- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
ya kızlar bi tam anlatın şunu geçmişi karıştırmayayım şimdi yaaa
smart ne diyo bu canlar ya
E,sen en son 9.gün çalıştığını söylemiştin bana;acaba erken mi yumurtaladın ki kafamçokkarıştı kafam karıştı şimdi;ama bir de oluyormuşşşşşş :Saruboceq: Vayyyy be derim başka da bişey demem.Pembedana,sen.... öyle gider bakarsın o iş!!! şakkıdı
Canım Smart eğer hamileyse ikizlerinin olacağına inanıyor ve biz de ona inanıyoruz ve sabırsızlıkla 17 şubatta bize güzel haberi vermesini bekliyoruz bakalım:lepi:
ya kızlar bi tam anlatın şunu geçmişi karıştırmayayım şimdi yaaa
smart ne diyo bu canlar ya
Ahhh beee güzelim doğanlar büyüyorr, sırası gelen gidiyorrr iştee.HayatCADIARZU
mutlu yıllar dileriz biz de cimcimeye :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi: EVET EVET İŞTE BUUUUU!!!! :lepi::lepi::lepi: Beni anlatan sözcükler delikafaduldenCanım Smart eğer hamileyse ikizlerinin olacağına inanıyor ve biz de ona inanıyoruz ve sabırsızlıkla 17 şubatta bize güzel haberi vermesini bekliyoruz bakalım:lepi:
Uykusu kaçan arada baksın yaaa... Belki giren olmuştur diye :çok üzgünüm:sanmıyorum ama benımde kafam karıstı..ılk defa oluyo...
ahh be gulum aksam herkes erkenden kacınca kapattık bızde..sen gec geldın sanırım..bılseydım oururdum..zaten uyuyamıyodum..tuhh yaaaaklava:
E,tabiki inanacak ve bekleyeceksin gülüm;bak benim ikizlere....!Bugün senayburgeye de söyledim herkes hızlı hoızlı peşinden birilerini çekiyor sen de çek ama beni çekeceksen ipin kalın olsun malum ikiz bunlar diye :roflol: Eğleniyoruz işte;NO STRES....hımmmm anladım bende hepinize inanıyorum laelaelaelaelae ve bende bekliyorum artık :))
Yeğenim erkek turkbayragi Kızlar benim sırnaşık şey
Fatoş yok!Nerelerde o fıstık ????
Kıslarrrrrr ii geceler kaçayım ben yarın erkenden sınav görevim var okulda.Öpüyorum gocumannn sizi.Bol muhabetler
Teşekkür edeeriz teyzesi.... :)))kaydirigubbakcemile3 ben de kız sandım canımcım o zaman mutlu yıllar dileriz yakışıklıyayerimseniben
fatoş en son foruma giremiyorum dedi heralde bi sorun vardı bağlantıda sonra da çıktı uykusu da vardııklava:
Teşekkür edeeriz teyzesi.... :)))
Hmmmm anladım Fatoş çok çalışıyor sanırım bu günlerde eee,yumurta 17 lik olmuş çalışacak tabi :))))
:lepi: :lepi: :lepi: EVET EVET İŞTE BUUUUU!!!! :lepi::lepi::lepi: Beni anlatan sözcükler delikafadulden
Clemantine!İçime öyle doğdu bundan 15 belki de 20 önce;sonra o eyik aldı başını gidiyoooo naniknanik
Uykusu kaçan arada baksın yaaa... Belki giren olmuştur diye :çok üzgünüm:
CAnım bence doktora git;eğer bebiş varsa hakikaten ve düşük gibi bişey oluyorsa tedbir alsınlar.Tabi üzerine görme gibi bişey de olabilir bu.Hayırlısı olsun.
Ama bak Pembe hamile kaldı artık geceleri girmiyooo :a015: Sen de bizi bırakmaaaaa:teselli:
Pembe Çok kzııyorum sana çookkkklava:
E,tabiki inanacak ve bekleyeceksin gülüm;bak benim ikizlere....!Bugün senayburgeye de söyledim herkes hızlı hoızlı peşinden birilerini çekiyor sen de çek ama beni çekeceksen ipin kalın olsun malum ikiz bunlar diye :roflol: Eğleniyoruz işte;NO STRES....
asrewya canım hoşgeldinnnn kusura bakma geç oldu biraz ama
rica ederim canım:1hug:
kız yok çalış çalış diye baskı yapıyorum ama çalışmıyorr uykum var dediiiii en son hiç değerlendirmiyor ya dövcem vallaklava:
canım inşallah içine doğan karnına da doğar :))
ay banada bir ip bulsak bundan sonra ilk hamile kalanın ipi benimdir ona göre sıramı kapmayınlmaz: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?