İi geceler şekerlerr, keyifler yerinde maş. Allah daim etsin güzel haberlerle inş
Sorulara cevap yazarken okuduğun iletinin altında ALINTI YAP yazısı var ya ona tıklarsan kime cevap veridğini daha kolay anlarız;akıcılık açısından.
Hayırlısı olsun inşallah istediğiniz giib olur.
çift çizgiyi görde testin altıona yaz olurmu canım adımızı :))))))))))))))))))))9
Merhaba butterım :) Bu ay ben de 15 inde kırmızı kartı yiyeceğim birlikte günümüz gibi geliyor bana.İnşallah sen güxle haberler verirsin :)
Eminim kızım;korkulur senden biliyorum :))heheheh sen bilsen ben hamiş kalmasan nelere aş eriyorummm
istiyorum yapmıyo ya yaaaa hamileysem diyorum oluveriyoooo :roflol:
valla şu kırmızlar gecikincede çok stres oluyo insan ya.ama sen sanslısın canım hep zamanında geliyo ne güzell
bu arada smart benim koca yastık koymaya alısanlardan ya. biraz önce yazılanları okuyumca çok güldüm içimden. sende alıstır kocayı bence.
E,o zaman testi bir yerlere sürtmesi lazım;yoksa asla silinmez;slinmezse de olmaz. süprizzzzz
E,o da o testi uzuunn zaman gözü gibi koruyacağına göre bence adımızı yazmasın altına;ipi kalın tutsun hamiş olan yeterli :)
Duymuyorum ama hissediyorum hopur hupur çalışıyorsun malum günlerden dolayı :))
Pembe 1,sanırım çiçeğim 2,e sen de 3 olursun belki :)
Seni biliyorum canımcım da Su'ya da mart demişsin ya;kızcağız bu ay sıkı çalışıyor;bırak marta kalmasın.
:sm_cool:
çift çizgiyi görde testin altıona yaz olurmu canım adımızı :))))))))))))))))))))9
E,o zaman testi bir yerlere sürtmesi lazım;yoksa asla silinmez;slinmezse de olmaz. süprizzzzz
E,o da o testi uzuunn zaman gözü gibi koruyacağına göre bence adımızı yazmasın altına;ipi kalın tutsun hamiş olan yeterli :)
aysulay26, butterfly45, dilemma_, hatice_48, smart_girl, suozdek, the_fts
kızlar merhaba herkese,
Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak,
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..............
(öylesine içimden geldi, yazdım ben de)
Eminim kızım;korkulur senden biliyorum :))
Evet o açıdan şanslıyım;ama işte geçen ay iki gün erken geldi bu ay da sanırım öhyle olacak.gerçi geçen ay incir yemiştim o etkildei diye düşünüyorum ama bu ay da içimden bir ses 15i senin günün diyor.
yastık olayına gelince;eşimin gitmeine zaten pek kalmadı,açıkçası o giderken hamile kalmakk da istemem. senağlama Kime nazlanacağım o zaman...Bu ay oldu oldu olmadı;bir dahaki bahara artık ....
çıkıommmmm ben kızlarrr kurtlar reklam arası duşumu alim bareeeee
iyi gecelerrrr
kızlar merhaba herkese,
Mrb canım hoşgeldin, nasılsınnnnkaydirigubbakcemile5
iyi geceler canımmmmmm..
ben de çıkıcam yarın işim var erken kalkıcam öpüyorum kızlarrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
eşin yurt dısınamı cıkıyor canım. anlamadım ya.
a.sSmart özel mesajın varrrrrhihoyyyt
Benim pek sivilcem çıkmaz regl öncesi ondan anlayamam ama gelecek biliyorum :)))Aynen güzelim yaaa benim de heryerimde sivilceler hortladı bi anda.Malum bu benim regl belirtim.Bu ay bi de daha fazla bile çıktı benim de mi erken gelecek acaba bilmembilmiyorumkismile
kızlar merhaba herkese,
evet biz avukatların işi çok zor boşanma davalarına filan bakıyorum
kızlar merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?