ikiz bile olabilir:)
canım benim teşekkür ederim bide başkaları için düşündüğün iyi şeyleri kendin için düşünsen tatlım
sagol beren bir kac gun daha bekleyip kan testi yaptirmayi dusunuyorum bende ama bosyere yaptirmamak icin tecrubesi olanlar varmi diye sormak istedim..
kızlar nasılsınız konu actım gerçi ama sizede sormak istedim adete 5 gün kala kan testi 0.81 cıktı dün hastalanmam gerekirdi olmadım bgün test yaptım iki ayrı markayla ikisinde de ucuk pembe 2.çizgi cıktı sizce olabilirmi ki
Oooooooooooooooooooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani şekerim akannehir vallaha melek gibim kocan varmış :roflol: :roflol: :roflol:
Şenay cevabına Çok gÜldÜm
made demİŞya İkİz olabİlİr dİye
sende sadece Şu... Hadİ canım .... :)))))))))))))
korkma İkİz olmaz deĞerİn gayet gÜzel ne eksİk ne fazla
ÇÜnkÜ adetİn geÇelİ 7gÜn oldu. Adet gÜnÜnde yaptırıp bu deĞer Çıksaydı
İkİzden ŞÜphelenebİlİrdİk canım gayet gÜzel
yoo olamaz kesinlikle,eğer ki Şenayın kendi ailesinde ikiz yoksa.benim 7500 çıktı.ikiz sanıp umutlanmıştım ailemde de hiç yok ama tekmiş içerdekigamyoncuiremsu
Haklısın galiba bilmiyorumkismile ozaman herşey çok daha güsel olurdu dimi boshayallersmile
arkadaşlar tıp insanı değilim sadece duyduğumu yazdım,bu konuda ahkamda kesmedim,ben altı gün boyunca tek çizgiyi gördüğümde de dış gebelik olabilirsin denmişti ben kimseye hadi canım dememiştim..hayırlısı olsun ikiz yada tek fark edermi hamilesin işte neticede
arkadaşlar tıp insanı değilim sadece duyduğumu yazdım,bu konuda ahkamda kesmedim,ben altı gün boyunca tek çizgiyi gördüğümde de dış gebelik olabilirsin denmişti ben kimseye hadi canım dememiştim..hayırlısı olsun ikiz yada tek fark edermi hamilesin işte neticede
BU TOPİKTE TEK ÖRNĞİMİZ MADE ARKADAŞIMIZ.
BAŞKA Bİ TOPİKTE OKUMUŞTUM KADININ TESTLERİ ADET GECİKMESİNİN
21.GÜNÜNE KADAR NEGATİFTİ SONRA KANDA ÖĞRENDİ O DA.:1hug:
aaaa o kadında 21.güne kadar gidip kan testi yaptırmamışmı? ben olsam çatlarım bee
Hadi canım derken ciddi misin anlamında söyledi sen ne anladınki kafamçokkarıştı
Hadi canım derken ciddi misin anlamında söyledi sen ne anladınki kafamçokkarıştı
yok ipekcim sana kırılmadım
yaptırmadı valla hep takip ettim onu. nicki de ELALI idi.
sen iyisin dimi yok gelen giden :1hug:
yok daha neler anlamında söylediğini anladım beren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?