clemantine doğru sölüyosun allahın işi hiç belli olmaz daha kızım 10 aylıkken hemde doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım ama 2. bebeğe çok erken olduğu için aldırmak zorunda kalmıştım o yüzden korkuyorum çok kolay hamile kalıyorum
merhaba kızlar,
moralim çok bozuk. kaç gündür giremiyordum zaten topiğe belki farketmişsinizdir. çok kötü üşütmüşüm. belki bebeğim benimledir diye ilaç kullanmamak için inatla doktora gitmedim. üç gün 38 derece ateşle yattım. baktım olmuyo artık gittim doktora ve şimdi iğnelerle ayağa kalktım biraz. hergün bir tane penisilin vurunuyorum. Allahtan gebelik katogorisi B ama olsun yinede insan korkuyor. günümün geçmediğini söyleyince dr da bişey olmaz dedi ama...biliyorum hamile kalmadım ama işta ne olur ne olmaz diye dr a gitmeyince daha kötü oldum. şimdi de bu kadar ilaç kullanınca inşallah meleğim benimle değildir diyorum... mafoldumben senağlama
arkadaşlar siz ne kadar zamandır hamile kalmak için tırmalıyosunuz :uhm:
sonradan ne olduysa oldu kızım kapıları sonuna kadar açarak geldi bari aralık bıraksaydı
evet zamanı gelince.. hayırlısı olsun!.. birşeyi çok istemek bazen ters tepebiliyor.Allahtan her zaman hayırlısını dileyin..
evet zamanı gelince.. hayırlısı olsun!.. birşeyi çok istemek bazen ters tepebiliyor.Allahtan her zaman hayırlısını dileyin..
bence umutsuzluğa kapılmayın ben ilk bebeğime 1.5 senede hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?