Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anne olmak müthiş bi duygu tarif edilemez.çocuk gerçektende evliliklerde bir çok şeyi değiştiriyor.eşiniz sizin kıymetinizi daha çok anlıyor.size eşi olmanızın yanı sıra bir anne olarak da değer veriyor.ilk başlarda bende düşünmüyordum hatta ilk bebeğimi de aldırdım.çünkü o zamanlar eşimle sorunlarımız vardı 5 haftalık hamileyken ayrılmaya karar verdik.ben bütün eşyalarımı topladım ve kürtaj olmaya gittim.aldırdım bebeğimi sonrasında eve geldim ve nasıl olduysa barıştık ama olan bebeğimize oldu.kürtajdan sonra biraz zaman aldı hamile kalmam sonra kızıma hamile kaldım.bebeğimiz dünyaya geldikten sonra bizimde dünyamız değişti.daha sabırlı anlayışlı oluverdik birden özellikle de eşim.şimdi çok mutluyuz allaha şükür.kısaca sana çocuklar evin neşesi diyebilirim.şimdi büyüdü anneannesine çok sık gidiyor.sıkılıyoruz hemen özlüyoruz cimcimeyi yaramazlıklarını bile seviyoruz.

neler oluyor bana yaaa...depresyonda mıyım ne? okurken bile ağlıyorum bak yazını. çok taktım galiba kafama ben hamileliği ne dersin? :çok üzgünüm:

neler oluyor bana yaaa...depresyonda mıyım ne? okurken bile ağlıyorum bak yazını. çok taktım galiba kafama ben hamileliği ne dersin? :çok üzgünüm:

evet psikolojin bozulmuş olabilir.çok fazla düşünmemeye çalış çünkü psikolojin bozulursa vücudun hamile kalmak için hazır olmuyo buna inan bende kürtajdan sonra hamile kalmamamın sebebini buna bağlıyorum çok üzülmüştüm çünkü bebeğime

Film bile izleyemiyorum inanır mısın? Zaten hassas bir yapım var. Tek isteğim sağlıklı bir bebişim olması. ben beklerim , sabredicemm....

canım sakin ol bu ne stres ya. yapma bunu kendine. bak sen kendini böyle sıkarsan daha çok strese girersin. sonra olacakları sen biliyorsun allah korusun. o yüzden sakin ol ve herşeyin hayırlısını dile ve zamanı ve olayları akışına bırak. tamam mı canım?

Mrb arkadaşlar, nasılsınız??Regl olan arkadaşlar üzülmeyin lütfen elbet bizim de bir gün bebişimiz olacak.Ama sabır işteee...
Bunları söylemek bana hiç de kolay değil emin olun çünkü ben de pembedana gibi çok hassasım hemen ağlarım bırakırım kendimi...Mesela dün bi arkadaşın çocuğu senin niye çocuğun yok abla demez mi....Ne diyeceğimi şaşırdım valla kem küm ettim...
Çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok işte herşeyin bir zamanı var bekleyeceğiz umutla:)

ya zaten 1 aydır deniyoruz bebiş yapmayı, sorun olacak bişeyde yok ama çok hassasım. Kişisel bişey galiba, başkalarıda böyle telaş, sıkıntı yapıyor mu bilemem. Ama rahat olucam, eninde sonunda olucak bir bebişimiz. Teşekkür ederim kızlar ilginize. insana yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor.

Smartcım yaaaa geldi mi yoksa kırmızıların üff yaaasenağlama
Hiç birimiz pazartesiyi bekleyemedik.Güya birlikte yapacaktık ama yaprak dökümü gibi sırayla yedik kırmızı kartları ama üzülme canım eee mii?? Kendinle ilgili bir kelime bile yazmamışsın listeden silmişsin Ne kadar kafaya takmıyorum desen de kırmızıları görünce insanın ruh hali bambaşka oluyor bunu en ii yaşayan bilir valla...
Yeni ay yeni umut yeni bekleyiş ve inş sonunda testlerle birlikte güzel sonuç:CüvCüv:

bizde bir aydır deniyoruz ve hissediyorum ki hamile değilim ama ilk aydanda stres yapmıyorum bak rahatım
seni anlıyorum çok hassassın ama bu durumda hassaslığa yer yok . hayatından çıkar at ve derin bir nefes alıp dik dur bakalım Çok üzgünüm çoook . hiçbirşeyin seni olumsuz yönde etkilesine izin vermek yok, anlaştık mı :içelim:

Selam Arkadaşlar
27 günde bir regl oluyorum. Son kez 1 Aralıkta regl olmuştum. Bu ay evde yapılan ovulasyon testlerinden aldım, her ay düzenli regl olduğumdan kesin 14. gün yumurtluyorum diye düşünürken testi yaptım, yaptım 19. gün oldu test pozitif çıktı yani bu durumda 20 Aralıkta yani bugün falan yumurtluyorum. Aynı durumu yaşayan kimse var mı? Hatta yaşayıp hamile kalan varsa inşallah çok sevinirim. Normalde bildiği kadarı ile adetin 21. günü yapılan progesteron testi ile yumurtlamanın olup olmadığına bakılabiliyormuş, şimdi ben geç yumurtladığımdan bakılması saçma olur mu? Daha progesteron yükselmemiştir herhalde. Bilen varsa paylaşabilirse sevinirim. Geç yumurtlama olayı iyice kafamı karıştırdı.
Cevaplarınız için teşekkürler

ay canım benim yaa.. çok duygulandım okurken... neden olmuyor? doktora gittinizmi? gitmediyseniz gitsenize.. bu kadar zaman olmadıysa bunun bir sebebi vardır ve aşılama yada tüp yaptırabilirsin...

geçmiş olsun arkadaşım... acil şifalar diliyorum...:1hug:

smarttttttt canım nerelerdesin ya listeden kendini çıkartmışsın yoksa kırmızlar mı geldi ?? :gitme:

Evet canımcım!Kırmızı kartı yedim;ben de sessizce sahayı terk ettim :))
Çok misafirim var bu hafta sonu söylemştim ondan giremiyorum. :S
Dikkat et kendine az kaldı :) artık seni bekleyeceğiz

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
naneseker.................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Canım yok,hakikaten üzülmedim.Umudum yoktu.Zaten üzülsem mutlaka yazardım kiii bana destek olun,içimi ferahlatın diye.Gayet normalk karşıladığım için olayı direk adımı sildim siz anlarsınız diye :)) Anlamışsınız da... hihoyyyt

Bir dahaki ay birlikte bekleyeceğiz;ama o zaman olmazsa üzülürüm çünkü bayağı düşeceğim bu işin üzerine. :)

smartım girlüm üzülmek yok... ne diye bu forumdayız.. birbirimize destek olup moral bulalım diye.. içimden bir ses 2 güne kadar yanına gelicemi söylüyor.. bu bizim 2. ayımızdı... vallada üzülmicem bende kırmızıları görürsem... ama şunada inanıyorum bu topicten inanılmaz sayıda hamiş çıkıcak.. bereketli başladık bereketiylede biticek inşallah.. :1hug:

arkadaşlar ben,m adet tarihim 12 aralıktı ancak bugün bile adet olmadım ama akşama doğru göğüslerimde hafşif sızı başladı adet mi olcam hamilemiyim çok merak ediyorum daha önce birkaç kez hüsrana uğradığığım için hiçççççç test yapmadım eşimede bişey sölemedim o benden çok umutlanıyo sizce

Smartçımm üzülmedin biliyorum ama ıNŞALLAH bi dahaki ayy bebişine kavuşursun... En azından dua et sıkıntılı bir süreç beklemedin benim gibi hala kırmızı yemedim ve testler negatif nasıl bir belirsizlik öldürecek şu salı gelsene bitse bu bekleyiş

Birşey öğrenmek istiyorum yardıma ihtiyacım var :çok üzgünüm:
İlişkiden 4 gün sonra (tam bir ilişki yaşamadım ama korkularım var) hamilelik belirtileri görülür mü? Örneğin kasık ağrısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…