ben demedim demi hadi canım diye beren.geçmişe bakmaya üşeniyom.ben de karışınca konuya ve kesin bi dille yargılayınca bana kırıldı sandım.:bbo:
yok daha neler anlamında söylediğini anladım beren
canım benim ben hadi canım derken sana umursamaz bi tavırla söylemedim sadece olabilirmi diye şaşırıp demiştim yanlış anlamışsın tatlım yoksa burda kimsenin söylediğini tartışmak değil benim asıl nedenim ben zaten bilmiyorum dedim baştada o yüzden şaşırdım olabilirmi diye
yanlış anlamışsın canım ben zaten konuyla alakalı bişe bilsem sormazdım bilmişlik taslardım aksine sen öyle söyleyince olabilirmi diye inandım sadece kırdıysamda kusura bakma ama ben aksi düşünmemiştim
Sanırım alındı bilmiyorumkismile ama hamileliğine veriyorum ben, bilirsiniz bu zamanlar biraz kırılgan olunabiliyo yerimseniben yoksa art niyetli bi laf söylenmedi sonuçta yerimseniben
çok sabırlıymış desene:)
yok canım henüz gelen giden bi belirtide yok... :1hug:
internet ortamında mimiklerimizi göremediğimizden kaynaklanıyo kızlar tüm bunlar,alınganlık yapmış olabilirim
berennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
suyuummmm hoşgeldin canımmmmmmmmm
çalışmalr bittimi
beren gittiğin dr ne uzman. prof. doç ????
yok yok art niyet yok kimsede..
biz az çok birbirimizi tanıyoruz burda. kim nedir az çok anlıyoruz
kişilik tahmini bile yapabiliriz hallederiz dargınlık bile olsa yani.
ohhh ohhh :sm_cool: :sm_cool:
hoşbulduk canımmm :))
evet çalışmalar bitti şimdi artık beklemedeyim :))
ya benim eşimin tarafında ikiz var acaba ben hamile kalsam böyle bir ihtimal olabilir mi bilmiyorumkismile
Kızlar ben kaçarkocişimi çok özledim, eve koşucam şimdi
Yarın görüşmek üzere, hoşçakalııııııııııııııın opuyorumnanaktan
tabi canım böyle küçük sorunları problem edicek değiliz ya.valla biz burda çok güzel anlaşıyoruz anlıyoruz birbirmizi zaten öyle olmasa kimse girermiydi bu topiğe...
akşam test yapsam olurmu?yoksa illa sabahmı yapmak gerekiyor?
Kızlar ben kaçarkocişimi çok özledim, eve koşucam şimdi
Yarın görüşmek üzere, hoşçakalııııııııııııııın opuyorumnanaktan
anam noldu kuzum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?