kan değerim 329 çıktı
kese görünmedi henüz haftaya gel dedi
4 yada 5 haftaklıkmış
selaaaaaammmmmmmm
senaycım tebrik ederim canım...... son zamanlarda o kadar kişi hamiş kaldıki . kimi tebrik ettim .kmi etmedim.ç karıstı.
darısı bize artık. bende bu hafata 1 gün arayla calısmaya baslıyozz
kan değerim 329 çıktı
kese görünmedi henüz haftaya gel dedi
4 yada 5 haftaklıkmış
iyiyim canım .şimdi işten geldim .yoruldum ya.bir sigara yakıp hemen bilgisayar basına geldimm..keyif yapıyorum anlıyacagın :))
selam cicegim işalllah bize güzel haberlerin vardır.
selaaaaaammmmmmmm
sağol canım olsun ne demek ben de kime geri dönüp cevap yazıp yazmadığımı bilmiyom zaten
inş darısı başınıza
sağol canım olsun ne demek ben de kime geri dönüp cevap yazıp yazmadığımı bilmiyom zaten
inş darısı başınıza
hoşgeldin kızz nerdesin merak ettikkklava:
malesef canım yaaaaaaaaaaaaaa bende umuıtlendım ama sabah testı tekrarladım kocamannn tek cızgı
sen nasılsın?
canım tebrık ettımmı etmedımmı hatırlamıyom valla
tekrar tebrıkler allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp eder ınsallah..masallah bebısını buyuttmussun
bişey cıkmazsa tabiki maclara bomba gibi dönüyorum. gecen ay zaten calısma yoktu ama bu ay. kocayla yine köse kapmaca oynarızz..
sağol sucum inş.darısı size en kısa zamandaaaaa
hosbuldum canım ev kalabalıktı anca bu sabah bosaldı..kafayı yedım valla..oncekı aksamda hastanelerdeydım...kuzen rahatsızlanmıstı yanında kaldım..anca vallaaaa...sen nasılsın canım..
iyiiym bende canım. bizde seni merak etmiştik. kan testi yaptırsaydım canım. bende bu ay 10 gün gecikmeyle adet oldum.kist olusmustu bende ama. bu hafta gittim doktora adetten sonra kist kaybulmus. sende ihmal etme doktora git istesen.
ama işallah gec döllenmedir canım cımm
amin canımcım sağol :1hug:
aa noldu kız geçmiş olsun..
ben de iyiyim canım sağolasın olumunekankayizsmile
malesef canım yaaaaaaaaaaaaaa bende umuıtlendım ama sabah testı tekrarladım kocamannn tek cızgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?