Duymuyorum ama hissediyorum hopur hupur çalışıyorsun malum günlerden dolayı :))ay evet yaaaaaaaaaa bugün kimse duymuyor beniiiiiii kötükedihüso
Seni biliyorum canımcım da Su'ya da mart demişsin ya;kızcağız bu ay sıkı çalışıyor;bırak marta kalmasın.ahhhhh sorma vallahi ocak ayında şubat diye hevesleniyodum..ama mart ayında başlıcam yumurta takibine..yani şubatta benim bir udum yokkiibilmiyorumkismile
Kistinin gitmesi çok güzel.
Okula öğlen gittiğim için doktor olayı kolay oluyo.Tabi gittiğimde doktor ameliyatta falan da olabiliyo,randevulu gittiğim halde:1closedeyes:
İlaç bitecek ya,bakar sanırım .Bakılmasını istiyorum zaten.İnşallah düşmüştür
Kistinin gitmesi çok güzel.
Okula öğlen gittiğim için doktor olayı kolay oluyo.Tabi gittiğimde doktor ameliyatta falan da olabiliyo,randevulu gittiğim halde:1closedeyes:
İlaç bitecek ya,bakar sanırım .Bakılmasını istiyorum zaten.İnşallah düşmüştür
Duymuyorum ama hissediyorum hopur hupur çalışıyorsun malum günlerden dolayı :))
Pembe 1,sanırım çiçeğim 2,e sen de 3 olursun belki :)
Seni biliyorum canımcım da Su'ya da mart demişsin ya;kızcağız bu ay sıkı çalışıyor;bırak marta kalmasın.
:sm_cool:
Ankara'ya aşermek haaa alkisalkisalkis Bana uyar.Kocişin ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi... sırnaşık şeyooo ben bi hamile kalimmm duygu sömürüsü ile tüm türkiyeyi gezerimmmm
Ankaraya aşererimmm meselaaa naniknanik
Ayyy geçen ne oldu aşerme deyince ofiste toplantı yapıoduk pazarlama statejimizi değiştirelim işi arttıralım die bi araba geçti kocaman Hamile yazısı dikkatimi çekti kalktım baktım hamile manavı yazıyor. adam web sitesi üüzerinden satış yapıo bi inceledim yok yok ne zeki adamlar varyaaaa
ne cabuk geciyor zaman dimi ya. işallah bebegin senledir canımya. çok mutlu olucam inan.
ahh ah nerde kızzzz alsam kupayı hemen altına adınızı yazarım evlenirken yazdırıyolar ya ayakkabının altına o hesap kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İi geceler şekerlerr, keyifler yerinde maş. Allah daim etsin güzel haberlerle inş
bilmiyoruz belli diyil verdiler ilaç kullanma süresini evet çok iyi bi merkez beyendim
Hatice bende kist yok,yani en son yoktu bilmiyorum.Umarım yoktur.Aysu nun vardı ama geçmiş neyse ki. Tabiki Allah beterinden saklasın.Bunlar büyük sorunlar değil
hoşgeldin canım sağollkaydirigubbakcemile3
Ankara'ya aşermek haaa alkisalkisalkis Bana uyar.Kocişin ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi... sırnaşık şey
Dilemma kız senin gününde yaklaşmış var mı bişeyler bakiyimmCADIARZU
ankara üniversitesinden mezunum hukuk bölümünden
Sorulara cevap yazarken okuduğun iletinin altında ALINTI YAP yazısı var ya ona tıklarsan kime cevap veridğini daha kolay anlarız;akıcılık açısından.bilmiyoruz belli diyil verdiler ilaç kullanma süresini evet çok iyi bi merkez beyendim
Ankara'ya aşermek haaa alkisalkisalkis Bana uyar.Kocişin ne düşünür bu konuda bilemiyorum tabi... sırnaşık şey
Geçtikten sonra çabukmuş gibi geliyor ama aslında değl olumunekankayizsmile Uzzzuunnnn zamandır bekliyorum ay sonunu yahuuuu!!!! sırnaşık şey Kırmızılar gelse de önüme baksam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?