Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağol canım sen gece genelde girdiğinden görüşemedik seninle inş rabbim sizide bekletmez daha fazla

evet canım oglum var 3 yasında gunduz pek gıremıyorum..su anda uyuyo rahatım...ama hepınızden haberım var..gunduz yazılarını mutlaka okuyorum..

ınsallah canım allah ne zaman nasıp edrse calısıyoruz ve beklıyoruzeyvahedigeldismile

su geldi gene bizim melekk. ayy saka gibi ya. garibimin baska işi yok galiba.

evet evet gördümmmm :roflol:

endozkopü cekıldı kuzen bende yanında kalayım dedım..ıyı sımdı..calısmalar nasıl senın guzelım ?:dance:

iyi bari kız çok geçmiş olsun a.s. benim de yumurtlama haftam bitmek üzere ama son sürat devamm kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba ben sizlere birşey sormak istiyorum.4 yılönce düşük yaptım 5yıllık evliyim ve bebek özlemiyle yanıyorum adetlerim hep düzensizdi bu ay yine 10 gün geçti bu sabah evdeki idrar testimi yaptım belki bi mucize olur dedim ve gözlerime inanamadım 2. çizgi hem de kıpkırmızı sabahtan beri mutluktan ağlıyorum ama az önce bir testin son kullanma tarihine baktım 01-2010 yazıyor nolur birşey söyleyin yoksa test yanlış mı?

evet evet gördümmmm :roflol:

iyi bari kız çok geçmiş olsun a.s. benim de yumurtlama haftam bitmek üzere ama son sürat devamm kaydirigubbakcemile3

aferın sanaaaaa bravoo devammmm adete kadar dımı calıs valla kısss bende bugun yarın baslarım...dopınglıyım..cok calısasım var coo:dance::icecreamokkkk

canım cok gecmıs olsun rabbım bır daha yasatmasın ınsallah
teste gelınce ıstersen yenı bır test daha yap ınsallah dogrudur ama sen yınede ıcını rahatlat guzelım..

aferın sanaaaaa bravoo devammmm adete kadar dımı calıs valla kısss bende bugun yarın baslarım...dopınglıyım..cok calısasım var coo:dance::icecreamokkkk

yok kız o kadar olmaz heralde ayyy bir kaç güne biter kaydirigubbakcemile3

bu arada listeyi yenilcem canımcım reglin geldi mi yeni tarih yazalım mı bilemedim :)

emin olmak için kan testi yaptır. işallah bebegin senledir. bence iki cizgiyi görmüşşsün yernde olsam hemen kan tahlili yaptırırdımm

eeeee anlat bakalım taktık ver barı bız becerıksızlere..yanlısmı calısıyok nedır tutmuyo bır turlu..delikafadulden

aralık ayında pek çalışamamıştım ben
ocak ayında çok çalıştım bu ayda çalıştım gün aşırı bazen hergün ama öyle ayaklarımıda dikmedim tavana hiç beş dk anca yattım yatakta sonrada duş aldım hmen yani umursamamıştım pek bu ay canım bende şaşırdım nasıl oldu eşime soruyorum acaba hangi gün başardık diye onun aklında yılbaşı gecesi kalmış onu hatırlıyomuş sadece alalla dedim ne yaptık biz ogünnnCADIARZU

canım bende senin gece yazılarını takip ediyorum o yüzden tanıyorum seni ama sohbet etme imkanımız olmamaıştı.

yok kız o kadar olmaz heralde ayyy bir kaç güne biter kaydirigubbakcemile3

bu arada listeyi yenilcem canımcım reglin geldi mi yeni tarih yazalım mı bilemedim :)

ohooooo regl bıttı sayılır canım ama daha bakmadım yeı tarıhe..bu ay gecıkınce karıstı benım tarıhte..yukarkı lısteden sılebılırsın.yenı tarıhı yumurtlamadan sonra vercem canım..sana zahmethihoyyyt

çiçeğim çok teşekkür ederim en iyisi tekrar yapmak inşallah isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın

oylemııı zaten umursamayınca oluyo caım yaa cok sevındım ınankı..

bebısımıze ıyı bak annesı tamammı..bak burada bır suru teyzesı var ona goreee:icecream:

tamam canımcım hayırlısı olsun işallah martta kupayı alırsın :)) :hooray:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ktg.................................15 ŞUBAT
butterfly45........................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.............................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

tamam canımcım hayırlısı olsun işallah martta kupayı alırsın :)) :hooray:

suucum bende bu ay ovulasyon testı alıyım dıyorum ..zamanımı sasırırım ben sımdı..gercı onemlıde degıl ama merak edıyom testı..sen denemıstın bende bı denıyım..bıde bu ay esıme dedım ben ehlıyet kursuna gıtmek ıstıyom..hem kafam baska yerde olmus olur dımı:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…