Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

e canım dominos yokmu eskişehirde yesene çok iyi gidiyo valla

ay yok ben ıkea food un cheesecake ni seviyorum bi de gloria jeans'ın geçen valla

özsütte yedim hiçbişeye benzemıyo mundar etmişler nimeti

starbuckstada daha önce soğuk şeyler içmiştim genelde bu sefer hava serin sıcak birer

kahve içelim dedik pek memnun kalmadım

canını çektirdiysem özür dilerim bilmiyorumkismile

RAMAZAN AYINDA ORUÇLUYKEN HEP YEMEK ÜSTÜNE KONUŞURUZ
HAMİLELİKLE AYNI ŞEY DEMEKKİ :1rolleyes:

:roflol: :roflol: :roflol:

ilişki yok işte sadece oynaştık boynumdaki morarıklıktan anlaşılmıyo mu

bizimkide tırmanıyo ama yapıcak bişey yok sabrediyoRUZ :kedi: :kedi: :kedi:

Dominos burda 1 yerde var o da çok alakasız daha merkezi olabilirdi bence.şöyle diyim sadece oturma amaçlı olan bi semtte,başka bişey yok.biz biraz uzağız merkeze eşimin işinden dolayı işten kalan zamanlar ancak AVM lerde geçiyo orda da Pizza Hut var ama bozdular işi.Gloria konusunda haklısın orda içtiğim Türk Kahvesinin tadı başka yerde yok keki konusunda da süper gerçekten ama burda tutmayınca kapandı Gloria.Ayşecik ben asla tutkuyla aşermedim bişeye şimdiye kadar nasıl olduğunu da çok merak ederim hani bi aşersem de bilsem diye.Ama olsa fena mı olur hani şimdi bi chesee kek ve filtre kahve

RAMAZAN AYINDA ORUÇLUYKEN HEP YEMEK ÜSTÜNE KONUŞURUZ
HAMİLELİKLE AYNI ŞEY DEMEKKİ :1rolleyes:

yemek konusunu ben genelde fakir olan bilgimi genişletmek için konuşuyorum ya beren valla kız çok isterdim benimki ekmek almaya gidip gelene kadar bi krep döktüreyim ya da basit dedikleri ama bana çok zor gelen böreklerden yapayım.mafoldumben burda akşama doğru yemek tarifleri saati başlar artıkaklinialirimsmile

ya erkekler nasıl tırmanıyo yani belirtileri ne arkidişlerkaydirigubbakcemile3 zevkli oluyo mu izlemesisempatiksalakcinni

çok mu gülüncüne gitti aklinialirimsmile

aklıma gelmişken söyliyim ayşe geçen ctsi kaymaklı bi künefe yemişim aman Allahım hala tadı damağımda,sen seversin kesin diye dedim sen de ye bu haftakaydirigubbakcemile5

boynunda morarıklık olması şey etmediğiniz anlamına gelmiyo ki :roflol::roflol:
tamam ozaman sorun yok beklesin zati yasakkelime

ipek sen eskidende böylemiydin hani ev kadını olmayı çoook istiyomuş gibi

ya erkekler nasıl tırmanıyo yani belirtileri ne arkidişlerkaydirigubbakcemile3 zevkli oluyo mu izlemesisempatiksalakcinni

:roflol::roflol:

yok kız ben evlenene kadar mutfaga girmedim hiç.ama bizim komşular pek marifetli her evden bişey gelir her hafta neredeyse bi birikir tabaklar sorma.boş gitmez tabii adam da görüyo milletin karısı hamarat maşallah,ben de özenirim yani.aslında bunun çalışmayla da çok ilgisi yok sanırım,önceden gelme merak gibi.mesela rusların tek bildiği bizim gördüğümüz bacak arası iş ama bi çoğu pasta konusunda çok yetenekli.bizim bi komşumuz vardı adam rusla evlendi kadın bi pastalar yapardı mado halt yemiş.

ya da düşünsene beren bebişin bişey istiyo evde kendin yapman var dışardan o bir sürü trans yağ kullanılmış şeyleri alıp vermen var.ben süper kadın olmak isterdim hep,evinde ev kadını,dışarda iş kadını,yatağında o kadından ama hiç biri birbirine karışmayacak.

aklıma gelmişken söyliyim ayşe geçen ctsi kaymaklı bi künefe yemişim aman Allahım hala tadı damağımda,sen seversin kesin diye dedim sen de ye bu haftakaydirigubbakcemile5

AY evet çok seevrim ilk kez de eskişehirde yemıstım kunefeyı bayılırım ımmmmm

afiyet olsun :)

işte adam atamadı enerjisini ondan aklinialirimsmile anladın sen onu

geçende söylemiştim ya bu tamamen içten gelen bişi diye.. öyle veya böle yapılır bi şekilde merak istek meselesi.. ama çalışmakla da ilgisi var biraz... e o g..t bende yok ama işte kaydirigubbakcemile3

ama bak 2sene evde kaldım oğlum doğduğunda.. herşeyi kendim yaptım ne alcam dışardan. evdesin yap işin ne dimi

AY evet çok seevrim ilk kez de eskişehirde yemıstım kunefeyı bayılırım ımmmmm

afiyet olsun :)

işte adam atamadı enerjisini ondan aklinialirimsmile anladın sen onu

:roflol::roflol:

derdin ne melekcim.nasıl yardımcı olabiliriz sana söyle bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…