Ya ben öğretmen oldum olalı her sene 'bu yıl müfettiş gelecek' derlerdi her gittiğim okulda.Yahuuu bu kez hakikaten geldi... kafamçokkarıştı
bu bahane değil :umursamaz:
ya bugün ben ilk defa vaj muayene oldum ama dr bile güldü bana. beni rahatlatmak için neler söyledi adamcağız :)))
benim dr. yakışıklı, istediği zaman vaj. ultrasona hazırım ben...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya ben öğretmen oldum olalı her sene 'bu yıl müfettiş gelecek' derlerdi her gittiğim okulda.Yahuuu bu kez hakikaten geldi... kafamçokkarıştı
Zaten bahane değil sırnaşık şey GERÇEK
benim dr. yakışıklı, istediği zaman vaj. ultrasona hazırım ben...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah canını almasın senin e mi :roflol:
ya bugün ben ilk defa vaj muayene oldum ama dr bile güldü bana. beni rahatlatmak için neler söyledi adamcağız :)))
ayy başıma vurdu sanki, bende ki konuşmalara bak.. kociş duymasın mafoldumben
ayy başıma vurdu sanki, bende ki konuşmalara bak.. kociş duymasın mafoldumben
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aslında var ya iki ay kontrol hapı kullansan, sonra hamiş kalmak daha kolay oluyomuş...hakikaten...
gerçekten mi kızzzzzzzz :gitme:
Benzer durumu ben de yaşadım..Ama çiçeğimin dediği gibi artık tavına geliyoruz yani.Zaten alışmak zorundayım.Takip yaptırıyorumeyvahedigeldismile
enişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee doktorunuzu hemen degıstırın karıcıgın elden gıdıyoookaydirigubbakcemile3
smart bu ayda yalnız bırakmıyorum seni yarın benimde geliyo kırmızılar :)))
İlk teftişin mi yoksa?
Ben 5 yıllık öğretmenim daha bir teftiş geçirdim.İki olcak şimdi.Offf gerildim ya.İyi geçmiştir umarım teftişin
Siz üçünüz gecelerde can yoldaşı oldunuz bana;hakikaten 3 aydır sizsiz uyumadım gibi bişey. Gerçi gececi arkadaşlar arttı;bu da çok hoşuma gidiyor.Umarım güzel paylaşımlar devam eder.
Gece ekibine geçen hamile kalıyor arkadaşlar;bakın Butetr'da bize katılmıştı son zamanlarda;Zelseh' de uğruyo :sm_cool: Daha sık gelin.... opuyorumnanaktan
Bana gelince;içimde bir burukluk var evet;ama eminim hamile olsam da aynı burukluk olacaktı içimde.yaş 30 ama ben anne olmaya,o psikolojiye hala hazır rhissetmiyorum kendimi sanırım.
Hamile kalma duygusuna teğet bile geçmezken;sizinle içinde buldum kendimi ve kaptırdım olayın akışına;sevinenlerle sevindiiiimmm,üzülenlerle üzüldüm.Ve hep hamiş haberleri aldığımda yaşadığım kaygıları da sindiremediğim içinolsa gerek 'kendimin olsa bu kadar içten sevinemezdim herhalde' dedim durdum.
Allah herkese vermesi gerektiği zamanı biliyor.Benim için de öyle eminim;önce benim hazır olmamı istiyor diye düşünüyorum.
Yaaa,ne çok konuştum ben... Velhasıl içimde buruk bir sevinç var.O da ne demek bilmiyorum ya neyse!!!! mafoldumben
ama bebiş sewiyo dr. amcasını....-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?