Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla hec bısey anlamadım gulum yaa ıkı testtede ıkıncı cızgı var ama sılık yanlıs kanamamda var offffff kımyasal gebelıkmı acaba

valla bende bu nedır bı anlayabılsem sevıncem ama kanamam oldu noluyo yaaaaaaaaa:uhm:

Kızzzzz sen ne diyoonnnn yaaaa????? aaaaaaaaaaaa anlamadım şu işi baştan anlat;ikinci çizgiyi ördün silik de olsa ama kanaman mı var???Nasıl bir kanama bu?Çok mu?

tamam canım..aaaaa pes edermıyım hıcc..adet gelmesını beklıyodum calısayım dıye..

Kıyamam canım yaaaa ne oldu canını sıkan bişey mi oldu da sıkıldın hee sölee bakiyimm:1hug:

bılemedemkı anam ne zormus yaa kafam corba oldu valla bır kacgun beklıyım barı kanamam cogalırsa zaten hıcbırseye gerek kalmaz...dımı canım

Bence hemen doktora gitmelisn.Ola ki gebelik varsa düşütorsa falan doktor takviyesiyle kurtatabilirtler.

iyi geceler kızlar nasılsınızz...bi hamişimiz daha olmuş çok sevindim yaa,inş. şubat anne adayları dolup taşar...zemuszemus

kaçmaz tabi kız boşuna bekçi değil adımız kaydirigubbakcemile3

dün gece ben de bekledim bekledim kimse gelmedi çıktım :gitme:

noldu canımcım bişeye mi sıkıldı canın?

Kızzzzz sen ne diyoonnnn yaaaa????? aaaaaaaaaaaa anlamadım şu işi baştan anlat;ikinci çizgiyi ördün silik de olsa ama kanaman mı var???Nasıl bir kanama bu?Çok mu?

hosgeldın canım..sanada anlataym..adetım gecıkınce bende test yapayım dedım..esımı aradım getırdı hemen..bırıncısını yaptım..hafıf bır cızgı cıktı..ınanmadım ıkıncısını de yaptım 2 saat sonra falandı oda aynı..ama aksam 7 gıbı kanama oldu..bu saat e kadar daha bır pecete dolmadı(pecete koymustum nıyeyse)..ıste ole kafam karıstı yanı anlayacagın..bakalım yarın ola hayrola:uhm:

smart, hoş geldin, nasıldı doğum günü partisi, kaç yaşında yeğenin

Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Güzeldi;yedik içtik kalorileri aldık ve geldik :gitme:
5 yaşına girdi yaa;dah dün doğmuştu oysa ki...!!!

Zaman ne çabuk geçiyor.

selam canımmm opuyorumnanaktan

işallah canım yaa hepimiz için gerçek olsunn :Saruboceq: hoşgeldin bu arada nasıl geçti doğumgünü :)
Güzeldi;kendi aramızda bir kaç aile dostuyla birlikte kutladık işte :)
kıs smart adet tarihimiz yine aynı ama bu ay bende bişey yok bütün ümitlerim sana ona göre vereliniortak

Bak Su doğru söylüyor benim ikizlerim olaak.NAsıl haberin olmaz;sağır sultan bile duydu :lepi:

Teşekkür ederim canım hoşbulduk.Güzeldi;yedik içtik kalorileri aldık ve geldik :gitme:
5 yaşına girdi yaa;dah dün doğmuştu oysa ki...!!!

Zaman ne çabuk geçiyor.

Ahhh beee güzelim doğanlar büyüyorr, sırası gelen gidiyorrr iştee.HayatCADIARZU

Kıyamam canım yaaaa ne oldu canını sıkan bişey mi oldu da sıkıldın hee sölee bakiyimm:1hug:

Ya bir arkadaşımla onun arkadaşının evine gittik(kızı ben de tanıyorum) sonra arkadaşın bir arkadaşı daha geldi(onu datanıyorum) bu kadar kusura bakmayın da aptal insan bir araya nasıl toplandı ve ben kendimi nasıl oldu da ortama soktum diye düşünmekten alamadım kendimi tüm gece. :bbo: Adam gibi bir adamla konuşmaya ihtiyacaım vardı ama yoktunuz hiçbiriniz.

E,sen en son 9.gün çalıştığını söylemiştin bana;acaba erken mi yumurtaladın ki kafamçokkarıştı kafam karıştı şimdi;ama bir de oluyormuşşşşşş :Saruboceq: Vayyyy be derim başka da bişey demem.Pembedana,sen.... öyle gider bakarsın o iş!!! şakkıdı

Ne kız bu böyle kimin eli kimin cebinde.Kafam karıştı haaakafamçokkarıştı
Ahhh kuzucum aslında çok geç yattım ama baktım kimsecikler yok çıktım bendee.

canım ne olduki orda ya anlamadım ben canını sıkan neydii :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…