)) Dün gece çok bekledim sizi gelirsiniz diye çok sıkılmıştım konuşmaya ihtiyacım vardı ama hepiniz yatmıştınız.Eve gelir gelmez açtım pc'yi ama saat geçti tabi
bılemedemkı anam ne zormus yaa kafam corba oldu valla bır kacgun beklıyım barı kanamam cogalırsa zaten hıcbırseye gerek kalmaz...dımı canım
hayırdır ya ne ikizi benim haberim yok :uhm:
CAnımsın...Bak hiç bişey de kaçmıyor gözünden :)) Dün gece çok bekledim sizi gelirsiniz diye çok sıkılmıştım konuşmaya ihtiyacım vardı ama hepiniz yatmıştınız.Eve gelir gelmez açtım pc'yi ama saat geçti tabi
Kızzzzz sen ne diyoonnnn yaaaa????? aaaaaaaaaaaa anlamadım şu işi baştan anlat;ikinci çizgiyi ördün silik de olsa ama kanaman mı var???Nasıl bir kanama bu?Çok mu?
smart, hoş geldin, nasıldı doğum günü partisi, kaç yaşında yeğenin
Aaaa canımcım sen duymadın mı Smartın ikizleri oluyoo hadi inş. bekliyoruz bakalım 17 şubatı:lepi:
Güzeldi;kendi aramızda bir kaç aile dostuyla birlikte kutladık işte :)selam canımmm opuyorumnanaktan
işallah canım yaa hepimiz için gerçek olsunn :Saruboceq: hoşgeldin bu arada nasıl geçti doğumgünü :)
kıs smart adet tarihimiz yine aynı ama bu ay bende bişey yok bütün ümitlerim sana ona göre vereliniortak
Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Güzeldi;yedik içtik kalorileri aldık ve geldik :gitme:
5 yaşına girdi yaa;dah dün doğmuştu oysa ki...!!!
Zaman ne çabuk geçiyor.
Kıyamam canım yaaaa ne oldu canını sıkan bişey mi oldu da sıkıldın hee sölee bakiyimm:1hug:
Güzeldi;kendi aramızda bir kaç aile dostuyla birlikte kutladık işte :)
Bak Su doğru söylüyor benim ikizlerim olaak.NAsıl haberin olmaz;sağır sultan bile duydu :lepi:
hosgeldın canım..sanada anlataym..adetım gecıkınce bende test yapayım dedım..esımı aradım getırdı hemen..bırıncısını yaptım..hafıf bır cızgı cıktı..ınanmadım ıkıncısını de yaptım 2 saat sonra falandı oda aynı..ama aksam 7 gıbı kanama oldu..bu saat e kadar daha bır pecete dolmadı(pecete koymustum nıyeyse)..ıste ole kafam karıstı yanı anlayacagın..bakalım yarın ola hayrola:uhm:
Ya bir arkadaşımla onun arkadaşının evine gittik(kızı ben de tanıyorum) sonra arkadaşın bir arkadaşı daha geldi(onu datanıyorum) bu kadar kusura bakmayın da aptal insan bir araya nasıl toplandı ve ben kendimi nasıl oldu da ortama soktum diye düşünmekten alamadım kendimi tüm gece. :bbo: Adam gibi bir adamla konuşmaya ihtiyacaım vardı ama yoktunuz hiçbiriniz.
Aaaa canımcım sen duymadın mı Smartın ikizleri oluyoo hadi inş. bekliyoruz bakalım 17 şubatı:lepi:
Ya bir arkadaşımla onun arkadaşının evine gittik(kızı ben de tanıyorum) sonra arkadaşın bir arkadaşı daha geldi(onu datanıyorum) bu kadar kusura bakmayın da aptal insan bir araya nasıl toplandı ve ben kendimi nasıl oldu da ortama soktum diye düşünmekten alamadım kendimi tüm gece. :bbo: Adam gibi bir adamla konuşmaya ihtiyacaım vardı ama yoktunuz hiçbiriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?