Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dogru sölüyorsun yavv. bunu düşünemedim...yasakkelime
Olsun;zarraın neresinden dönülse kar
çıkıommmmm ben kızlarrr kurtlar reklam arası duşumu alim bareeeee
iyi gecelerrrr
Sıhatler olsun canım çabuk kirlenmen dileğiyle :roflol:
eşin yurt dısınamı cıkıyor canım. anlamadım ya.

Şiödilik yurt içinde bir yerlere gidecek ama arkasından muhtemeneln öyle olur diye düşünüyorum;biz en fazla 4 ay falan kalabiliyoruz bir arada genelde hadi 5 olsun ama daha fazla değil.

selam hatuncum nasılsın.neler yapıyosun.sen bana su tıckeri ögretiyodun ya. ben hala yapamadım biliyonmu :)))))

neyse kızlar bende cıkıyorum..kocişim geldi..ilgi bekliyor benden cıkmam lazım:kedi:..yarın görüşmek dileğiyle hoşcakalın..sizleri kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

iyi geceler canımmmmmm..

ben de çıkıcam yarın işim var erken kalkıcam öpüyorum kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
iyi geceler şekercim.tatlı rüyalar.

Bak ben de bunu soracaktım.Senin eşin 6 ay yanında diğer 6 ay dışarıda öyle mi canım?
Daha bile fazla canım.Evlendik evleneli böyleyz biz;alıştım ama :)

yok diyildim ama çok yıpratıcı bi hastalık olduğunu biliyorum

Canım kusura bakma da sen avukat da değilsin.4 yıl üniversite okumuş her kim olursa olsun çok daha düzgün gramer kullanır.Kusura bkma;sana inanamıyrum.

Son düzenleme:
ben vajinusmus olmadım hiç yaşantımda smart_girl sordu bende cevap verdim

Evt evt haklısın Smart sordu sen söyledin ben cvp verdim sen avukattın ben hemşire ama bazen veteriner bazen melek bazen şeytan bazen ilgili bazen ilgisiz alakasız garip bir hal aldı bu durum Hadi hayırlısı bakalımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…