:lepi:yap valla bu fırsat baska ne zaman oluykı..ole ben yaptım falan fılan olmaz tabıı...hehe saka maka ama bız bır doguruyosak onlar dokuz doguruyo..ben dogumdayken esımde dısarıda on yasadıklarını dokmus kaleme..dogumdan sonra bır gul alıp mektubu sıkıstırmıs arasına..okurken cok duygulanmıstım...ıste en guzel dogum heduyesı bu demıstım
kıslar muhabbetınıze doyum olmaz ama benım oglus uyandı...yemek yedıreyım sonrada bıraz dısarı cıkartayım..hava guzell..opuyorum kocamaaaaannnn.aksama gorusuruz ınsallah..opuyorumnanaktan
beklıyoz canımm..en az sızın kadar heyecanlanıyom bende..
samartı okudum uzuldum sımdı yaaa bebıs e ara verecekmıs..:sinifsinif:
ay ne güzel ya bizimki çok korkuyo aslında doğumdan felan ama bana çaktırmıyo niyeyse sanki ben anlamıyom.
ne güzel ama en güzel hediyeyi almışsın canım sende.bendemi sıkıştırsam biraz bizimkini
çok güzel yazılar yazardı eşim banada flört dönemlerinde bende karşılık vermek isterdim yazdıklarına ama mektup gibi olurdu vazgeçerdim kelime dağarcığım sıfırrr.şimdi yazmıyo kızıyorum o zaman özlem vardı
aşk yaaa ne güzel bişe ilk kocan sonra çocuğun
senin oğlun sanamı bağlı babasınamı daha çok çocuklar anneci olurlar ama.[/QU
emınımkı senınkıde yazar canım..sende saklar buyuyunce bebsıne okutursun...:lepi:
benım oglum bana da baglı babasına ama babsı gelınce benı satıyo...malum fazla gormeıyo..ıse gıdecek korkusuyla pesınden hıc ayrılmıyo..ben nasılsa 24 saat beraberım..korkusu yok ben acısından..:icecream:
kıslar muhabbetınıze doyum olmaz ama benım oglus uyandı...yemek yedıreyım sonrada bıraz dısarı cıkartayım..hava guzell..opuyorum kocamaaaaannnn.aksama gorusuruz ınsallah..opuyorumnanaktan
muccckkkkkkkssssssssssssssssss optum bıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet okudum ama hatırlamıyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?