Bugün ne kadar farklı ruh halleri var topikciğimizde yaa :umursamaz: Kimi enerji dolu,umutlu ,kimi keyifsiz kimi umutsuzz....
Bakalım bugün nelergetirecek beraberinde.
E bu arada yeni yıla da çok az kaldı kızlar :)
delikafadulden Hakikaten haaa,başkası olsa midem bulşanıyo diye canı sıkılır,seni aksine keyiflendirmiş. :) İnşallah senin de eşinin de gönlünüzden geçen gibi olur canım yaaa...
BUgün yapacaktın testi yeniden .Ne düşünüyorsun yapacak mıısn?
kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ailesi geldi ve bütün huzurumuzu herzamanki gibi kaçırdılar eşimle konuşmuyoruz şuan ve bu hafta benim yumurtlama haftam ama bu moralle ve eşimle küsken bu haftayı kaçırıcaz o yüzden bebek olayını bitiriyorum şimdilik kafamda am gönlüm sizlerle sizi takip edicemsenağlama
Bulantı mı :1rolleyes: kız hamiş olmayasın zemuszemus
Hmmm!Yani hesaptakine uydu;anladım.Benimki normal hsaplayıcılara göre 17-18.gün ama ben de testi 12. günden sonra yapmaya başlayayım ne olur ne olmaz diyorum yaa.
ve eşim bu hafta yumurtlama haftam olduğunu ve bu kadar bebek istediğimizi bildiği halde üzerime çok fazla geldi inanın boşanmayı bile düşündüm dün gece ama szbır diyoruummmm
kaydirigubbakcemile2 hamiş olabilir yani çok umutluyum gögüslerimde hafiften agrılarda başladı. smartçım yarın gidicem doktora bakalım belkide yarın bana ceeeeee der
Eşim den geliyo umut aslında hafta sonu sen hamilesin biliyorum işte hamilesin
sen zayıfsın bebeiş o yüzden tututnamıyo ama biliyorum bu defa tutunacak bakalım ya bunlarla dolu bir hafta sonu kaydirigubbakcemile3
evet canım ama bazen 12. günde yumurtlayabılıyorum ben o yuzden 10. gün basladım testı yapmaya ama son 3 aydır aynı olunca ve akıntımı takıp edınce 13.gün olabılır dedım zaten öylede oldu ama tuttumu bılmıyorum pek umudum yok aslında bu konuda Allah bılır artık ben elımden gelenı yaptım gerısı Allah a kalmıs ben çıft çızgıyı gördügüm 12.gün ve 13.gün çalıştım üst üste ama esımde grıptı benım daha yenı ıyılesmıstı grıp etkılıyo herseyı spermı bıle ondan tutmamıs olabılır dıyorum bırde hasta oldugu için uzun zaman çalışmadık yanı olursa mucıze dıcem bence sende 12 gün basla yapmaya testı bellı olmaz
Aa!Ne oldu yaaaa... Eşinin ailesi sizin huzurunuzu bozmaya mı gelmiş yani.'Her zamanki gibi' demişsin.Hep böyleler mi ki...
Ben anlamıyorum yaa,büyütmüş evlendirmişsin daha ne uğraşıyorsun e bırak gerisini de kendileri halletsin.Hadi onlar bu dengeyi kuramıyor diyelim,e o zaman eşinin sağlaması gerekir.
Canım!Probleminiz geçici mi bilemiyorum ama uzun vadedesıkıntılıysa durum zaten çocuk yapmamak en doğrusu.
kötü bir hafta sonu geçirdim eşimin ailesi geldi ve bütün huzurumuzu herzamanki gibi kaçırdılar eşimle konuşmuyoruz şuan ve bu hafta benim yumurtlama haftam ama bu moralle ve eşimle küsken bu haftayı kaçırıcaz o yüzden bebek olayını bitiriyorum şimdilik kafamda am gönlüm sizlerle sizi takip edicemsenağlama
günaydın kızlar
kırmızıyı gören canlarım yanınızdayız unutmayın:a015:aynı dertten muzdaripiz
smartcım sendemiiiiiiiiiiiiii
bide grip olmuşsun çok geçmiş olsun canım
bak sana bi çorba tarifi vereyim onu yap
tavukları haşla içine havuç ve kabak rendele
bol karabiber dök bol bol iç
çok ii geliyo ben yaptım onaylı:lepi:
bide bak doktorlar diyoki bol acı yiyin grip olunca çok rahatlatıyo
Eğer hamişsen şu testlere de hiiççç inanmamak gerektiğini bir kez daha ispatlamış olacaksın.
Eşinin içine mi doğuyor acaba;inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin bize. :)
Bu arada aycaannn girmedi hiç o günden sonra.Sen hiç görüşebildin mi nasılmış morali?
Üzülme canım yaa, böyle zamanlarda hepimiz hassas oluyoruz, bazı şeyleri çok büyütüp yanlış kararlar vermemek lazım, eşlerimizin bizim hassasiyetlerimizi anlamasını beklemek ne kadar doğru bilmiyorum, ben de çok kızıyorum bazen, beni anlamadığını düşünüyorum ama anlamaları mümkün değil, onların yaratılışı ve düşünce tarzları çok farklı, bizin kadar ince fikirli olamıyorlar çoğu zaman, onları da öyle kabullenmek lazım, kötü şeyler düşünüp eşinle huzurunuzun kaçmasına izin verme sakın, birbirinize en çok kenetlenmeniz gereken zamanlar bunlar, biz de yanındayız merak etme kaydirigubbakcemile5
evet canım her zaman böyleler inan ben eşimle çok mutluyum ama işin içine onlar girince eşim deliriyo ve benide delirtiyo ben eşimi eşimde beni çok seviyo ama çomak sokuyolar işte evet bu noktada biraz çocuk düşünmesem iyi olucak çünkü her an ayrılabilir eşimle bebeğimin ortada kalmasını istemem Allah herkeze huzur versin önce gerisi mutlaka gelir en önemlisi huzur:çok üzgünüm:
Ya zaten yumurtlama dönemi öncesi erkeklere cinsel perhiz öneriyor doktorlar.Yani öncesinde ilişkiniz olmaması bence artı olmuş.Bu ay sen de ben de günü tutturduk mu diye kaygı yaşamayacağız Allah'ın izniyle,e bu durumda da olmazsa iyice bir tetkikten geçmek gerek.
canımya kıyamam sana esınde aılesınden bu kadar etkılenmemelı bence artık evlı bır esı var herseyden önce bunu unutmamalı aslında ama bazen aıleler ortalıgı çok karıstırıyorlar ben bu tür aılelerı hıç anlamıyorum zaten Allah tan bıle korkuları yok ne dıye huzurunu kaçırıyosunkı oglunun gelının anlayamıyorum Allah ıslah etsın onları baska bısı dıyemıyorum ama sorun varsa tatlım zaten çocuk konusunu bıraz düşün derım
tamam cınsel perhız önerılıyor ama benım esım hastaydı canım hemde baya ama yumurtlama dönemı baya toparlamıstı aslında tatlım kısmet yınede canım çıft çızgıyı tutturduk dıye kesın olur dıyemeyız yada olmazsa sorun varsa dıyemeyız bellı süre bu testlerle denemek gerekkı hala olmuyorsa o zaman sorun belkı olabılır dıye arastırmalıyız ama ben bu ay olmazsa doktora gıdıcem ınsallah esımıde götürücem bırsey varsa bılelım çünkü 6. ayım bıtıyor artık ocakta 7. ayım olacak canım
Ya,mesela ne yaptılar bu hafta sonu sizi bu kadar birbirinize küstürecek?
sağol canım düşüncelerin için evet bende anlamıyorum kendi huzurları yok bizimkinide bozmaya çalışıyolar ya herşey okadar yolundaydı okadar mutluydumki düne kadar ve bu ay çalışmalara büyük bir umutla başlıcaktık bu ay çok umtluydum onlar yüzünden tepe taklak oldum korunmucam ama ekstra bir caba göstermicem çocuk için artık zaten bu hafta böyle geçerse bebişim gelmicek oysa onu okadar çok istiyorumkiiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?