yoktur bence canım,evde oğluşuyla keyif yapıyodur.:hulya:
çok güzel bi haber daha hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah sende bebeişini
şimdi göbüşündeki mucizeninin büyümesini izleme vakti :)
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim canım. İnşallah o mucize sonuna kadar benimle olur ve hayırlısı ile onu kucaklarım. opuyorumnanaktan
sanırım beren zorlu bişey geçirdi çok merak ettim ya evde olacaktı ters bişi yoktur dimi
ayy keşke telefonunu alsaydımmm(
sanırım beren zorlu bişey geçirdi çok merak ettim ya evde olacaktı ters bişi yoktur dimi
ayy keşke telefonunu alsaydımmm(
berenim nerelerdesin?
bu arada butterfly hamileymişsin çok sevindim
allah sağlıkla kucağına almanı nsaip etsin can ım
selamm canlarım sizi merakt abırakmak istemezdim ama eve geldiğimde saat 4dü. saat yarımda işleme aldılar 45dk civarı sürmüş. e merkz.de 1 saat dinlendirdiler falan.açlıktan ölüyodum tabi bişiler yedik.
eve geldim yattım anestezi yüzünden biraz sersem gibi hissediyorum hala. iyiyim onun dışında kanama var biraz okadar.
çok şükür herşey iyi gebeliğe engel hiç birproblem çıkmadı rahimde. hormon sonuçlarımda süpermiş prolaktin fsh tsh progestron v.s.v.s.. eşimin değerlerde iyiymiş yeterliymiş tüp bebek için.doğum kontrol hapı bittikten 3-4 gün sonra adet olcakmışım. adet başladığında 2yada 3.gün iğnelere başlıyoruz. allahın izniyle
yarın görüşürüz nasipse..
ayşe valla senle bu konularda çok anlaşıyoz kız
bende kızıyorum inanki herkesin evladı kıymetlidir ama bu kadar abartmanın ne alemi var
ben şimdi devlet hastanesinde doğum yaptıracak ama özel muayenehanesine gideceğim bi doktor arıyorum kendime
herkes bana hemen özele nedne gitmiyorsun diyo
neden hiç para vermemk varken tonla parayı saçacamki özele
en sonunda dedimki ben evde oturup kocamın parasını yemiyorum onlar para nasıl kazanılır bimiyolar marka hava atma bol keseden atıp duruyolar dedim benim canım çıkıyo akşama kadar çalışmaktan dedim ne para verecem bu benim düşüncem bende bebeğime en iyisini almaya çalışacam ama hep de laf olsun diye markaya para veremem parammı yok var ama bibim çocukluğumuzda yoktu ne oldu eksikmi bi yerimizzzz
Ayy hanımlar bende 1 bucuk yıllık evlıyım,artık esım cok ıstıyor daha yenı basladık bakalım,gercı yumurtlama dönemı vs degıl hıc dıkkat etmedımde acıkcası ama hersey Allahtan değil mi?
Insallah ısteyen herkese verır Rabbım...
Ayy hanımlar bende 1 bucuk yıllık evlıyım,artık esım cok ıstıyor daha yenı basladık bakalım,gercı yumurtlama dönemı vs degıl hıc dıkkat etmedımde acıkcası ama hersey Allahtan değil mi?
Insallah ısteyen herkese verır Rabbım...
sucum nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?