Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
5 ocak benimde adet günüm kızlar, benide listeye ekler misiniz??? Sizleride okuyunca dahada heyecanlanıyorum, noolur sağlıklı bir bebiş alayım kucağıma!!

canım bu soğan işe yarıyor mu gerçekten acaba?? ben enfeksiyon için hiç duymamıştımda! ayrıca bebişe zarar vereceğini sanmıyorum ama, maydonoz nane gibi yeşilliklerin ilk 3 ayda düşük tehlikesi yarattığını biliyorum. aklınızda olsun.

canım bende soğan suyunu 15 gün içmiştim eğer enfeksiyon falan varsa atıyormuş televizyondan duymuştum o zaman ve uyguladım ama bir değişiklik göremedim :)) iyice araştır istersen

arkadaşlar ir şey sormak istiyorum.su adaçayı yağı ya da acı elma yağı olarak ta bilinen uygulamayı duydunuz mu..iltihabı ve üşütmeyi alıyormuş...ooof burda yazmıslar da ...merak ettim bileniniz var mı?

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
hatice_48.....................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
naneseker......................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
canlarım yine olmadı yine başaramadım.:gitme:kırmızı kartı gördüm...ne kadar üzgünüm anlatamam her ay yeni bir umut başlıyor ve ayın sononda yine hüsren yine gözyaşı:sinifsinif:artık olmucakmı benim bebeğim atık ne kadar daha beklicem..4 yıldır bebek özlemiyle geciyo günlerimm ha bu sene olucak ha bu ay olucak derken koca bir 4 yıl gecti..haziranda 5 yılı bitiricem evliliğimde 6. seneye giricem..artık memleketime gitmek istemiyorum herkez yokmu daha diye soracaklar artık yoruldum.rabbim bizleri bekletmesin inş. gözyaşlarımız dökülmesin artık..umudum en kısa zamanda bebeklerimizin olması..canlarım allaha emanet olun kalbim sizlerle..:gitme::sinifsinif: smart_gril canım benide ocak 20 yazarsan sevinirim..inş. bu ay başarırız..

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
naneseker.................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Kıyamam ben sana yaaa... Çok üzülmüşsün belli.Lütfen kendini bu kadar yıpratma,tamam kabul ediyorum beklemek zor ama senin sağlıklı olman bu süreci kısaltacak olan şey.Bu şekilde üzülerek bebeğinin gelmesine bir faydan olmayacak.
O yüzden hadi bakalım!Topla kendini,yeni bir ay hep birlikte yeni birer ümit

sıkma canını moralimi bozdun. rabbimin izin verdiği zaman emin ol bebeşin senle olur. bu kadar üzme kendini.:1hug:

merhaba kızlar,
moralim çok bozuk. kaç gündür giremiyordum zaten topiğe belki farketmişsinizdir. çok kötü üşütmüşüm. belki bebeğim benimledir diye ilaç kullanmamak için inatla doktora gitmedim. üç gün 38 derece ateşle yattım. baktım olmuyo artık gittim doktora ve şimdi iğnelerle ayağa kalktım biraz. hergün bir tane penisilin vurunuyorum. Allahtan gebelik katogorisi B ama olsun yinede insan korkuyor. günümün geçmediğini söyleyince dr da bişey olmaz dedi ama...biliyorum hamile kalmadım ama işta ne olur ne olmaz diye dr a gitmeyince daha kötü oldum. şimdi de bu kadar ilaç kullanınca inşallah meleğim benimle değildir diyorum... mafoldumben senağlama

geçmiş olsun canımcım. ama unutmaki bebeğin sağlığı için bile önce senin sağlıklı olman gerekiyor. kendini korumalısın ki bebişinde rahat ve huzrlu olsun senin yanında. umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız artık!!!hihoyyyt

sağol canım benim. onlar sağlıklı olsunda gerisi boş. dedğin gibi inş en kısa zamanda bebişlerimizi alırız kucağımıza :Saruboceq:

smart_girl ve pinkiya87 cok sağol destekleriniz için..evet cok üzüldüm ve kendimide cok üzdüm ama düşünüyorumda ağlasamda birşey değişmecek allahtan sabır diliyorum ve en kısa zamanda hamiş kalmak için dua ediyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...cok sağolun cok teşekkürler..:teselli:

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve aradığım yardımın burada olacağını umut ediyorum ben 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay 2 gün üst üste almayı unutunca o ayki hapı bıraktım 30 kasım da regl oldum bu ay ise 3 gün geç başladım hapıma şuan bir koruyuculuğu kalmadığını düşünüyorum hap kullandığımdan bu yana normal regl döneminde yaşanan belirtileri yaşamıyordum fakat 2 gündür göğüslerim çok acıyor uçları sızlıyor en son bunu kızıma hamileyken yaşamıştım şimdi düşünüyorum acaba hamilemiyim reglime 1 hafta var ama hap kullandığım için korkuyorum ya hamileysem bu hap bebeğe zarar verir mi diye sizlere sorum şu gebelik testi yapsam sonuç alabilirmiyim ya da hapı bıraksam mı

hoşgeldin aramıza hapla korunma konusunda benim bir bilgim yok ama regline kaç gün var onu söylersen sevinirim.

merhaba arkadaşım, daha bir hafta önce bana bir kadın doğum doktoru ilacı bıraktıktan sonra bile koruyuculuğunun iki üç ay daha devam edebileceğini söyledi. buna bakarsak unuttuğun o iki günde hamile kalma şansın yok. ama Allahın işi işte hiç belli olmaz. eğer hamile kaldıysan bir an önce test yaptırıp bunu öğren çünkü bildiğim kadarıyle hamile iken doğum kontrol hapı bebeğe zararlı...

clemantine doğru sölüyosun allahın işi hiç belli olmaz daha kızım 10 aylıkken hemde doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım ama 2. bebeğe çok erken olduğu için aldırmak zorunda kalmıştım o yüzden korkuyorum çok kolay hamile kalıyorum

bizim kızlar bu yazdığını duymasın :roflol: biz tırmalıyoz hamile kalacaz diye.çok şanslısın valla alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…