Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk tatlımm kaynatmışsınız yineee girilmeyen konu kalmamış maşallah:)))

ehh işte konu açılıyo bi yerden girilmedik yönü kalmıyobayanssulusmile
bulantılar nasıl sende?şimdi ne zordur sizin yaaa.

karasucum 3-4 gün gecikebilir kişiden kişiye değişir belliolmaz aslında

ama hamişsen var ya Allaahh açarım mezdekeyi kvırırım bi sağa bi sola ama

doktor hareket etme dedi çok hareket etmeden kıvırırım yerimseniben sositososito

yarın doktorda randevum var hemen belli olur mu? yoksa kan testinde mi belli olur?

önce kan testi daha mantıklı....bak hamilelik belirtiledinde adete 5 kala diye bi konu var onun kanda
çıkmış bi değer

merhaba kısslarr nasılsınızzz

merhaba hoşgeldin cngemn ne demek yaa
nickini görünce hep çingenem diyesim geliyo kaydirigubbakcemile3

doğru sosyal güvencemiz var ona boşunamı para ödüyoz
artı haklsıın benim eşimde mimar bi çok müşterisi var bigün çok ünlü bi gömlek markasında yönetici olan bi adam demişki 5 tl ye mal oluyo biz alıyoz 50 tl ye en az odaaa
ya şimdi biz çalışıyoruz ya ben bazen böyle bayan sohbetlerine felan katıldığımda mesela herkez birbirinin üstüne başına bakıyo çantasından ayakkabısına kadar hadi bunu anladımda çocuğuna kulalndığı emzik bebk bezi ıslak mendil daha neler neler bunlara kadar dikkat edilirmi ya
valla bizde pitpazarından giyinmiyoruz ama kendimiz çalıuşınca para daha kıymetli oluyo normal olarak ben sezon sonunda gittim bütün kışlık alışverişimi yaptım mesela seneye giyinirim daha kış bitmedi şimdi giyiniyorum yani ben anlamıyom bu ev hanımlarını hepsi aynı değil tabikide bazen kocalar haklı çıkıyo gibi geliyo bana

eşin iç mimar falan mı?zevklidir mimarlık....
ikinci bence dikkat eden kadınlar vardır birbirinin çocuğunun bezine falan ama gerçek anlamda aslında çocuklarımızın sağlığı için,onları düşündüğümüz için tercihlerimiz belki marka oluyor.ama senin dediğin gibi dikkat edenler vardır.

evet canım iç mimar
ii oluyo valla evimde değişik şeyler oluyo onun sayesinde
bebeğimde şanslı olucak o yönden kullanışlı şeyler yapcak babası ona

hayır bende mesela prima alırım belki ama bunu bazıları bastıra bastıra söylüyo şimdi bende çocuk yok ya aralarındaki konuşmalara pür dikakt kesiliyorum ay sen molfikmi kullanıyorsun ben prima kulalnıyorum gibbbiiiiiiii

canımcım her sabah 1 lt sıcak su kaynatıyor içine 2 yemek kaşıgı ottan koyuyor.Çay gibi demleyerek kaynatmıyor yani
hergün 1lt içio ama bak sen hamilesin zararı varmı bilmem bence yapma şimdi yada emzirirken tatlım ne olur ne olmaz

bizim sülalede ne marka giymiş markalı mı markasızmı diye bakarlar marka giymişsen
dalga geçerler takılırlar çok paranız var galiba ne kadar zengin baksna marka giyyo gibi
bizimkilerin sevmediğim yönü altın takıntıları eşimin ailesi istanbula ailemle tanışmaya geldiler
gidince yengem hemen soruyo kaç bilzeik anlaştınız falan dedim ben altın için
evlenmiyorum okudum mesleğim var çalışıyorum kazanıyorum istesem kendim alırım
altın için evlenen kızlardan değilim fln deyince de burnu büyük oluyosun sonra arkandan
ayşeye bilezik yapmıycaklarmış diye millete anlatıyo herkes gördü düğünde yapılmışmı
yapılmamışmı bi taraflarına dert olmuştu milletin ağzımı bozuyorum yaa tööbe tööbe

Bir kere şunu da söylemek lazım ki her pahallı şey ii olacak diye bişey yok.daha bu sabah 2.bebeğini bekleyen bi arkadaşla konuştuk.diyo ki prima benim ilk çocuğuma iyi gelmedi,alerji yaptı doktor bezi değiştirin dedi.ondan sonra huggies aldık falan dedi.

sen arnavutmusun cannımcım..

Ben arnavutum bizde de inanılmaz önemlidir altın

ben de istemedim altın.yani benim de mataliteme ters geliyo başlık parası ister gibi.düğünde anası babası ne taktıysa işte.bi de dediğin gibi eskisi gibi değil kadın erkek çalışıyo artık,çok komik düşüyo hakketten.

kız millete dert oluyo senin yaptığın işler sanırım herkes aynı yaaaaaaoo neler var neler

sanırım beren zorlu bişey geçirdi çok merak ettim ya evde olacaktı ters bişi yoktur dimi
ayy keşke telefonunu alsaydımmm (

doğru söylüyorsun canım bazı şeylerin içeriğini bilmek lazım
mesela örnek olarak bim marketlerine önceden hiç gitmezdim ben hiç bilmediğim ürünler var derdim ama her ürünün altında bim yazıyomuş sonradan öğrendim şimdi mesela çok fazla tükettiğim ürünleri var hakikaten beş basar bazı firmanınkilere

karasu tatlım benim kız bende oynıycam sen müjdeyi ver oynayasımda var hani heeeekaydirigubbakcemile2

Sağol bitanem yaa, keşke verebilsem müjdeyi de hep beraber oynasak hihoyyyt ama göbecikleri atmak yok, bebelerimiz düşer Allah korusun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…