Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipek26 kullanıcısından alıntı
yok hiç uğramadı bugün,uğrarım demişti.ben de seni bekliyordum bişey sorcam sanenin şu patroş nasıl içiyo o çayı resmen demliyo mu,yoksa sadece sıcak su mu koyuyo üstüne,aç tok nasıl ve ne kadar içiyo?

canımcım her sabah 1 lt sıcak su kaynatıyor içine 2 yemek kaşıgı ottan koyuyor.Çay gibi demleyerek kaynatmıyor yani
hergün 1lt içio ama bak sen hamilesin zararı varmı bilmem bence yapma şimdi yada emzirirken tatlım ne olur ne olmaz

sanırım beren zorlu bişey geçirdi çok merak ettim ya evde olacaktı ters bişi yoktur dimi
ayy keşke telefonunu alsaydımmm (

Canım kötü bişey düşünme, belki ağır bişeyse bile dinleniyodur, yarın gelir haberdar eder bizi mutlaka, güzel düşünelim ki o da güzel haberlerle gelsin olumunekankayizsmile

aayyy sinir oldum kac saattır bakımdaymıs sayfa gıremedım.

selamm canlarım sizi merakt abırakmak istemezdim ama eve geldiğimde saat 4dü. saat yarımda işleme aldılar 45dk civarı sürmüş. e merkz.de 1 saat dinlendirdiler falan.açlıktan ölüyodum tabi bişiler yedik.
eve geldim yattım anestezi yüzünden biraz sersem gibi hissediyorum hala. iyiyim onun dışında kanama var biraz okadar.

çok şükür herşey iyi gebeliğe engel hiç birproblem çıkmadı rahimde. hormon sonuçlarımda süpermiş prolaktin fsh tsh progestron v.s.v.s.. eşimin değerlerde iyiymiş yeterliymiş tüp bebek için.doğum kontrol hapı bittikten 3-4 gün sonra adet olcakmışım. adet başladığında 2yada 3.gün iğnelere başlıyoruz. allahın izniyle
yarın görüşürüz nasipse..

bu arada butterfly hamileymişsin çok sevindim
allah sağlıkla kucağına almanı nsaip etsin can ım

Beren canımmmm orda mısın yaaaa ben bugün kan testine gittim >1000 çıktı ama keseyi göremedi kist gördü bide ama hamilelik kisti de olabilir dedi.Ne şimdi bu yaaaa

canım çok sevindimm harika haberlerle gelmişsin valla süper:) bundan sonrası da kolay olur işallah..istediğin gibi olur işallah :Saruboceq::Saruboceq:
çok sevindim canımcım çok geçmiş olsunn :1hug::1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Ayy hanımlar bende 1 bucuk yıllık evlıyım,artık esım cok ıstıyor daha yenı basladık bakalım,gercı yumurtlama dönemı vs degıl hıc dıkkat etmedımde acıkcası ama hersey Allahtan değil mi?

Insallah ısteyen herkese verır Rabbım...

kızz biz çalışmıyoruz diye oturupta para mı yiyoruz yani klava: eşlerimizin halinden anlamıyor muyuz? :1closedeyes: aa çok alındım valla genelleme yapmadın biliyorum ama ne bileyim alındım ben :dilcikar:

Son düzenleme:

tabiki canım Allah ol dedikten sonra gerisi boş..işallah fazla bekletmez meleğinopuyorumnanaktan

hosgeldin topigimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…