Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sonunda ölüm yok tabi de o süreç çok zorlu tahmin edebiliyorum
Allah yardımcın olsun inşAllah tutar canım :Saruboceq:

fatoşçum lütfen böyle yapma rahat ol herşey yoluna giricek :)

canımsın çok saol inşAllah herşey düzelir

öle tabi de off tamam valla toparlıcam kendimiiiii ohaoldumsmile

ben de çok severim yağız,yavuz,yiğit,poyraz gibi güç belirten isimleri.ama yağız,yiğit sanki biraz eski türklerden geliyor da siyayi imaj çizer mi diye tereddüt etmişimdir.ayrıca islami nitelik taşıyan isim koymayı düşünmüyorum.biliyorsunuz biz toplum olarak isimden soyisimden vs gelmiş geçmiş çıkarmaya bayılırız.kaydirigubbakcemile3

Ben de oğlum olursa toprak ya da volkan, kızım olursa ada koymayı düşünüyorum boshayallersmile

volkan güzel.tanıdığım tüm volkanlar acaip hırslı olurlar ve ben kişiliklerin kısmen de olsa isimden etkilendiğini düşüyorum.

hah işte böyle toparla kendini sanada bu yakışır zaten canım benim... olumunekankayizsmile

kızlar ben kaçıorum bırazcık dınleneyım dıyorum öpüyorum sızı kendınıze ıyı baklın bayanssulusmile

alla alla yeni duydum.aslında ada da cok guzel isim ama çağan ırmak suyunu çıkarttı.ben de medyayla ünlü olan isimleri koymak istemiyorum.tanem de şimdi acunun tanemi var ya popüler olma yolunda gidiyo bakalım.

EVET BAKIN GÖRÜN HERKES TANEM KOYCAK ARTIK

bir de ben isim düşünürken hep soyadıyla uymasına bakarım kızlar :)) hani adı ve soyadı uyumlu olsun :)
EVET TABİKİDE. SESLİ SESSİZ ÜNLÜ ÜNSÜZ UYUMU kaydirigubbakcemile3

BENDE SEVERİM MESELA KEMAL KENAN ÖMER ENGİN V.S. AĞIR İSİMLER AMA DEDİĞİN GİBİ ESKİDİ BUNLAR ARTIK. benneyaptımki

FatoŞcum saol canım ınŞallah emeklerımız boŞa gıtmez cÜmlemızın gÜlÜm.

fatoşum senı çok sevıorum lutfen toparla kendını Şeniz:1hug: bı dahakı gırdığımde gusel haberlerını duyacağım toplarlamış olarak

hepinizi kocamancana öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm sızı sevıorum ve ıyıkı varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepilumunekankayizsmile:teselli::1hug:kaydirigubbakcemile5

selam kizlar iyi sohbetler benim bi sorum olcak sat 9 ocak 30 gunde bir oluyorum bu ayin 8inde olmasi gerekiyodu hala olmadii.. bugun 1 saat aralikla 2 test yaptim ve ikiside negatifti.. bu konuda tecrubesi olan varmi.. lutfen yardimci olun hamile olabilirmiyim yineden..

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

beni bu kadar sevip yıllar sonra yad edeceğini bilemezdim berenim saol:dance::roflol:

Yok benim içim ürperir Toprak ismini söylerken
sonuçta ölünce gideceğimiz yer toprak
onu hatırlatır bana
koymamm ben :kedi:

yani hepinize gülüyorum ama güldüğümü gösteremiyorum benim simgeler çalışmıyo bugünnn:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim Rabbim hakkında hayırlısın versin inş.biliyorsunki imtihan dünyasındayız ve nelerle sınav edileceğimizi bilmiyoruz o yüzden herşeyin başı sabır lütfen sende inancını kaybetme şu sıkıntılı günlerinde

olumunekankayizsmile :1hug:

volkan güzel.tanıdığım tüm volkanlar acaip hırslı olurlar ve ben kişiliklerin kısmen de olsa isimden etkilendiğini düşüyorum.

Volkan Karasu boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile uyuyo dimi yerimseniben
Hem annesiyle babasının adı da "an"la bitiyo, çok uyumlu bi aile olucas zemuszemus

bizim bir akdşımızın adet gecikmesinin 6.gününe kadar hep negatif çıktı
sonra kan testi yaptırdı ve 6çıktı geç döllenme olmuş sonra 137e çıktı şimdi gayet iyi hamile yani
direk kan testi yaptır derim

ay ipeğim benim ne kadar duygusalız biz kadınlar dimi hele sen bide tam sınırındasındır artık belki kocan o kadar ince düşünememiştir be tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…