kılzar gunaydın nasılsınız
geçen haftadan berı gıremıorum bayburt a donduk gorev başladı bu hafta okulda sureklı sorumluluk sınavları vardı akşam 6larda sınvlardan çıkabılıorum ancak hem gözetmenlık hem ayırtmanlık yapıorum baya yoruldum anlayacağınız bu hafta
geçen cmts de yazmıştım çalışmlara başladık bı zbu hafta kendı kendıme cıdden karar verdım takmayacağım artık hayırlıysa zamanında olacak o bebek ınşallah.muhım olanı allah hayırlısını nasıp etsın :Saruboceq:
bı şey sorucam ama soramıorum azcık utanıorum da ben nasıl yapcaz
selam kızlar..
bayankarasu canım geçmiş olsun doktoru değiştirmen iyi olmuş çok sevindim işallah bu doktor vesilesiyle en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:
beren canım dün yoktun yazmadım tüp bebeğe karar vermişsiniz hayırlısı olsun canım işallah herşey istediğin gibi olur da sen de en yakın zamanda hamile kalırsın canım dualarım seninle Allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:
tünaydın :) hoşgeldin canım :)
evet maalesef çalışmak biraz zorluyo insanı hele de tatillerden sonra dimi :)
buyur sor çekinme burda neler konuştuk biz ohooo kaydirigubbakcemile3
evet canım o sıvı akması herkeste oluyor bu çok normal zaten eşinin dediği gibi gitmesi gerekn çoktan gidiyor zaten spermler 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor o yüzden akanları dert etme :)) ama üst üste ilişki konusunda bir bilgim yok :)
aferin
ayyyyy kız fatoş bi hamile kalsanda şöle normal yolla
50 tane kupa dizcem buraya sözz veriyorum
allahım inşallah :1rolleyes:
efendimmmm... eskileri okuyordum...:hooray:
evet canım o sıvı akması herkeste oluyor bu çok normal zaten eşinin dediği gibi gitmesi gerekn çoktan gidiyor zaten spermler 20 dk sonra sıvılaşmaya başlıyor o yüzden akanları dert etme :)) ama üst üste ilişki konusunda bir bilgim yok :)
kılzar gunaydın nasılsınız
geçen haftadan berı gıremıorum bayburt a donduk gorev başladı bu hafta okulda sureklı sorumluluk sınavları vardı akşam 6larda sınvlardan çıkabılıorum ancak hem gözetmenlık hem ayırtmanlık yapıorum baya yoruldum anlayacağınız bu hafta
geçen cmts de yazmıştım çalışmlara başladık bı zbu hafta kendı kendıme cıdden karar verdım takmayacağım artık hayırlıysa zamanında olacak o bebek ınşallah.muhım olanı allah hayırlısını nasıp etsın :Saruboceq:
bı şey sorucam ama soramıorum azcık utanıorum da ben nasıl yapcaz
selam kızlar..
bayankarasu canım geçmiş olsun doktoru değiştirmen iyi olmuş çok sevindim işallah bu doktor vesilesiyle en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:
beren canım dün yoktun yazmadım tüp bebeğe karar vermişsiniz hayırlısı olsun canım işallah herşey istediğin gibi olur da sen de en yakın zamanda hamile kalırsın canım dualarım seninle Allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkur ederım su sum çok saol olumunekankayizsmile özlemişim ben burayı yhaaaa sositososito:enbuyukkk:
yanı ılşkı esnasında eşim boşaldıktan sonra hemen bıtırmıyor. daha sonra tekrar deavm edıor ilişkiye doğal olarak da acaba çıkan o sıvılar sperm mı dıe düşünuyorum ben ? hanı devam edılınce ılişkiye :kedi: sonra bır daha boşalıo ve oyle bıtıo:kedi::kedi::kedi:
hoşbulduk canımmmm yedin mi yemeğini doydu mu pıtırcık :)) :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5 teşekkur ederım soruyorum o zaman
ilişkiye gırdığımızde erkek bır kere boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye devam edılmesı bebiş olmasına engel olur mu ? yanı erkek boşaldıktan sonra bır daha ılışkıye gırılmememsı daha mı sağlıklı olur bebek ısteyenler için? ılişkiye devam edınce sıvı akıo hıssı oluyo ben de dıorum acaba spermler mı gıdıo?:kedi: gerçi eşim doktor(diş hekimi) soruyorum ona bşey olmaz gıden zaten yerıne gıder dıo ama tabıkı 1 kere olsa daha ıyı gbı sankı.
bilgisi olan var ?
yanı ılşkı esnasında eşim boşaldıktan sonra hemen bıtırmıyor. daha sonra tekrar deavm edıor ilişkiye doğal olarak da acaba çıkan o sıvılar sperm mı dıe düşünuyorum ben ? hanı devam edılınce ılişkiye :kedi: sonra bır daha boşalıo ve oyle bıtıo:kedi::kedi::kedi:
Selam kızlar nasılsınız?
Selam kızlar nasılsınız?
GÖKÇE GİDEN GİTMİŞTİR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NİNDİR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BİR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DİYİMKİ DİYEMİCEM :roflol::roflol:
HOŞGELDİN KUŞUM İYİYİM BEN ŞÜKÜR
SEN NASILSIN :1hug:
:1hug:hoşgeldin idil iyiyiz takılıyoruz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?