aa smart ve clemantine selam kızlarrrr:))
smartcım benim tarihi 26 şubat olarak düzeltir misin bidaha listeyi koymayim üstüste:) fazla yazmışım birgün hem belki geçer de üstte kalırım :))
Ben varım kızzz ; hem de ilk 5'te kafamçokkarıştı :roflol:
Dışarı çıkacağız birazdan bir bakayım değişiklik var mı dedim;kendimi gördüm :uhm:
Neden değiştirdik??? Ben de 15'inde bekliyorum sanıırm...kafamçokkarıştı
hiç belli olmaz hayırlısı olsun canım.. hem nerdesin sen dünden beriklava:
Panora'ya doğru geçeceğiz annemler ordaymış.Akşama da arkadaşlar davet etti oraya gideceğiz çiğ köfte partisine canımcım...kaydirigubbakcemile3 nereye gidiyorsun kızz gezmeyemi:))
yani yanlış hesaplamışım 26'sına denk geliyo reglim:)) ama tamam madem kalsın öyle lülülülülülü
Dün toplantıdan toplantıya koştum gün boyu.kafamçokkarıştı Sonra zümrelerle uğraştım akşam misafir vardı.Bugün de yine yoğun;hafta sonları böyle oluyor bizim biliyorsun.
Hafta içi bişey yapamayınca tüm planlar hafta sonuna kalıyor.
Sen nasılsın canımcım?Ben bıraktım ümitlenmeyi;hiççç sanmıyorum artık;benim ikizler hakikaten başka bahara kaldı. :bbo:
Panora'ya doğru geçeceğiz annemler ordaymış.Akşama da arkadaşlar davet etti oraya gideceğiz çiğ köfte partisine canımcım...
Yok ben öoktannn düzelttim 26'sı diye.
Liste küçücük kaldı;hemen hemen herkes Şeref Trünününe geçti farkında mıısn?
hımmCADIARZU anladım canımm gelmeyince zaten tahmin etiimm..ben de iyiyim işte aynı bildiğin gibiyerimseniben
ohh ne güzel kızz bu aralar partiden partiye geziyorsun valla ne güzel kaydirigubbakcemile3
tamam canım gördüm düzeltmişsin sağol :1hug:
ay evet yaaaa minicik kaldık orda:)) sıra bizdeee
Bu arada dün itibariyla biz yeniden korunmaya başladık canımcım.Yani bahara kadar çalışma olmayacak.Eşim de gidecek zaten martta biliyorsun.O yokken de hamile dolaşmak istemiyorum(sanki hemen oluyormuş gibi konuştum lafa bakar mıısn sırnaşık şey ne komiğim);o da aklım sende kalır dedi.
Yani bu ay oldu oldu olmadı hakikaten bahara.... sırnaşık şey
aaa gerçekten mi kızzzzz korunmasaydın ya belki tutardı dicem ama istemiyorsun bu seferde( ama haklısın öyle naz yapmadan tadı mı çıkar kızz kaydirigubbakcemile3
ama üzüldüm yaaa artık senle bekleme maceramız olmayacak( ne zaman gelicek eşin tekrar ??
Ya aslınds bir çalışma dönemlik dah süremiz var;biliyorsun ama ondan sonra gidecek.Hani ilk gidişi sorun değil 1.5 ay falan olacak ama gelince ya da gelmeye kalmadan onun kesin en az bir altı aylık gidişi olur.Biizm düşündüğümüzyüzden başladık yeniiden korunmaya.Hamilelik yokken ii güzel alşıığım ama öyle bir durum olursa çok xor olur benim için de ,bulunduğu yerden onun için de diye düşünüyoruz son bir ksç gündür.Ondan böyle bir karar aldık.
Beklemeye gelince;ne malum belki bu son bekleyişin olacaktır be canım...Hamişlik moduna girince de Ohhooooo sırnaşık şey
hoşbulduk canım
eve okudum ama ben söylemiştim doktora gidecem diyeee
Senay'cım merhaba...
Su'cum ben kaçaıyorum artık;giyinirken bie laptopı yanıma aldım iki muhabbet döndürürüz aynı zamanda diye ama yavaş aktı sohbet.
Kocaman öpüyorum;sonr auuzun uzun konuşuruzz nasılsa.
öyle mi kız görmedik demekkii..
ee naptın anlat bakalım kaç haftalıkmış nasılmış:))
iyiyim canım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?