suucum bende bu ay ovulasyon testı alıyım dıyorum ..zamanımı sasırırım ben sımdı..gercı onemlıde degıl ama merak edıyom testı..sen denemıstın bende bı denıyım..bıde bu ay esıme dedım ben ehlıyet kursuna gıtmek ıstıyom..hem kafam baska yerde olmus olur dımı:teytey:
ben hiç denemedim canımcım testi ya ben de almayı düşünüyorum eğer olmazsa :))
ehliyete kesinlikle git bence de çok zevkli:))kafan dağılır :hulya:
aaa bende senın kullandıgını sanıyodum..denelelım be guzelım..kusur kalmasın degılmı...
kızlar bide ben iki aydır yumurtlama günümü anlamamıştım o yüzden adet bitiminden adet başlangıcına kadar çalışmıştım biraz yorucu ama ne yapalım bence öyle deneyin bide.
kızlar bide ben iki aydır yumurtlama günümü anlamamıştım o yüzden adet bitiminden adet başlangıcına kadar çalışmıştım biraz yorucu ama ne yapalım bence öyle deneyin bide.
:)) valla kız herşeyi denedik bi o kaldı onu da deneyelim belki tuttururuz :))
dün kocam annesine müjdeli haberi bakın nasıl veriyo
müjde babanne oluyorsun sonuçlar ii oğlanmış öyle dedi doktorrr:bbo:
:uhmlsun be guzelım yeterkı olsunda her gun calısmaya razıyım ben...:dance:bak bu ay da senın gıbı deneyecegım..ben genelde yumurtlama amanı sonrası bıtırıyorum..
ben kocişimi kızcı sanardım oda erkekci çıktı
bide isim bulmuş erkek yada kız farketmez onu koycakmış bana soran yok dedim ona.
oda benim başarım bu diyo pis pis gülerek.bende dedimki acaba şimdi nerde:CüvCüv:
dün kocam annesine müjdeli haberi bakın nasıl veriyo
müjde babanne oluyorsun sonuçlar ii oğlanmış öyle dedi doktorrr:bbo:
oyle canım ama ınsalllaaaaahhhhh senın almana gerek kalmayacak...sız hamıs olun bence sızın taktıklerle devamdelikafadulden
evet canım genelde oyle gorunurler ama mutlaka ıclerınde bır erkek sevdası vardır...allah gonlunuze gore versın ınsallah..once saglık tabııkı...
basarıya gelınce bende tum basarı kadınların:lepi::lepi:bırak kendılerını avundursunlar..caktırma:teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kız işallah yaa bakalım bekliyoruz heyecanla :))
beklıyoz canımm..en az sızın kadar heyecanlanıyom bende..
samartı okudum uzuldum sımdı yaaa bebıs e ara verecekmıs..:sinifsinif:
bende ona inanıyorum bence kız isteselerde dışarı karşı hep erkek istiyo görünüyolar sanırım bende çok isterdim kızım oursa eğer babsıyla çok ii anlaşsın arada saygı olsun ama uzaklık olmasın .
bencede okdar çileyi kim çekiyo bizz.bide daha başlamadı bende bişler henüz başlayınca onada yaşatacam öyle ben yaptım demekle olmuyo demi ama.
bende smarta yazacaktım ama çıkmıştı
anlamadım bende neden ara veriyolarki eşi gelince yeniden aynı strese girecek yine bekliycek nasıl dayanacak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?