eminim sana güveniyorum....
ay bize yasak wallaha yaaa... alıştım mı neee :roflol:roflol:
evet canım bugün doktor rahim duvarın kalınlaşmış akşama sabaha adet görürsün dedi. zaten biliyordum böyle olacağını çünkü biz yumurtlama sırasında ayrıydık kocişle çalışamadık
Kızlar merhaba;okulda bakanlık müfettişleri var acayip yoğun günler ve geceler geçiriyorum.Kusuurma bakmayın sizi ihmal ettiğim içn.
bu kadar yoğun çalışma dönemimden sonra boşda durulmazki alışıyo insan delikafadulden
ahh be gulum kac aydır calısıyom bılıyosun bu ayda az calıstım..oda kımyasal cıktı sansa bakakannehir
Kızlar merhaba;okulda bakanlık müfettişleri var acayip yoğun günler ve geceler geçiriyorum.Kusuurma bakmayın sizi ihmal ettiğim içn.
smarttttt hoşgeldinnnn, nerelerdesin ya huuuu
evet canım bugün doktor rahim duvarın kalınlaşmış akşama sabaha adet görürsün dedi. zaten biliyordum böyle olacağını çünkü biz yumurtlama sırasında ayrıydık kocişle çalışamadık
Canımcım,az öncede yazdığım gibi.Önümğzdeki iki üç hafta kabus bana kafamçokkarıştı
oofffff off!...Şimdiden stres sarsı yanİ;sanki maaşımı kesecek.Ama insanın elinde değil kafamçokkarıştı
Bu arada bu gece itibariyla kırmızı kartı yemiş bulunuyorum bilginize sunulur. :lepi:
ayy eskıden utana sıkıla otururdum sımdı doktor gec dıyo hooppp oturuyorum ar danar catladı valla napımm yaaa
Hımmm anladım canım.Olsun .Bu ay çok çalışırsınız.Olur inşallah ,yüreğini ferah tut.
Zaten bu ay hepimiz çok çalışalım da hamilelik mertebesine erişelim yaaavereliniortak[/QUOT
ooo ben çok rahatım olmayacağını bildiğim için içim çok rahat yani ama bu ay rekoru ben alcam elime çalışma yönünden kaydirigubbakcemile3
di mi yaaa :roflol::roflol::roflol:
aylarca görmesem keşke, bakma sen....
öyle deme kıs özlersin valla :roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa smaaaarttımm gelmıssssss hosgelmıssssssssopuyorumnanaktan
Canımcım,az öncede yazdığım gibi.Önümğzdeki iki üç hafta kabus bana kafamçokkarıştı
oofffff off!...Şimdiden stres sarsı yanİ;sanki maaşımı kesecek.Ama insanın elinde değil kafamçokkarıştı
Bu arada bu gece itibariyla kırmızı kartı yemiş bulunuyorum bilginize sunulur. :lepi:
Hoş geldin canım yaa.Bu saat olunca gözler seni arıyor yania.s
Müfettişler bizim okulda da bekleniyor.Stres ,telaş.Gelseler hemen kurtulsak aslında
Canımcım çok özledim sizi;acayip yorgunum ama bir selam vermeden yatmak istemedim. yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
Valla ben de yavaş yavaş kıvama geliyorum artık.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?