Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya ben öğretmen oldum olalı her sene 'bu yıl müfettiş gelecek' derlerdi her gittiğim okulda.Yahuuu bu kez hakikaten geldi... kafamçokkarıştı

İlk teftişin mi yoksa?
Ben 5 yıllık öğretmenim daha bir teftiş geçirdim.İki olcak şimdi.Offf gerildim ya.İyi geçmiştir umarım teftişin

ya bugün ben ilk defa vaj muayene oldum ama dr bile güldü bana. beni rahatlatmak için neler söyledi adamcağız :)))

Benzer durumu ben de yaşadım..Ama çiçeğimin dediği gibi artık tavına geliyoruz yani.Zaten alışmak zorundayım.Takip yaptırıyorumeyvahedigeldismile

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aslında var ya iki ay kontrol hapı kullansan, sonra hamiş kalmak daha kolay oluyomuş...hakikaten...

gerçekten mi kızzzzzzzz :gitme:

Siz üçünüz gecelerde can yoldaşı oldunuz bana;hakikaten 3 aydır sizsiz uyumadım gibi bişey. Gerçi gececi arkadaşlar arttı;bu da çok hoşuma gidiyor.Umarım güzel paylaşımlar devam eder.

Gece ekibine geçen hamile kalıyor arkadaşlar;bakın Butetr'da bize katılmıştı son zamanlarda;Zelseh' de uğruyo :sm_cool: Daha sık gelin.... opuyorumnanaktan

Bana gelince;içimde bir burukluk var evet;ama eminim hamile olsam da aynı burukluk olacaktı içimde.yaş 30 ama ben anne olmaya,o psikolojiye hala hazır rhissetmiyorum kendimi sanırım.

Hamile kalma duygusuna teğet bile geçmezken;sizinle içinde buldum kendimi ve kaptırdım olayın akışına;sevinenlerle sevindiiiimmm,üzülenlerle üzüldüm.Ve hep hamiş haberleri aldığımda yaşadığım kaygıları da sindiremediğim içinolsa gerek 'kendimin olsa bu kadar içten sevinemezdim herhalde' dedim durdum.

Allah herkese vermesi gerektiği zamanı biliyor.Benim için de öyle eminim;önce benim hazır olmamı istiyor diye düşünüyorum.

Yaaa,ne çok konuştum ben... Velhasıl içimde buruk bir sevinç var.O da ne demek bilmiyorum ya neyse!!!! mafoldumben

Benzer durumu ben de yaşadım..Ama çiçeğimin dediği gibi artık tavına geliyoruz yani.Zaten alışmak zorundayım.Takip yaptırıyorumeyvahedigeldismile

ben ılk bebegımde olu dogumdu o yuzden alıstım bakmayın sız bana.yarım saat arayla 3 gun yedım...ben alısmayımda kımler alıssın.sımdı nekı ayda bır sefer nolcek amaaaaaaannn:lepi:

smart bu ayda yalnız bırakmıyorum seni yarın benimde geliyo kırmızılar :)))

klava: Lütfen beni yalnız bırak..
yalnız kalmak istiyorum....
İlk teftişin mi yoksa?
Ben 5 yıllık öğretmenim daha bir teftiş geçirdim.İki olcak şimdi.Offf gerildim ya.İyi geçmiştir umarım teftişin

naniknanik Sen şanssızmışsın benim yılım senden fazla ama daha hiç görmedim :)))
Bu yıl da gelmese iyiydi

canımm yaaaa bız her zaman burda olacagız...gerek uzulecegız gerek sevınecegız ama hep bırlıkte..tamam bu ayda olmayabılır ama umutsuzluga kapılmak ıcın daha cok erken..30 cok gec kalınmıs bı yas degılkı...emınım kı kısa zamanda olacak..burada hep beraber kutlayacagız..ama pes etmek yok...tamam mola verıyorsun beklerız ama sonra yıne devam..bızden kacamazsııınnnnklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…