Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
berencim seni tanımayı okdar çok isterdimki nasıl bi ruh haline giriyorsun bi ciddi konuşuyorsun sonra bişe anlatıyorsun ölüyorum gülmekten yaaa

Volkan Karasu boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile uyuyo dimi yerimseniben
Hem annesiyle babasının adı da "an"la bitiyo, çok uyumlu bi aile olucas zemuszemus

evet güzelmiş..eee kız ismi yok mu düşündüğünüz?ya prenses olursa??:icecream:

kızlar benim beta hcg 329 çıkmıştı ii bi değermi oluyo şimdi bu hani hamile olduğumuzu anluyoz ama başkada bişe anlamıyom şahsen

ay ipeğim benim ne kadar duygusalız biz kadınlar dimi hele sen bide tam sınırındasındır artık belki kocan o kadar ince düşünememiştir be tatlım

düşünmediği kesin canım.hatta onun için sıradan basit bişeydi benim o sözlerim.ama bekliyorsun işte.hadi ben neysem bebeğini düşünmüyo mu diye geçirdim içimden.göreceksin bak ilerleyen dönemlerde kendi kafandan geçenleri adamın uygulamasını isteyeceksin,ee biz de biraz dengesisiz canım ona da bişey demiyorumşakkıdı

kızlar nasılsınız konu actım gerçi ama sizede sormak istedim adete 5 gün kala kan testi 0.81 cıktı dün hastalanmam gerekirdi olmadım bgün test yaptım iki ayrı markayla ikisinde de ucuk pembe 2.çizgi cıktı sizce olabilirmi ki

sagol beren bir kac gun daha bekleyip kan testi yaptirmayi dusunuyorum bende ama bosyere yaptirmamak icin tecrubesi olanlar varmi diye sormak istedim..

Silik çizgi pozitif demek zemuszemus inşallah hamilesindir canım, kesinleşmesi için bir an önce bi kan testi daha yaptır bence yerimseniben

ay ipeğim benim ne kadar duygusalız biz kadınlar dimi hele sen bide tam sınırındasındır artık belki kocan o kadar ince düşünememiştir be tatlım

ERKEK MİLLETİ HEPSİ AYNI ( İSTİSNALAR HARİÇ ) :roflol::roflol:

ama hakkaten bi dengesizliğimiz var bizimde
ama,
dün ne oldu size anlatayım şimdi
ben eşime dedimki bana çiçek felan alma sevgililer günü diye şimdi bi dünya para bide koklayamam zaten dedim
ii dedi
akşam oldu geldi baktım eli boş gıcık oldum aslında kendim dedim ama hediyelerimizide önceden almıştık birbirimize ondada sorun yok ee aslında sorun yokkk çiçk istemeyen benim
elindeki market poşatlerini alıp mutfağa gittim oda içeri girdi bi baktım elinde poşettt
geçende benim alamadığım kanaryalı tulum rüyasınamı girdi ne fanerıumdan hastane çıkışıyla ayakkabı almış ay bi sevindim sormayın sonra gene kızdım bu benimmi hediyem diye bana almamışsınki sen bunu dedim ama bunları almak çok istediğin için ben sana aldım dedi ay şimdi bana ne dersiniz adamın günahını aldım boşuna tatlım benim ya çok seviyom onu ben

bence hamilesin canım ama sen yinede kan testi yaptır bence

Zaten başka bişey ifade ettiğini de sanmıyorum hayatım, sen düşünme böyle şeyleri, keyfini çıkar yerimseniben

canım benim teşekkür ederim bide başkaları için düşündüğün iyi şeyleri kendin için düşünsen tatlım

ikiz bile olabilir:)

hadi canımmm
ERKEK MİLLETİ HEPSİ AYNI ( İSTİSNALAR HARİÇ ) :roflol::roflol:

evet aynen katılıyorummm

berencim seni tanımayı okdar çok isterdimki nasıl bi ruh haline giriyorsun bi ciddi konuşuyorsun sonra bişe anlatıyorsun ölüyorum gülmekten yaaa

BENİ Mİ kaydirigubbakcemile3
DURUMA GÖRE HAREKET EDİYORUM GALİBA BİLMİYORUMKİ
BAK ŞİMDİ KENDİMDEN ŞÜPHE EDECEM kaydirigubbakcemile3

o arkadaş benimzemuszemus

MADE SENDE OLMASAN NASIL ÖRNEK VERCEM BİLMEM :roflol::roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
butterfly45......................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Oooooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani şekerim akannehir vallaha melek gibim kocan varmış :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…