Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çift çizgiyi görde testin altıona yaz olurmu canım adımızı :))))))))))))))))))))9

E,o zaman testi bir yerlere sürtmesi lazım;yoksa asla silinmez;slinmezse de olmaz. süprizzzzz
E,o da o testi uzuunn zaman gözü gibi koruyacağına göre bence adımızı yazmasın altına;ipi kalın tutsun hamiş olan yeterli :)

Merhaba butterım :) Bu ay ben de 15 inde kırmızı kartı yiyeceğim birlikte günümüz gibi geliyor bana.İnşallah sen güxle haberler verirsin :)

Aynen güzelim yaaa benim de heryerimde sivilceler hortladı bi anda.Malum bu benim regl belirtim.Bu ay bi de daha fazla bile çıktı benim de mi erken gelecek acaba bilmembilmiyorumkismile

heheheh sen bilsen ben hamiş kalmasan nelere aş eriyorummm
istiyorum yapmıyo ya yaaaa hamileysem diyorum oluveriyoooo :roflol:
Eminim kızım;korkulur senden biliyorum :))

Evet o açıdan şanslıyım;ama işte geçen ay iki gün erken geldi bu ay da sanırım öhyle olacak.gerçi geçen ay incir yemiştim o etkildei diye düşünüyorum ama bu ay da içimden bir ses 15i senin günün diyor.
yastık olayına gelince;eşimin gitmeine zaten pek kalmadı,açıkçası o giderken hamile kalmakk da istemem. senağlama Kime nazlanacağım o zaman...Bu ay oldu oldu olmadı;bir dahaki bahara artık ....

aysulay26, butterfly45, dilemma_, hatice_48, smart_girl, suozdek, the_fts

kızlar merhaba herkese,

Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak,
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..............

(öylesine içimden geldi, yazdım ben de)

dogru sölüyorsun yavv. bunu düşünemedim...yasakkelime

çıkıommmmm ben kızlarrr kurtlar reklam arası duşumu alim bareeeee

iyi gecelerrrr

kızz o kadar değil yaaa elimden geldiğince işte :roflol:

çift çizgiyi görde testin altıona yaz olurmu canım adımızı :))))))))))))))))))))9

kızzz hamile kalayimde her yere yazarım merak etme sen kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mrb canım hoşgeldin, nasılsınnnnkaydirigubbakcemile5

eşin yurt dısınamı cıkıyor canım. anlamadım ya.

Smart özel mesajın varrrrrhihoyyyt
a.s
Aynen güzelim yaaa benim de heryerimde sivilceler hortladı bi anda.Malum bu benim regl belirtim.Bu ay bi de daha fazla bile çıktı benim de mi erken gelecek acaba bilmembilmiyorumkismile
Benim pek sivilcem çıkmaz regl öncesi ondan anlayamam ama gelecek biliyorum :)))

Merhaba hatuncum.... Nasılsın?

hoşgeldin canım sefalar getirdin..:)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…