yanı ılşkı esnasında eşim boşaldıktan sonra hemen bıtırmıyor. daha sonra tekrar deavm edıor ilişkiye doğal olarak da acaba çıkan o sıvılar sperm mı dıe düşünuyorum ben ? hanı devam edılınce ılişkiye :kedi: sonra bır daha boşalıo ve oyle bıtıo:kedi::kedi::kedi:
GÖKÇE GıDEN GıTMıŞTıR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NıNDıR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BıR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DıYıMKı DıYEMıCEM :roflol::roflol:
GÖKÇE GİDEN GİTMİŞTİR ZATEN.. KALAN SAĞLAR WC NİNDİR kaydirigubbakcemile3
KORKMA TAMAMMI
DA BU ADAMDA NASIL BİR PERFORMANS VAR YA ANLAMADIM BEN
NORMALDE 1KEZ OLUNCA ŞEY NASIL DİYİMKİ DİYEMİCEM :roflol::roflol:
hoşgeldin saol canım inşallahh allah razı olsun cümlemize inşallah :Saruboceq:
Selam kızlar nasılsınız?
ehh işte gene uyduruk uyduruk şeyler vardı yemekte biraz makarna yedim :)
pıtırcık iç.in bi sürü mama taşıyorum yanımda onları yiyorum ağzım hiç boş durmuyo
selam canım iyiyiz sen nasılsın?:
iyiyim canım ne olsunnnnn
:1hug:
var mı yeni haberler? güzel olsun amaaaa
beren apla tüp bebeke karar verdi uzun şey neydi ya uzun mutabakat mıydı neydi ya
baş harfi neydiii hatırlayamadım uzun provizyon muydu diilmiydi ne türdü beven apla yaa
he bide şansları yüksekmiş inşallah bi de bayankarasu doktorunu değiştirdi :)
Kızlar sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz? hediye aldınız mı eşlerinize?
Kızlar sevgililer gününde ne yapmayı düşünüyorsunuz? hediye aldınız mı eşlerinize?
evlendikten sonra hediye saçma geliyo bana.bi cepten al diğer cepten öde gibi bişey.zaten ihtiyaçlarımız olunca alıyoruz.Ama çiçek beklerim ben.o daha farklı sanki.biz geçen hafta bi mont aldık ona sevgililer günü için aldım farzet dedim.kaydirigubbakcemile3
protokoldu sanırım zannımcayerimseniben
bizim için önemi yok bugünün canım :)) hediye de almadım..eşim bana alır mı bilmem :) ama pazar gününe denk geldiği için dışarı çıkabiliriz sempatiksalakcinni
hah oh ya içim rahatladı :)
biz kutlamıyoruz ama dün akşam kocişime dedim dışarı çıkalım diye çıktık yemek yedik
sonracıma starbucks'a gittik bişiler içtik sonracıma dolaştık hamile elbisesi baktık :)
eve geldik oynaştık uyuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah bi kalktım boynum sağ tarafı mosmor hiçte acımamıştı gece ne ara olmuş anlamadım :kedi: :kedi: :kedi:
benim için de bir önemi yok da, aynen biz de çıkıp bişeyler yapıcaz :asigim:
boşaldıktan sonra ereksiyon halinin sona ermesi lazım dicen galiba kaydirigubbakcemile3
ama erkek ne kadar şehvetli durumda olursa o kadar süre daha devam ediyo ereksiyon
durumu :) ve boşalsa bile o aşkla ilişkiye devam ederse tekrar boşalabiliyo bana da kuşlar söyyledi aklinialirimsmile
maşallah benım kocamın maşallahı var sabahtan akşama kadar enerjı veren yıyeceklerle beslenıo normal yanı kaydirigubbakcemile3 ama soyledıklerınızı dıkkate alıcam ve bundan snra 1 kere de tmm dır dıcem sağlıklı olması açısından bayanssulusmile
işallah canımcım konuyu kapattın ama annene de çok üzüldüm Allah şifalar versin canım :Saruboceq: geçmiş olsun..
SAOL CANIM TŞKLER :1hug:
hah oh ya içim rahatladı :)
biz kutlamıyoruz ama dün akşam kocişime dedim dışarı çıkalım diye çıktık yemek yedik
sonracıma starbucks'a gittik bişiler içtik sonracıma dolaştık hamile elbisesi baktık :)
eve geldik oynaştık uyuduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah bi kalktım boynum sağ tarafı mosmor hiçte acımamıştı gece ne ara olmuş anlamadım :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?