Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne güzel de mi yakında bekleyen kısmında kimse kalmayacak inşallah herkes hamile olacak. bende liste için mart ayına rezervasyon yaptırmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

ay evet ya baksana azıcık bişe kaldık :)) rezervasyonunuz hazır canım bekliyoruz :))

bu ayki favorimsin şeker sen. kessssin olucak bu ay, bak görr.....

kızalr bende bugün doktora gittim
belki hatırlarsınız iki sene önce 10 cmlik bir çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim ve korunmayı bırakalı hep korkuyordum tekrarlamasından çünkü kısırlığa neden oluyor ( maalesef vajinal ultrasonla baktı ve hiçbir sorun olmadığını söyledi :) adetin 3. günü de hormon testleri yapılacal bir kaç ay deneyip bakıcaz eğer gebelik olmazsa rahim filmi çekilecek çünkü bu lanet kist tüplerde yapışıklık yapıyormuş. birde sağ yumurtalığımda 2,5 cmlik bir kist varmış şu anda ama bu olabilir adet kanamasıyla sökülür önemli bişey değil dedi ama ben bıktım bu kistlerden

yaa demek kimyasalmış kız üzüldüm ( ama neyseki herşey yolunda e artık geriye de çalışmak kalıyorrrr hem de durmadannnnnn kaydirigubbakcemile3

Niye canım?Senin günün geldi miki?Umutsuz mu takılıyosun yoksa

evet canım bugün doktor rahim duvarın kalınlaşmış akşama sabaha adet görürsün dedi. zaten biliyordum böyle olacağını çünkü biz yumurtlama sırasında ayrıydık kocişle çalışamadık

Butter'cım ÇOKKKKKK tebrik ederim;allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Eşine de tebriklerimi ilet .Bak oldu işte sonunda! :lepi:

:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…