Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tünaydın :) hoşgeldin canım :)

evet maalesef çalışmak biraz zorluyo insanı hele de tatillerden sonra dimi :)

buyur sor çekinme burda neler konuştuk biz ohooo kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..

bayankarasu canım geçmiş olsun doktoru değiştirmen iyi olmuş çok sevindim işallah bu doktor vesilesiyle en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

beren canım dün yoktun yazmadım tüp bebeğe karar vermişsiniz hayırlısı olsun canım işallah herşey istediğin gibi olur da sen de en yakın zamanda hamile kalırsın canım dualarım seninle Allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

hoşgeldin su'cum opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımmmm yedin mi yemeğini doydu mu pıtırcık :)) :ecrin_bebek:

tünaydın :) hoşgeldin canım :)

evet maalesef çalışmak biraz zorluyo insanı hele de tatillerden sonra dimi :)

buyur sor çekinme burda neler konuştuk biz ohooo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 teşekkur ederım soruyorum o zaman
ilişkiye gırdığımızde erkek bır kere boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye devam edılmesı bebiş olmasına engel olur mu ? yanı erkek boşaldıktan sonra bır daha ılışkıye gırılmememsı daha mı sağlıklı olur bebek ısteyenler için? ılişkiye devam edınce sıvı akıo hıssı oluyo ben de dıorum acaba spermler mı gıdıo?:kedi: gerçi eşim doktor(diş hekimi) soruyorum ona bşey olmaz gıden zaten yerıne gıder dıo ama tabıkı 1 kere olsa daha ıyı gbı sankı.

bilgisi olan var ?

evet canım o sıvı akması herkeste oluyor bu çok normal zaten eşinin dediği gibi gitmesi gerekn çoktan gidiyor zaten spermler 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor o yüzden akanları dert etme :)) ama üst üste ilişki konusunda bir bilgim yok :)

teşekkur ederım su sum çok saol olumunekankayizsmile özlemişim ben burayı yhaaaa sositososito:enbuyukkk:

aferin
ayyyyy kız fatoş bi hamile kalsanda şöle normal yolla
50 tane kupa dizcem buraya sözz veriyorum
allahım inşallah :1rolleyes:

ayyy keşkeee canım yaaaa
senin içinde aynı dileklerimmm valla :1hug:

efendimmmm... eskileri okuyordum...:hooray:

hehe tahmin ettimmm nasılsınnn bebişimiz nasıllll :CüvCüv:

yanı ılşkı esnasında eşim boşaldıktan sonra hemen bıtırmıyor. daha sonra tekrar deavm edıor ilişkiye doğal olarak da acaba çıkan o sıvılar sperm mı dıe düşünuyorum ben ? hanı devam edılınce ılişkiye :kedi: sonra bır daha boşalıo ve oyle bıtıo:kedi::kedi::kedi:

:roflol: :roflol: BEN BİLMEM

hoşgeldin saol canım inşallahh allah razı olsun cümlemize inşallah :Saruboceq:

hımm valla onu bilemiyorum canımcım ama dışarı akmasından bir şey olmaz hemen ayağa kalkma,duş almadan önce biraz sırtüstü uzan ve de yıkanırken vajinal duş yapma..

hoşbulduk canımmmm yedin mi yemeğini doydu mu pıtırcık :)) :ecrin_bebek:

ehh işte gene uyduruk uyduruk şeyler vardı yemekte biraz makarna yedim :)
pıtırcık iç.in bi sürü mama taşıyorum yanımda onları yiyorum ağzım hiç boş durmuyo

ayy ilahi buna mı çekindin kız sperm havayla temas ettiği anda sıvılaşmaya başlıyo :)

ve o spermler zaten çok hızlı ilerliyolar merak etme bence üst üste ilişki sorun olmaz

tabii sen rahatsız olmuyorsan fakat şöyel bişey var söyleyim belki ilgilenirsin

peygamber efendimizin tavsiyelerine göre yani sünnetine göre eğer ikinci kez ilişki

olacaksa erkek avret yerini (göbekle diz kapağı arası tabii malum yer de var içinde :)

yıkasın buyuruyor kanaatimce temizlik açısından :) aklında bulunsun

GÖKÇE GİDEN GİTMİŞTİR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NİNDİR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BİR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DİYİMKİ DİYEMİCEM :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…