Gerçekten zamanının gelmesi gerekiyor bazı şeylerin değerinide anlayabilmek için. Ben mesela evlenmeden hatta evliliğimin ilk yıllarında belki gençlik belkide mutluluktan gözüm başka şey görmezdi ve derdim ki, çocuk şart mı ya mutlu olmak için. iki insan birbirine yetmiyor mu, mutlu olmak için. sonra, zamanla anlıyorsun bir şeylerin eksikliğini. senden ve ondan bişeyler taşıyan bir varlık inanılmaz bir heyecan veriyor düşününce bile...kesinlikle zamanını beklemeli ve anne adayları kendini hazır hissetmeli...
anne olmak müthiş bi duygu tarif edilemez.çocuk gerçektende evliliklerde bir çok şeyi değiştiriyor.eşiniz sizin kıymetinizi daha çok anlıyor.size eşi olmanızın yanı sıra bir anne olarak da değer veriyor.ilk başlarda bende düşünmüyordum hatta ilk bebeğimi de aldırdım.çünkü o zamanlar eşimle sorunlarımız vardı 5 haftalık hamileyken ayrılmaya karar verdik.ben bütün eşyalarımı topladım ve kürtaj olmaya gittim.aldırdım bebeğimi sonrasında eve geldim ve nasıl olduysa barıştık ama olan bebeğimize oldu.kürtajdan sonra biraz zaman aldı hamile kalmam sonra kızıma hamile kaldım.bebeğimiz dünyaya geldikten sonra bizimde dünyamız değişti.daha sabırlı anlayışlı oluverdik birden özellikle de eşim.şimdi çok mutluyuz allaha şükür.kısaca sana çocuklar evin neşesi diyebilirim.şimdi büyüdü anneannesine çok sık gidiyor.sıkılıyoruz hemen özlüyoruz cimcimeyi yaramazlıklarını bile seviyoruz.
neler oluyor bana yaaa...depresyonda mıyım ne? okurken bile ağlıyorum bak yazını. çok taktım galiba kafama ben hamileliği ne dersin? :çok üzgünüm:
neler oluyor bana yaaa...depresyonda mıyım ne? okurken bile ağlıyorum bak yazını. çok taktım galiba kafama ben hamileliği ne dersin? :çok üzgünüm:
canım sakin ol bu ne stres ya. yapma bunu kendine. bak sen kendini böyle sıkarsan daha çok strese girersin. sonra olacakları sen biliyorsun allah korusun. o yüzden sakin ol ve herşeyin hayırlısını dile ve zamanı ve olayları akışına bırak. tamam mı canım?
ya zaten 1 aydır deniyoruz bebiş yapmayı, sorun olacak bişeyde yok ama çok hassasım. Kişisel bişey galiba, başkalarıda böyle telaş, sıkıntı yapıyor mu bilemem. Ama rahat olucam, eninde sonunda olucak bir bebişimiz. Teşekkür ederim kızlar ilginize. insana yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor.
canlarım yine olmadı yine başaramadım.:gitme:kırmızı kartı gördüm...ne kadar üzgünüm anlatamam her ay yeni bir umut başlıyor ve ayın sononda yine hüsren yine gözyaşı:sinifsinif:artık olmucakmı benim bebeğim atık ne kadar daha beklicem..4 yıldır bebek özlemiyle geciyo günlerimm ha bu sene olucak ha bu ay olucak derken koca bir 4 yıl gecti..haziranda 5 yılı bitiricem evliliğimde 6. seneye giricem..artık memleketime gitmek istemiyorum herkez yokmu daha diye soracaklar artık yoruldum.rabbim bizleri bekletmesin inş. gözyaşlarımız dökülmesin artık..umudum en kısa zamanda bebeklerimizin olması..canlarım allaha emanet olun kalbim sizlerle..:gitme::sinifsinif: smart_gril canım benide ocak 20 yazarsan sevinirim..inş. bu ay başarırız..
merhaba kızlar,
moralim çok bozuk. kaç gündür giremiyordum zaten topiğe belki farketmişsinizdir. çok kötü üşütmüşüm. belki bebeğim benimledir diye ilaç kullanmamak için inatla doktora gitmedim. üç gün 38 derece ateşle yattım. baktım olmuyo artık gittim doktora ve şimdi iğnelerle ayağa kalktım biraz. hergün bir tane penisilin vurunuyorum. Allahtan gebelik katogorisi B ama olsun yinede insan korkuyor. günümün geçmediğini söyleyince dr da bişey olmaz dedi ama...biliyorum hamile kalmadım ama işta ne olur ne olmaz diye dr a gitmeyince daha kötü oldum. şimdi de bu kadar ilaç kullanınca inşallah meleğim benimle değildir diyorum... mafoldumben senağlama
smarttttttt canım nerelerdesin ya listeden kendini çıkartmışsın yoksa kırmızlar mı geldi ?? :gitme:
Smartcım yaaaa geldi mi yoksa kırmızıların üff yaaasenağlama
Hiç birimiz pazartesiyi bekleyemedik.Güya birlikte yapacaktık ama yaprak dökümü gibi sırayla yedik kırmızı kartları ama üzülme canım eee mii?? Kendinle ilgili bir kelime bile yazmamışsın listeden silmişsin Ne kadar kafaya takmıyorum desen de kırmızıları görünce insanın ruh hali bambaşka oluyor bunu en ii yaşayan bilir valla...
Yeni ay yeni umut yeni bekleyiş ve inş sonunda testlerle birlikte güzel sonuç:CüvCüv:
git hayatım eğer kanallarda tıkanıklık varsa o işlem açıyor ve ilk 3 ay içerisinde hamile kalıyorsun... bana bunu doktorum söyledi.. hemde yüzdesi %95 dedi bana... korkma 5dk sürüyor.. sık dişini azıcık...
Angelll bana moral verdin çok teşekkür ederim. bu defa yaptıracam inş. dediğin gibi ufak bi tıkanıklıktır da açılırrrrr hep birlikte hamiş oluruz her gece dualar ediyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?