Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet ikiz üçüz olayı kadın veya sülalesine bağlı
yani kadın genetik olarak çift yumurtlamışsa ikiz olabilir diye biliyorum
kadının ailesinde yoksa bişi olmaz

fatoşş yazmıştım kuşum

ipek ya onvakta doğum fiyatından haberin varmı?

var canım aşağı yukarı en azından tahmin edebiliyorum.bizim arkadaşın eşi 6-7yıl önce orda doğum yapmış 1500 TL ödemişler.O yüzden ben hiç güncel fiyatı sormadım bile.Benim doktor devlet hastanesinde seninki de öle orda yapacam beleş tarafından.haa hemşireler falan çok kötü davranıyomuş ama benim şirretim bastırır onları.bi de kendi doktorun ameliyata girmiyomuş çoğu zaman rastgelme olayından onu da dışardan ayarlıyosun,el emeği falan anlarsın ya.

hımmmm

ya bi dr buldum tüp bebek merkezi yeni gelmiş tr ye avrupada bayagı yaygın diolar
erdal budak mış dr u ama ne bilim güvenemiyomki uzmanmış

Kızlar ben kaçar kocişimi çok özledim, eve koşucam şimdi
Yarın görüşmek üzere, hoşçakalııııııııııııııın opuyorumnanaktan

ayy ben de çok özledim kız.bi de söylemesi ayıp ki dolma yaptım onu daha çok özledimkaydirigubbakcemile3

evet ikiz üçüz olayı kadın veya sülalesine bağlı
yani kadın genetik olarak çift yumurtlamışsa ikiz olabilir diye biliyorum
kadının ailesinde yoksa bişi olmaz

anladım şekercim teşekkür ederim bizim ailede ikiz falan olmadığına göre böyle bir ihtimal yok demekki kaydirigubbakcemile5

beren bi sen doğurdun daha önce.şu made in avatarındaki resme bakıyorum da bebişin ayağı ne kadar belirgin.gerçek mi resim yoksa animasyon falan mı karar veremedim.gerçekte o kadar belirgin oluyo mu?

hoşbulduk canımmm :))

evet çalışmalar bitti şimdi artık beklemedeyim :))

ya benim eşimin tarafında ikiz var acaba ben hamile kalsam böyle bir ihtimal olabilir mi bilmiyorumkismile

benim annem en son kardeşime hamile kaldıgında ikizdi..fakat ikizlerden biri yaşamadı...acaba bende ikiz olma olasılıgı varmı?

hadi atla kocanın kucağına olumunekankayizsmile güle güle canım

yani canım.
bence sabah yap derim
akşam yapacan çıkmıcak ayy keşke sabah yapsaydım acaba ondanmı çıkmadı diceksin

tamam canım sanırım yarın sabaha kadar bekleyebilirim... saol canım benim... :1hug:

yuh yaa meslek etiği sıfırlmaz:

benim annem en son kardeşime hamile kaldıgında ikizdi..fakat ikizlerden biri yaşamadı...acaba bende ikiz olma olasılıgı varmı?

canım ben de kızlara sordum kadının tarafında varsa olabiliyormuş senin de olma ihtimali var yani:)

Ben geldiim çok şükür :)

ya ben de kızıma güneş ya da başak ismini koymayı düşünüyorum.sizinkilere baktım da çok mu sıradan kalıyor?

başak güzel güzel güzel bende sevdim biçok :)

bizde kız ismi bulamadık yaaa

erkek olursa Erkam Said diyoruz da

kız olursa ne koycaz bilemiyorum :bbo: :bbo: :bbo:

bugün çok çabuk geçti yaa hiçbişey anlamadım...bende kaçıyorum kızlar mesai bitti kendinize iyi bakın çok çok öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...yarın sabah görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan

ya ben bide rast gelmeyi anlamıyorum arkadaşım devlet memuru değilmisin sabah sekizde orda olacaksın,ameliyatınıda sabaha ayarlarsın ne demek rast gelmek yaaa ve malesef kızlar doktor hatası yüzünden uzuv yada can kaybında doktor ceza o kadar zor alıyoki,adli tıptakilerde doktor meslektaşlarını koruyolar

Ben geldiim çok şükür :)

başak güzel güzel güzel bende sevdim biçok :)

bizde kız ismi bulamadık yaaa

erkek olursa Erkam Said diyoruz da

kız olursa ne koycaz bilemiyorum :bbo: :bbo: :bbo:

tamam diyorum ya burdaki gazla başka isim aramam ben artık.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…