Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.aslında yanlış anlamayın bende istemiyor değilim ama kızım daha 5 yaşında okula başlayacak şimdilik zor olur diye düşünmüştüm ama can-ı gönülden istiyorum

zaten bu hapların koruma oranı %97 civarı geriye kalan %3 de geldi beni buldu:kedi: o yüzden bir de hap alımını unuttum geç başladım vs.

bencede çok şanslısın valla ya biz neler yapıyoruzda olmuyor :)) kısmet işte

canım çok geçmiş olsun :teselli:

smarttttttt canım nerelerdesin ya listeden kendini çıkartmışsın yoksa kırmızlar mı geldi ?? :gitme:

sonradan ne olduysa oldu kızım kapıları sonuna kadar açarak geldi bari aralık bıraksaydı

:)) bizde bekliyoruz canım işte sabırla..benim umutsuzluğum yok bu zamana kadar çok kafama taktım ama artık üstelemiyorum..işallah bir gün gelecek bebeğim,Rabbim ne zaman ol derse...

benim daha ilk ayım... bakalım ne zaman şans bizede gülecek :)) ama öyle çok istiyorum ki bir bebiş...

evet zamanı gelince.. hayırlısı olsun!.. birşeyi çok istemek bazen ters tepebiliyor.Allahtan her zaman hayırlısını dileyin..

evet zamanı gelince.. hayırlısı olsun!.. birşeyi çok istemek bazen ters tepebiliyor.Allahtan her zaman hayırlısını dileyin..

Gerçekten zamanının gelmesi gerekiyor bazı şeylerin değerinide anlayabilmek için. Ben mesela evlenmeden hatta evliliğimin ilk yıllarında belki gençlik belkide mutluluktan gözüm başka şey görmezdi ve derdim ki, çocuk şart mı ya mutlu olmak için. iki insan birbirine yetmiyor mu, mutlu olmak için. sonra, zamanla anlıyorsun bir şeylerin eksikliğini. senden ve ondan bişeyler taşıyan bir varlık inanılmaz bir heyecan veriyor düşününce bile...kesinlikle zamanını beklemeli ve anne adayları kendini hazır hissetmeli...

bence umutsuzluğa kapılmayın ben ilk bebeğime 1.5 senede hamile kalmıştım

Peki 1,5 sene süresince hiç hormon testleri falan yaptırdın mı? yani demek istediğim herşey yolundaydı da 1,5 sene sonra mı hamile kalabildin. Çünkü benim adetlerim falanda çok düzenlidir. 1,5 sene deyince moralim bozuldu bak şimdi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…