Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bılemedemkı anam ne zormus yaa kafam corba oldu valla bır kacgun beklıyım barı kanamam cogalırsa zaten hıcbırseye gerek kalmaz...dımı canım

evet canım kanama devam ederse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir ( ama kesilirse hemen bir daha yaparsın test ay işallah canım yaaa hamilesindir kanaman nasıl çok mu leke şeklinde mi?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cicegim7979....................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
kalpagrisi........................8 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

su'cum, sana da selam

aysulay merhaba, ticker yapamadın mı hala yoksa hiç uğraşmadın mı kız.

tamam kızzz
ay evet kızzzzz ama bana hayal gibi geliyor yaa :gitme: işallah gerçek olurr :gitme:
Aa! klava: Neden haklava:yal olsun ki;bak çoğu insan için gerçek oldu senin için de olacak... :lepi:

Ben geldimmmmmm

doktora gittim bu ay çok ilginç reg biteli 3-4 gün oldu ama mumurtam 17mm olmuş hihoyyyt
Folıcplus aldım bakalım dr normal şartlardan daha zor ama ümit herzaman var dedi
:Saruboceq:
Yeğenimin doğum günü varfı bir öıkış çıktım evden;ancak geldim.Pc açık kalmış nalkisalkisalkis
Vayyy 17 haaa;süper....ıyi çalış bağri;haberdar et beni naniknanik
Üff yaaaaa bu internet beni deli ediyoooooo...Smartcım yok bende bu aya bişey bencee ne akıntı var ne bişey.Günümüzü bekliyoruz iştee ufacık daaaaa olsa bi umutlaaaabilmiyorumkismile

Belli olmaz canımcım ya;benim hiç ara dönemde akıntım olmazdı.Bu ay nedense yumurtlamadan sonra oldu her gün çok az ama her gün.Dün kesilmişti sabah da kzılara onu yazdım.E bu akşam yeniden başladı ama artık muhtemelen reglim yaklaştı ya ondandır benimki de.Ammaaannnnn;garip garip işler bunlar.Diğer belirtilere hiççç takılmıyorum bşle ama akıntıyı da hissetmemek mümkün değil; Anlayacağın gıcık oldum.:sm_confused:

smart, hoş geldin, nasıldı doğum günü partisi, kaç yaşında yeğenin

canım tam tersıne bu ay stres bılene yapmadım esımle kus oldugumuz ıcın ılıskı de az olmustu..olmaz nasılsa dıyerek beklememıyordum..zaten adetımı beklıyodum ben..oda gecıkınce test yaptım..testler kafamı karıstırdı...aman be yaaa hayırlısı artık..kapatıyom bu konuyu...

tamam canım kapatmak en iyisi, (ama ben bekleme stresini kast etmemiştim, hani küslükten doğan stres midir acaba diye düşünmüştüm)

neyse boş ver hayırlısı ne ise onu yaşayalım di mi ama.

zaten bu hamilelik nasıl bişeyse hala anlamadım ama en beklenmedik anlarda olmuyor mu canım ya...

kıs smart adet tarihimiz yine aynı ama bu ay bende bişey yok bütün ümitlerim sana ona göre vereliniortak

ıi geceler kızlarrrr, Çiçeğim tatlım bu kanama(yerleşme) bazılarında adet gününe yakın ya da adet gününde olabiliyormuş az ama adet kanaması kadar çok değiL.Bekle biraz daha 1-2 gün falan kanaman devam etmezse bi daha test yaparsın canım.Hemen pes etmek yokkklava:

kız smartın yeğeninin doğum günüydü oraya gidicekti :) gelir belki sonra

CAnımsın...Bak hiç bişey de kaçmıyor gözünden :)) Dün gece çok bekledim sizi gelirsiniz diye çok sıkılmıştım konuşmaya ihtiyacım vardı ama hepiniz yatmıştınız.Eve gelir gelmez açtım pc'yi ama saat geçti tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…